Günlük Aşk Burç Yorumları 9 Nisan 2023

9 Nisan Günlük Aşk Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Pazar günü için 9 Nisan Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

9 Nisan 2023 Pazar Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Hayat dakikada bir mil ilerliyor ve sen hızı seviyorsun, Koç. Bunun nedeni, güneş sistemimizdeki tüm gezegenlerin 21 Nisan’a kadar şu anda doğrudan gökyüzünde olmalarıdır. Merkür, Venüs, Mars, Jüpiter, Satürn, Uranüs, Neptün ve Plüton, yaşamınızın ilerlemesini sağlamak için güçlerini ve sinerjilerini birleştiriyor. Mücadele hızında. Şimdi, aşk hayatınızda neyi tezahür ettirmek istediğinizi bilmek ve bunu gerçekleştirmek için kendinizi oraya koymak için çok önemli bir dönem. Kısa sürede bir ilişki bulup bir taahhütte bulunursanız, onu sağlam bir temel üzerine kurmuş olduğunuzu bilin.


Boğa Burcu

9 Nisan 2023 Pazar Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Harekete geçme zamanı Boğa. Kaybedecek zaman yok! 21 Nisan’a kadar göklerdeki tüm gezegenlerimiz direkt hareket halindeyken, sevgiyi tezahür ettirmeye hazırlanmalısınız! Romantizm hepimizin hak ettiği bir şeydir ve aşk hayatınızın şu anda neresinde olursanız olun – bekar, bağlı, evli, boşanmış, dul veya ötesi – bu kozmik enerjiyi kalbinizin arzuladığı her şeyi elde etmek için tam bir destek olarak kullanmaya devam edebilirsiniz. . Önümüzdeki yıllarda romantik hayatınızın nasıl olmasını istediğinize dair bir ana plan yapın ve onu gerçeğe dönüştürmek için hızla ilerleyin.


İkizler Burcu

9 Nisan 2023 Pazar İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Romantizm bir yaşam tarzıdır ve herkes bunu yaşamayı hak eder, İkizler. Aşk hayatınızda zorluklarla dolu olsanız veya zehirli kalıplar ya da ilişkiler içinde yaşamış olsanız bile, artık yeni bir sayfa açabilirsiniz. Bunun nedeni, göklerdeki tüm gezegenlerimizin 21 Nisan’a kadar direkt olmaları ve uykularından 21 Nisan’a kadar silkelenmeleridir. Hayallerinizdeki aşk hikayesini ancak siz gerçekleştirebilirsiniz, ancak gezegenlerin güçlü bir ileri hareket halinde olması, onların da arkanızda olduğu anlamına gelir. , ilerledikçe size güç veriyor. Astroloji sadece tahminlerden ibaret değildir. Bu, saldırmak için kritik anın ne zaman olduğunu bilmekle ilgili.


Yengeç Burcu

9 Nisan 2023 Pazar Yengeç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Yengeçler, aşk hayatınızda ve ilişkilerinizde neyi tezahür ettirmek istediğinize odaklanmanın zamanı geldi. Bunun nedeni, göklerdeki tüm gezegenlerimizin – Merkür, Venüs, Mars, Jüpiter, Satürn, Uranüs, Neptün ve Plüton – 21 Nisan’a kadar mutlu bir şekilde doğrudan hareket halinde ilerlemeleridir. Retrogradlar bir kez daha sürünür, barikatlar ve engeller, bekar veya bağlı olmanıza bakılmaksızın yolunuzu karartabilir. Hak ettiğinizi bildiğiniz aşk hayatını tezahür ettirin ve bunun güzel, sağlam bir temel üzerine inşa edildiğinden emin olun. Evren sizin lehinize.


Aslan Burcu

9 Nisan 2023 Pazar Aslan Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

21 Nisan’a kadar güneş sistemimizdeki tüm gezegenler uyanıkken, aşkı tezahür ettirmek için mükemmel bir dönem, Aslan. Sevgiyi tezahür ettirmek, birçok insanın sandığı kadar zor değildir. İlk olarak, özellikle kendiniz üzerinde çalışarak ve güçlenmiş öz sevgiyi deneyimleyerek, yaşamınızda sevgiyi inşa etme niyetine sahip olmalısınız. Bu titreşim daha sonra sevgiyi realitenize çekmenizi kolaylaştırır. Ancak, bir şeyi sadece umut etmek veya dua etmek genellikle onu önünüze getirmez. Aynı zamanda eşit güç ve eylem de uygulamalısınız.


Başak Burcu

9 Nisan 2023 Pazar Başak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Başak, hayatında aşkı tezahür ettirmenin zamanı geldi. İster bekar ister bağlı olun, insan hayatında asla “çok fazla” olamaz. Aşk, bizi insanlığımıza ve evrene bağlayan, içimizdeki bir güçtür. Güneş sistemimizdeki tüm gezegenlerin 21 Nisan’a kadar yukarıdaki göklerde uyandığı – veya doğrudan – olduğu için, romantizm ve aşk temaları etrafında tohumlar atmak ve yeni planlar başlatmak için çok önemli bir dönem. Bekarsanız, aynı anda öz değerinizi ve güveninizi oluşturmaya çalışırken kendinizin en sevilen versiyonu haline nasıl gelebileceğinizi düşünün. Bu modeller artık sağlam bir temel üzerine inşa ediliyor.


