Günlük Burç Yorumları 21 Nisan 2023

21 Nisan Günlük Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Cuma günü için 21 Nisan Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

21 Nisan 2023 Cuma Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Koç, Merkür geri hareketine bu sabah çok erken saatlerde başlıyor, bu da uyandığınızda kendinizi biraz dağınık veya keyifsiz hissetmenize neden olabilir. Bu gezegensel geri dönüş aynı zamanda önümüzdeki haftalarda akılsızca harcamalara ve bir kopukluk hissine yol açarak, merkezde ve mali açıdan anlayışlı kalmaya çalışmanızı önemli hale getirebilir. Bu arada, şafak sökerken Boğa burcunun ayı Uranüs’le aynı hizaya gelerek, tahmin edilemeyen bir enerjiyi masaya getiriyor. Bu akşam Leydi Luna, Neptün’e bir öpücük yolladığında uykulu bir enerji sizi bulacak ve bu, saklanmak ve rahatlamak için mükemmel bir bahane olacak.


Boğa Burcu

21 Nisan 2023 Cuma Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Boğa burcunuzdaki Ay, bu sabah yolculuğuna Merkür’ün geri hareketine girmeden hemen önce geçerek devam ediyor. Daha fazla zorlamadan önce mevcut durumunuzu iyileştirmeye özen göstererek, görüntünüzü iyileştirmek ve düzenlemek için bu gezegensel geri dönüşü bir bahane olarak kullanın. Uykunuzdan uyandığınızda beklenmeyeni bekleyin ve Luna devrim niteliğindeki Uranüs ile aynı hizaya gelerek sizi geleceğe doğru iter ve sizi statükodan kurtulmaya teşvik eder. Neptün göklerimizde aktif hale gelirken, dünyayı gerçeküstü ve yumuşak bir ambiyansla kaplarken, bu gece rüya gibi bir enerji yerleşecek.


İkizler Burcu

21 Nisan 2023 Cuma İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Ay, Boğa burcunda ve haritanızın bilinçaltını yöneten sektörü boyunca yolculuğuna devam ediyor sevgili İkizler, bu sabah erken saatlerde iletişim gezegeni geri hareketine girmeden hemen önce Merkür’ün üzerinden geçiyor. Bu göksel değiş tokuş garip ve kafa karıştırıcı rüyaları tetikleyebilir ve önümüzdeki haftalarda kendinizi eski anıları gözden geçirirken ve davranışlarınızı yeniden değerlendirirken bulacaksınız. Bu arada, Ay ve Uranüs gün doğarken aynı hizaya gelerek, zihninizi sıra dışı olana açtığınızda yeni içgörüleri tetikler. Neptün tepenizde aktif hale geldiğinde ve masaya vizyoner bir enerji getirdiğinde, bu gece profesyonel hırslarınız üzerinde meditasyon yapmak için bir dakikanızı ayırın.


Yengeç Burcu

21 Nisan 2023 Cuma Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Yengeç, Merkür bu sabah erken saatlerde geri hareket yolculuğuna başlıyor, topluluğa iletişimsizlikler, teknolojik arızalar ve sosyal karışıklıklar getiriyor. Bu gezegensel geri dönüş, geniş sosyal alanınıza birkaç karışık ağ getirebilir ve pek güvenmediğiniz tanıdıklarınızla etkileşim kurarken sözlerinizi korumak isteyebilirsiniz. Ayrıca, toplumun gidişatından hayal kırıklığına uğradığınızı hissettiğiniz her an moral verici hikayeler aramaya özen göstererek, önümüzdeki haftalarda aldığınız haberleri takip etmeniz akıllıca olacaktır. Neptün haritanızın ruhsal sektöründe aktif hale gelirken, özellikle de akraba ruhlarla iletişim kurduğunuzda, aydınlanma fırsatları sizi bu gece bulacak.


Aslan Burcu

21 Nisan 2023 Cuma Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Aslan, Merkür güneşin onuncu evinizden geri hareketine başlarken, korumalarınız önümüzdeki haftalarda inip çıkacak. Sınırlarla ilgili önemli dersler devreye girecek ve kime güvenip güvenmediğiniz konusunda dikkatli olmak isteyeceksiniz. Bu gezegensel geri dönüş ayrıca sizden meditasyon yapmanızı ve profesyonel hırslarınız üzerinde düşünmenizi isteyecek, ancak Merkür bir kez daha yön değiştirene kadar herhangi bir değişiklik yapmayı erteleyebilirsiniz. Bu gece Neptün aktif hale geldiğinde ve şarj etmek için mükemmel olan temizleyici bir enerji ortaya çıkardığında cihazlarınızı kapatmayı düşünün.


Başak Burcu

21 Nisan 2023 Cuma Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Başak, Merkür bu sabah erkenden geri hareket yolculuğuna başlıyor ve önümüzdeki haftalarda maneviyatınız ve kişisel felsefeleriniz üzerinde düşünmenizi istiyor. Bu gezegensel geri dönüş, çekişme zamanlarında bile evrenin arkanızda olduğuna güvenerek, kontrol edemediğiniz şeylerle barışmak için mükemmeldir. Uyandığınızda ve Boğa ayı Uranüs ile aynı hizaya geldiğinde, öteden gelen eşzamanlılıklar ve cesaret verici mesajlar için gözlerinizi dört açın. Bu gece Luna, Neptün’e bir öpücük üflediğinde havayı romantik bir enerji dolduracak ve randevu gecesi, uzun bir yoga seansı veya buharlı köpük banyosu yapmak için mükemmel bir bahane olacak.


