Günlük Burç Yorumları 18 Nisan 2023

18 Nisan Günlük Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Salı günü için 18 Nisan Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

18 Nisan 2023 Salı Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Ram, ay bugün burcunuzdan geçerek yolculuğuna devam ediyor ve bu sabah uyumlu Venüs ile tatlı bir bağlantı kuruyor. Arkadaş canlısı tarafınızı kucaklayarak ve saatler ilerledikçe akranlarınıza yetişmek için zaman ayırarak bu destekleyici titreşimlere yaslanın. Özellikle sinirli veya yorgun hissetmeye başlarsanız, Luna Mars’la karşı karşıya geldiğinde günün geç saatlerinde duygularınızı ve ihtiyaçlarınızı kontrol edin. Yıldızlar, bu gecenin ilerleyen saatlerinde ay asteroit Chiron ile yakınlaştığında ve perdenin ötesinden bol miktarda şifa getirdiğinde, kişisel bakımınızı benimsemeniz için sizi cesaretlendirecek.


Boğa Burcu

18 Nisan 2023 Salı Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Boğa, Koç burcunun ayı bu sabah gezegen yöneticiniz Venüs’e bir öpücük gönderiyor ve sizi ruhsal olarak canlandırıcı ve uyumlu bir enerjiyle kutsuyor. Saatler ilerledikçe, özellikle de Luna öğleden sonra Mars’la karşı karşıya geldiğinde, bu durum gergin iç çatışmaları ve dış anlaşmazlıkları tetikleyebilir, bu zarif titreşimleri yanınızda taşıma konusunda dikkatli olmaya çalışın. Gün sona ererken yalnızlığı kucaklamayı planlayın ve Luna Chiron ile hizaya girerek sizi derinlere inmeye teşvik eder, böylece şifa bulabilir ve sizi rahatsız eden olumsuz döngülerden veya düşünce kalıplarından kurtulabilirsiniz.


İkizler Burcu

18 Nisan 2023 Salı İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili İkizler, Koç burcunun ayı ve uyumlu Venüs arasındaki tatlı değişim sayesinde, bu sabah takipçileriniz ve toplum tarafından sevildiğinizi ve tapıldığınızı hissedeceksiniz. Karizmanızın ve çekiciliğinizin sizi gün boyunca taşımasını bekleyin, ancak kişisel hedeflerinizde ilerlerken geri vermenin önemli olduğunu unutmayın. Öğleden sonra Luna, Mars’la karşı karşıya geldiğinde ekranlarınıza ara vermeye çalışın, yoksa teknolojik olarak yorgun ve dijital alemler tarafından tükenmiş hissetmeye başlayabilirsiniz. Bu gece ay Chiron ile aynı hizaya geldiğinde bir moral konuşması yapabilirseniz destek için ulaşmayı düşünün.


Yengeç Burcu

18 Nisan 2023 Salı Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Yengeç, Koç burcunun ayı ve Venüs iş birliği yaparak yolunuza tatlılığı getirirken, bir gecede sızan e-postaları veya mesajları yanıtlamak için telefonunuza uzanmadan önce kendinize bir dakika ayırın. Günün ilerleyen saatlerinde Ay ve Mars başınızın üzerinde karşı karşıya geldiğinde isyankar bir çizgi sizi bulabilir, ancak bu göksel koşullar altında otorite figürlerine meydan okumaya değmeyebilir. Bu akşamın ilerleyen saatlerinde ay, şifalı asteroit Chiron ile yakınlaşıp sizi hem kendinizle hem de başkalarıyla sınırlar oluşturmaya teşvik ettiğinde, sağlıklı yapılar yaratma fırsatınız olacak.


Aslan Burcu

18 Nisan 2023 Salı Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Aslan, Ruhunuzun neşesini ve cömertliğini ne kadar çok yayarsanız, Koç burcunun ayı ile uyumlu Venüs arasındaki tatlı değiş tokuş sayesinde bu sabah kendinizi o kadar yüksek hissedeceksiniz. Bu kozmik iklim, kalbinizin en çok arzuladığı şeyi tezahür ettirmenize de yardımcı olabilir ve geniş bağlantı ağınızdan fırsatlar tezahür edebilir. İçsel hayal kırıklıkları, bu öğleden sonra Luna huysuz Mars’la karşı karşıya geldiğinde yüzeye çıkabilir, ancak dikkat çekmemek ve ruhunuzla ilgilenmek bu zorlu kozmik iklimden en iyi şekilde yararlanmanıza izin verecektir. Bu gece ay ve Chiron aynı hizaya geldiğinde uykuya dalmadan önce şifaya davet edin.


Başak Burcu

18 Nisan 2023 Salı Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Başak, bu sabah Koç burcunun ayı Venüs’ü öperken, kendine ve başarı arayışına yatırım yap. Bu kozmik iklim, hırslarınıza ağırlık vermenize yardımcı olabilir, ancak güvene dayalı iş ittifakları oluşturmak, ileriye giden yolunuzda hayati bir rol oynayabilir. Bugün daha sonra Luna ve Mars karşı karşıya geldiğinde, çevrimiçi ortamda ve topluluğunuzda yaşanacak dramlara dikkat edin. Son zamanlarda özellikle tetikleyici veya olumsuz olan tüm hesapları sosyal medya akışlarınızdan temizlemeyi düşünün. İyileşme fırsatları, bu gece ay ve Chiron aynı hizaya geldiğinde devreye girecek ve temizleyici bir tuz banyosu yapmak için mükemmel bir bahane olacak.