Terazi Burcu

9 Nisan 2023 Pazar Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

21 Nisan Terazi’ye kadar önünüzde hiçbir engel yok. Güneş sistemimizdeki tüm kudretli gezegenlerimiz uykularından salıverilmiş ve göklerde uyanmışken, kurulan tüm ilişkiler artık üzerine inşa edildikleri daha güçlü bir temele sahip. Retrogradlar, özellikle Merkür, Venüs veya Mars gibi kişisel gezegenlerden biriyse, bir ilişki veya durumla ilgili olarak genellikle bir tür uyumsuzluk veya kafa karışıklığı duygusu yaratır. Neyse ki, dış gezegen gerilemeleri – Jüpiter, Satürn, Uranüs, Neptün ve Plüton – toplum üzerinde hakimiyet kurdukları için ilişkiler üzerinde daha incelikli etkiler yaratırlar.


Akrep Burcu

9 Nisan 2023 Pazar Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Akrep, ilişkilerinin şu anda nereye gittiğinden emin ol. Yukarıdaki göklerdeki tüm gezegenlerimiz uyanıkken, sağlam bir zeminde durabilir ve 21 Nisan’a kadar herkesin net bir şekilde düşündüğünden emin olabilirsiniz. Konu sevgiyi tezahür ettirmek olduğunda, bunu başarılı bir şekilde yapmanın anahtarı, sevginin nereden geldiğine odaklanmaktır. içinizde. Ayrıca, yolunuza herhangi bir hıçkırık getiren hiçbir gerilemenin olmaması da son derece avantajlıdır. Bekar veya bağlı olmanız fark etmeksizin, kişisel hayatınızı gurur duyacağınız bir şeye dönüştürmek için ilerleyin. Bir süredir bekar olsanız bile, bunun cesaretinizi kırmasına izin vermeyin.


Yay Burcu

9 Nisan 2023 Pazar Yay Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

21 Nisan Yay burcuna kadar hayat artık hızlı şeritte. Göklerdeki tüm kudretli gezegenlerimiz uyanıkken, yolunuzu bekleyen daha az engel, engel, barikat veya çatışma var. Şimdi kalbinizin en büyük romantik arzularına doğru ilerlemek için önemli bir an. Şu anda başlayan herhangi bir evlilik, bağlılık veya yeni ilişki, ileride sorunlara neden olmaya çalışan kanatlarda gizlenen gerileme laneti olmaksızın sağlam bir temel üzerine kurulacaktır. Şu anda nerede olduğunuzu ve aşk hayatınızı nerede inşa etmek ve büyümek istediğinizi değerlendirmeye başlayın.


Oğlak Burcu

9 Nisan 2023 Pazar Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Hayata aşık olmaya hazırlanın Oğlak. Çoğu zaman pratik bir realistsiniz, ancak bu, içsel olarak yumuşak, şefkatli ve romantik bir kalbe sahip olmadığınız anlamına gelmez. Şu anda, güneş sistemimizdeki tüm gezegenler 21 Nisan’a kadar ileri, bu da uğraşılacak kafa karıştırıcı bir gerileme olmadığı anlamına geliyor. Bu, sevginin tezahüründe ilerlemek için yılın çok önemli bir dönemidir. Çoğu insanın sıklıkla unuttuğu bir şey de, aşk ve romantizmin sadece içimizde deneyimlediğimiz duygular değil, aynı zamanda içimizde dahil olduğumuz eylemler olduğudur. Şimdi nasıl romantik eylemler oluşturabileceğinizi düşünün.


Kova Burcu

9 Nisan 2023 Pazar Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Kovalar, şimdi aşk ve romantizmle ilgili tezahür hedeflerinizi belirlemenin zamanı geldi. 21 Nisan’a kadar göklerdeki tüm gezegenlerimiz uyanık – veya doğrudan – ile, kalbinizin arzularına ilerlemeniz için size kozmik bir yeşil ışık veriliyor. Şu anda nerede olduğunuzu ve nereye gitmek istediğinizi ve bunu yapmak için en iyi hareket tarzını düşünün. Gezegenlerin mutlu bir şekilde dans etmesiyle, niyet, eylem ve şansın bir sentezi yoluyla gerçek aşkı kolayca tezahür ettirebileceğinizi unutmayın. Evren senin gerçekten mutlu olmanı istiyor, bu yüzden ikinci en iyi ya da vasat aşkla yetinme. Sadece kalbiniz ve ruhunuzla gerçek uyum içinde yaşamanın zamanı geldi.


Balık Burcu

9 Nisan 2023 Pazar Balık Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Balıklar, ne zaman gerilemeler deneyimlesek, hayatın yavaş bir temposu vardır ve yolumuzda engeller ve engellerle karşılaşırız. Bu nedenle, “kişisel gezegenler” olarak bilindiklerinden, özellikle Merkür, Venüs veya Mars’ın gerileme evrelerinde yeni ilişkiler başlatması, vaatler veya planlar yapması veya uzun vadeli düşünmesi asla teşvik edilmez. Neyse ki, tüm gezegenlerimiz şu anda 21 Nisan’a kadar doğrudan göklerde, yani tüm güç ve güçleri yanınızda! Önümüzdeki yıl sevgiyi tezahür ettirmek için nasıl çalışmak istediğinizi düşünün ve bu hedeflere doğru hızla ilerleyin.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.