Günlük Burç Yorumları 20 Nisan 2023

20 Nisan Günlük Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Perşembe günü için 20 Nisan Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

20 Nisan 2023 Perşembe Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Koç, güneş bu sabah çok erken saatlerde Boğa burcuna giriyor, odağınızı lükse, maliyeye ve doğa ile ilişkinize kaydırıyor. Uyandığınızda inşa etmeyi umduğunuz şeylere ek olarak sahip olduklarınıza meditasyon yapmak için bir dakikanızı ayırın ve Boğa ayı Kader Düğümleri ile hizalanır. Sabah ortasında güneş ve Plüton kare açı yaptığında sosyal çevrenizdeki gerginliğe dikkat edin ve ekranlarınızdan yere inip merkezinizi bulmayı düşünün. Bu gece daha sonra Ay ve Mars başınızın üzerinde hizalandığında rahatlama sanatına öncelik verin.


Boğa Burcu

20 Nisan 2023 Perşembe Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Boğa, bu sabah güneş burcunuzda ilk kez ortaya çıkarken, adımlarınızda biraz daha moralle uyanacaksınız. Bu arada, ay ve Kuzey Düğümü başınızın üzerinde kozmik bir birlik oluşturur ve sizi hayatınızın bir sonraki bölümünün nasıl görünmesini istediğiniz konusunda meditasyon yapmaya iter. Sabaha karşı güneş ve Plüton karşı karşıya geldiğinde beklenmedik engeller kucağınıza inebilir. Nasıl davrandığınıza dikkat etmek, her şeyden önce profesyonel bir tutum sergilemek isteyeceksiniz. Bu gece Luna, Mars’a bir öpücük üflediğinde, fikirlerinizi harekete geçirmeniz için size ilham verdiğinde iyi hisler akacak.


İkizler Burcu

20 Nisan 2023 Perşembe İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Boğa mevsimi bu sabah çok erken saatlerde başlıyor ve fazladan bir veya iki saat uyumanıza neden olabilecek rahat bir enerji getiriyor. Bu arada, Boğa ayı, şafak sökerken Kader Düğümleri ile aynı hizaya gelir ve size boğuştuğunuz her türlü stres, travma veya kederden kurtulmanıza yardımcı olabilecek derin bir netlik duygusu sağlar. Özellikle zihniniz rahat edemeyecek kadar meşgulse, güneş ve Plüton başınızın üzerinde kare açı yaptığında, sabah ortasında ruhsal yanınıza dokunun. Bu akşam Mars, merkezinizi bulmanıza yardımcı olacak şekilde aktif hale geldiğinde iyi hisler akacak.


Yengeç Burcu

20 Nisan 2023 Perşembe Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Yengeç, güneş bu sabah Boğa burcuna ve güneş enerjisi on birinci evinize hareket ediyor ve sizi güvenebileceğiniz istikrarlı bir topluluk yaratmaya itiyor. Bu titreşimler, tamamen tanışmalar yapmak, yeni arkadaşlıklar aramak ve şimdi yeni bağlantılar kurmak için mükemmel bir zaman olduğunu anlamakla ilgilidir. Sabahın ortasında güneş ve Plüton başınızın üzerinde kare açı yaptığında gerginliğe dikkat edin ve hava sertleşse bile bağımsızlık ve güçlenme hissini korumaya çalışın. Maceracı ruhunuz, Luna ve Mars arasındaki tatlı değiş tokuş sayesinde bu gece mahallenizin yeni ceplerini keşfetmenizi sağlayabilir.


Aslan Burcu

20 Nisan 2023 Perşembe Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Aslan, güneş Boğa burcuna ve bu sabah haritanızın başarıyı yöneten bölgesine giriyor ve önümüzdeki birkaç hafta boyunca profesyonel hedeflerinize biraz daha fazla çaba göstermenizi ve odaklanmanızı istiyor. Boğa ayı Kader Düğümleri ile hizalanırken kapılar açılabilir, bu nedenle fırsatlar için gözlerinizi açık tuttuğunuzdan emin olun. Takım çalışmasının ilerlemenin en iyi yolu olduğunu hatırlayarak, sabahın ortasında güneş ve Plüton karşı karşıya geldiğinde meslektaşlarınız arasındaki güç mücadelelerine dikkat edin. Ancak, bu akşam Mars güneş on ikinci evinizde aktif hale geldiğinde perde arkasından çalışmak isteyeceksiniz.


Başak Burcu

20 Nisan 2023 Perşembe Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

Bu sabah erken saatlerde güneş Boğa burcuna ve haritanızın ruhani sektörüne girerken sihirle dolu bir aya hazır olun tatlı Başak. Bu arada Boğa ayı, gün doğarken kaderin başını sallayarak aynı hizaya gelir ve sezgilerinize yaslanırsanız geleceğin nasıl görünebileceğine dair içgörü sağlar. Hedefleriniz için bir strateji belirlemek, güneş ve Plüton karşı karşıya geldiğinde bir güç kaynağı görevi görecektir, ancak bu tür yollara girerken açık fikirli olmalısınız. Bu gece Mars aktif hale geldiğinde sizi sosyal ve felsefi bir ruh haline sokan iyi hisler akacak.