Terazi Burcu

18 Nisan 2023 Salı Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Koç ayı, gezegen yöneticiniz Venüs’e bir öpücük göndererek meditasyon, pozitif mantralar ve kucaklayan sükunet için mükemmel sabahı işaretler. Bu göksel değiş tokuş beklenmedik nimetler de getirebilir, bu yüzden karşı tarafa en derin umutlarınızı ve hayallerinizi hatırlattığınızdan emin olun. Öğleden sonra Luna, Mars’la karşı karşıya geldiğinde, kendinizde ve başkalarında huysuz davranışları tetiklemekle tehdit ettiğinde, aşk hayatınızda ve profesyonel çevrenizde gerilime dikkat edin. Şans eseri, bugün erken saatlerde ay ve Chiron bu gece güçlerini birleştirdiğinde sizi bulmuş olabilecek herhangi bir dramayı düzeltme şansınız olacak.


Akrep Burcu

18 Nisan 2023 Salı Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Akrep, Koç ayı bu sabah ahenkli Venüs’e bir öpücük gönderiyor ve size hizmet etmeyen her şeyi bırakarak sizi sağlık ve uyumu kucaklamaya teşvik ediyor. Bu titreşimler, uzun buharlı duşlar ve yoga için mükemmeldir, bu yüzden vücudunuz için güzel bir şeyler yaptığınızdan emin olun. Günün ilerleyen saatlerinde Luna, Mars’la karşı karşıya geldiğinde sorumluluklarınıza boğulmamaya çalışın ve sizin için en önemli olan hedeflere öncelik verdiğinizden emin olun. Ay ve Chiron hizalanırken gece boyunca tamamen şarj olmak için erken bir saatte yatağa gitmeyi düşünün.


Yay Burcu

18 Nisan 2023 Salı Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Yay, bu sabah Koç burcunun ayı ilişki odaklı Venüs’e öpücük gönderirken, kendi dışında düşünmek kolay olacak. Bu titreşimlerin hepsi birbirinde bağlantı ve rahatlık bulmakla ilgilidir, bu yüzden sevdiklerinize kalbinizi açtığınızdan emin olun. Ne yazık ki, günün ilerleyen saatlerinde Luna tutkulu Mars’la karşı karşıya geldiğinde ortam biraz sertleşecek. Kendinizde ve başkalarında rekabetçi veya kıskanç davranışlara dikkat etmek isteyeceksiniz. Bu gece ay Chiron’a yaklaştığında kendin için eğlenceli bir şeyler yapmayı planla.


Oğlak Burcu

18 Nisan 2023 Salı Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Deniz Keçisi, Koç burcu ayı bu sabah tatlı Venüs’e bir öpücük göndererek sizin besleyici tarafınızı ortaya çıkarıyor. Bu titreşimler, başkalarının hayatlarını yükseltmelerine yardımcı olmak için size ilham verecek, ancak bu süreçte kendi ihtiyaçlarınızdan ödün vermediğiniz konusunda dikkatli olmalısınız. Bu öğleden sonra, Luna Mars’la karşı karşıya geldiğinde, özellikle ev içi ve romantik ilişkileriniz söz konusu olduğunda, kendinizde ve başkalarında huysuzluğa dikkat edin. Ay ve Kayron bu gece hizaya geldiğinde, sizi yatmadan önce gevşemeye ve yeniden şarj etmeye teşvik ettiğinde, evinizin rahatlığından ve güvenliğinden uzaklaşmayı planlayın.


Kova Burcu

18 Nisan 2023 Salı Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Kova, bu sabah flört ederek veya bir hobiyle bağlantı kurarak biraz eğlenmekten korkma, çünkü Koç ayı Venüs’ü uyumlu hale getiriyor. Bu titreşimlerin tümü, zihninizin gevşemesine ve gevşemesine izin vererek, kendinize rahat bir hızda hareket etme izni vermekle ilgilidir. Öğleden sonra Luna, Mars’la karşı karşıya geldiğinde size güvenen insanlar tarafından hüsrana uğrayabilirsiniz, ancak soğukkanlılığınızı korumazsanız gerilim hızla tırmanabilir. Ay ve Kayron’un tepede güçlerini birleştirdiği geceye girmeden önce iyi bir kitap ya da en sevdiğiniz filmle yavaşlamayı düşünün.


Balık Burcu

18 Nisan 2023 Salı Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Balık, bu sabah normalde olduğundan biraz daha uzun süre yorganın altında oyalanmak için izin ver, çünkü Koç burcunun ayı ve Venüs genel yükü paylaşıyor. Bu kozmik iklim, özellikle kendinizi küçük kişisel bakım eylemleriyle destekliyorsanız, duygularınızı merkeze almanıza da yardımcı olabilir. Günün ilerleyen saatlerinde Luna, Mars’la karşı karşıya geldiğinde drama dikkat edin ve özellikle pervasız veya duygusal hissediyorsanız herhangi bir alışveriş yapmamaya çalışın. Neyse ki, lüksü kucaklama ve bu gece ay Chiron’la birleştiğinde kendinizi şımartma şansınız olacak.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.