Terazi Burcu

21 Nisan 2023 Cuma Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Terazi, önümüzdeki haftalarda Merkür Boğa burcunda ve sekizinci güneş evinizdeki geri hareketine başlarken, kendinizi her zamankinden daha az sabırlı hissedebilirsiniz. Koşullarınızı dönüştürmek ve geliştirmek için istekli olsanız da, bu gezegensel geri dönüş, önce ölü ağırlığı temizlemenizi gerektirecektir. Neyse ki, neyin kalması ve gitmesi gerektiğine dair aydınlanmalar, bu sabah Boğa burcunun ayı Uranüs’le aynı hizaya geldiğinde, ilerlemek için mükemmel olan temizleyici bir enerji ortaya çıkardığında sizi bulacak. Bu gece Neptün sağlık ve zindeliği yöneten sektörünüzde veya haritanızda aktif hale geldiğinde vücudunuz için güzel bir şey yapın.


Akrep Burcu

21 Nisan 2023 Cuma Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Ay, Boğa burcunda ve haritanızın aşkı yöneten sektörü boyunca yolculuğuna devam ediyor, sevgili Akrep, bu sabah erken saatlerde geri hareketine girmeden hemen önce iletişimsel Merkür’ün üzerinden geçiyor. Bu gezegensel geri dönüş, kalp meselelerinde kafa karışıklığına neden olabilir ve muhtemelen önümüzdeki haftalarda birden fazla eski sevgiliden haber alacaksınız. Bu arada, Ay ve Uranüs şafak sökerken aynı hizaya gelir ve sizi bir kendini sevme eylemi olarak içinizde yaşayan tuhaflığı kucaklamaya teşvik eder. Bu gece ay ve Neptün aynı hizaya geldiğinde romantik ve yaratıcı bir enerji havayı dolduracak, bu nedenle odağınızı sizi en çok yükselten faaliyetlere veya ilişkilere yönlendirdiğinizden emin olun.


Yay Burcu

21 Nisan 2023 Cuma Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Yay burcunuz Merkür, Boğa burcunda ve haritanızın sağlığı yöneten sektöründe geri hareket yolculuğuna başlıyor ve önümüzdeki haftalarda sağlıklı yaşam yolculuğunuz hakkında ciddi olmanızı istiyor. Küçük ağrılar ve fiziksel rahatsızlıklar, ortaya çıktıklarında bu tür sorunları çözmeye özen göstermezseniz daha büyük şeylere yol açabilir, bu da vücudunuza iyi davranma konusunda proaktif olmanızı önemli kılar. Şans eseri, Boğa ayı ile Uranüs arasındaki yararlı bir bağlantı, içine düştüğünüz tüm sağlıksız rutinlerden kurtulmanıza yardımcı olacaktır, bu nedenle sizi en çok destekleyen yolu izlediğinizden emin olun.


Oğlak Burcu

21 Nisan 2023 Cuma Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Oğlak, Merkür bu sabah beşinci evinizden geri hareketine girerken, önümüzdeki haftalarda kendinizi arkadaşlık çevrenizi gözden geçirirken bulabilirsiniz. Bu gezegen yerleşimi, sizi en yüksek hayrınızı desteklemeyen herkesten uzaklaşmaya teşvik edecek, drama ve olumsuzluk için sabrınızı inceltecek. Kişisel olarak, bu titreşimler eski hobileri ve tutkulu projeleri yeniden gözden geçirmek için mükemmeldir, bu nedenle enerjinizi buna göre yatırdığınızdan emin olun. Neptün başınızın üzerinde aktif hale geldiğinde, sizi hayal gücünüzle koşmaya ve biraz eğlence aramaya teşvik ettiğinde ilham verici bir enerji sizi bu gece bulacak.


Kova Burcu

21 Nisan 2023 Cuma Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Kova, Merkür bu sabah erken saatlerde Boğa burcunda ve dördüncü güneş evinizdeki geri hareket yolculuğuna giriyor, bu önümüzdeki haftalarda kalbinize ve evinize dağınık bir enerji getirebilir. Bu süre zarfında hissettiklerinizle mücadele etmemeye çalışın, ancak hayal kırıklığını veya hayal kırıklığını nasıl ifade ettiğinize dikkat edin, çünkü niyet ettiğinizden daha sert bir şekilde çıkmak kolay olacaktır. Şans eseri, bahar temizliği projeleri üstlenerek ve zihninizi, bedeninizi ve ruhunuzu beslemek için daha fazla zaman ayırarak oyundaki enerjiyi verimli bir şekilde kullanabilirsiniz. Bu gece daha sonra Luna ve Neptün tepede hizalandığında biraz çöküşü kucaklamayı planlayın.


Balık Burcu

21 Nisan 2023 Cuma Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

İletişim gezegeni bu sabah erken saatlerde göksel ters kaymasına girerken, kendinizi bir başka Merkür gerilemesi için destekleyin sevgili Balık, tıpkı bir başka Merkür gerilemesi için kendinizi nasıl Destekleyin sevgili Balık. Güneş üçüncü eviniz bu süre zarfında hedef alınacak ve bu da beyin sisine, yanlış iletişimlere, düzensizliğe ve belki biraz beceriksizliğe yol açacaktır. Doğa, zihninizin arınmaya ihtiyaç duyduğu her an kurtarıcı bir lütuf olarak hareket edecektir, bu nedenle harika dış mekanlarda fazladan birkaç saat ayırdığınızdan emin olun. Düşüncelerinize dikkat edin, ancak uyandığınızda ve Boğa burcunun ayı Uranüs ile aynı hizaya geldiğinde, masaya öngörülemeyen bir enerji getirerek düşüncesizce konuşmaktan kaçının. Bu gece Luna, Neptün’e bir öpücük yolladığında zihnin için güzel bir şey yapmayı planla.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.