Terazi Burcu

20 Nisan 2023 Perşembe Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Terazi, güneş Boğa’ya ve haritanızın dönüşümü yöneten sektörüne girerken, önümüzdeki ay boyunca büyük değişikliklere hazır olun. Bu güneş yerleşimi, en yüksek yolunuza çıkabilecek herhangi biriyle veya herhangi bir şeyle bağlarınızı koparırken, hedeflerinize kök salmanızı isteyecektir. Neyse ki, Boğa ayı bu sabah Kader Düğümleri ile hizalandığından, ne istediğinizden oldukça emin olmalısınız, bu yüzden kalbinizin ne söylediğine dikkat ettiğinizden emin olun. Sabahın ortasında Pluto başınızın üzerinde çalkalandığında gerginliğe dikkat edin ve egonuzun sizi alt etmesine izin vermemeye çalışın.


Akrep Burcu

20 Nisan 2023 Perşembe Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Akrep, güneş Boğa burcuna ve haritanızın romantizmi yöneten bölgesine geçerken, aşk ay boyunca havada kalacak. Bu arada, Boğa ayı ile Kuzey Düğümü arasındaki tatlı bir ittifak, kalbinizin arzuladığı şeyi aramanıza yardımcı olacaktır, bu yüzden bu rüyalar üzerinde meditasyon yaptığınızdan emin olun. Güneş ve Pluto başınızın üzerinde karşı karşıya geldiğinde duygusal karışıklığa veya gerginliğe dikkat edin ve sevdiklerinizle tartışmaya gelince savaşlarınızı akıllıca seçin. Bu gece ay Mars ile aynı hizaya geldiğinde kendinizi yüksek ve motive hissedeceksiniz, bu yüzden anlamlı bir şeyler yaptığınızdan emin olun!


Yay Burcu

20 Nisan 2023 Perşembe Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Archer, güneş bu sabah erken saatlerde Boğa burcuna ve güneşin altıncı evinize girerken, yıldızlar sizden önümüzdeki haftalarda sağlıklı yaşam oyununuza odaklanmanızı isteyecek. Boğa ayı Kader Düğümleri ile aynı hizaya geldiğinde, vücudunuz için iyi olacağına dair bir yemin ederken, sağlık hedeflerinizin nasıl görünebileceğine dair niyetler belirlediğinizden emin olun. Sabahın ortasında güneş ve Plüton karşı karşıya geldiğinde sözlerinize dikkat edin, aksi takdirde iyi niyetli tavsiyeleriniz niteleyici eleştiriler olarak algılanabilir. Bu akşam Luna ve Mars tatlı bir değiş tokuş yaptığında organize olmaya çalışın.


Oğlak Burcu

20 Nisan 2023 Perşembe Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Oğlak burcu, güneş Boğa burcuna ve haritanızın bu sabah eğlenceyi yöneten bölgesine göç ediyor ve sizi bir ay güzel günlere hazırlıyor. Bu güneş yerleşimi aynı zamanda yaratıcı bir çizgi ortaya çıkaracak ve bir veya iki tutku projesi almak için mükemmel bir bahane olacak. Pozitif düşüncenin hayal bile edilemeyecek kapıları açabileceğini anlayarak Boğa ayı Kuzey Düğümü ile hizalanırken birkaç pozitif mantra okumayı düşünün. Luna, Mars’a bir öpücük gönderip sizi hayatın daha hafif tarafını kucaklamaya iterken, akşamınızı sevgiye veya kişisel bakıma ayırmayı planlayın.


Kova Burcu

20 Nisan 2023 Perşembe Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Boğa mevsimi bu sabah çok erken saatlerde başlıyor sevgili Su Taşıyıcısı, sizden önümüzdeki haftalarda ev alanınıza yatırım yapmanızı istiyor. Kapsamlı bir temizlik, iç yenileme veya yeni pişirme kapları için geciktiyseniz, şimdi iyileştirmelerin yapılamayacağı yerleri düşünmenin zamanı geldi. Boğa burcunun ayı ve Pluto karşı karşıya geldiğinde, sabah ortasında kendinizde ve diğerlerinde ruh hali değişimlerine dikkat edin ve saplantılı davranışlara karşı tetikte olun. Bu gece Luna, Mars’a bir öpücük göndererek sizi evinizde dinlenmeye ve vücudunuz için güzel bir şeyler yapmaya teşvik ettiğinde iyi hisler akacak.


Balık Burcu

20 Nisan 2023 Perşembe Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

Güneş, bu sabah topraklanmış Boğa burcuna ve üçüncü güneş evinize, sevgili Balık burcuna giriyor ve önümüzdeki ay boyunca duyusal deneyimler peşinde koşmanız için size ilham veriyor. Yaparak ve deneyimleyerek daha kolay öğreneceksiniz, ancak yeni bilgileri sindirmek için kendinize bolca zaman ayırmak isteyeceksiniz. Boğa ayı Kuzey Düğümü’ne yaklaştığında, sizi gelişmeye ve geleceğe bakmaya ittiğinde, öğrenmek istediğiniz şey etrafında niyetler belirlemeyi düşünün. Bu gece Luna, Mars’a bir öpücük göndererek size enerjik bir destek ve bol miktarda yaratıcı ilham sağladığında iyi hisler akacak.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.