Günlük Aşk Burç Yorumları 8 Nisan 2023

8 Nisan Günlük Aşk Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Cumartesi günü için 8 Nisan Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

8 Nisan 2023 Cumartesi Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Entelektüel ön sevişme sizin için bir yaşam tarzıdır Koç. Şanslısınız: yıldızlar son derece sizin lehinize ve sizi aşk ve şehvet havasına sokuyor! Zihinsel Merkür’ün dün ve bugün göklerde bir iz bırakmasıyla ve seksin ve tutkunun gezegeni ve gezegen yöneticiniz olan kudretli Mars’la dans etmesiyle, biraz zevk almak için can atacaksınız! Bekarlar sosyalleşmeli veya çevrimiçi buluşmada ellerini denemeli – hatta belki de taliplerini tetikte tutmak için sürpriz bir metin göndermelidir. Çiftler, sevgililerini daha fazlası için yalvarmaya bırakacak fotoğraflar çekmelidir. Ateşi hisset!


Boğa Burcu

8 Nisan 2023 Cumartesi Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Boğa, romantizm için beş yıldızlı bir gün senin için geldi. Gözcü olduğunuzdan emin olun! Aslında, ön ve merkez olacak, zihninizin harekete geçmesini sağlayacaksınız. Zihnin gezegeni olan Mental Merkür, kimliğinizle ilgili güneşteki ilk evinizin – burç burcunuzun – çiçek tarlalarının üzerinde dans ediyor ve sizi zevk peşinde koşmaya ve düşüncelerinizi sevgiyle iletmeye teşvik ediyor. Bugün kudretli Mars’a bir aşk mektubu göndererek sizi flört etmeye, beden dilinizi konuşturmaya ve inisiyatif almaya teşvik edecek. Bekar veya bağlı olmanızdan bağımsız olarak geri durmayın.


İkizler Burcu

8 Nisan 2023 Cumartesi İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Baharatlı bir güne hazırlanın İkizler. Kozmik haberci gezegen ve gezegen yöneticiniz Merkür, sevgili Ay’ımızdan sonra en hızlı hareket eden ikinci gök cismi olduğu için yine yol alıyor. Bugün, kudretli Mars ile sürpriz bir dansla ortalığı sallayacak, bu da kesinlikle bir doz eğlence alacağınız anlamına geliyor. Hükümdarınız ne zaman mutlu bir serenat yapsa, son derece etkilenirsiniz. Merkür ve Mars hizalandığında, şu anda son derece sosyal bir hava hissedeceksiniz. Bu ayrıca romantik yaşamınıza ekstra karizma, çekicilik ve entelektüel ön sevişme getirebilir.


Yengeç Burcu

8 Nisan 2023 Cumartesi Yengeç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Yengeçler, şeker, baharat ve güzel olan her şeyle dolu bir gün sizin için burada. Neyse ki ana olay sizsiniz! Göklerin karşısında, kozmik haberci gezegenimiz Merkür, güneşin on birinci neşe evinizde dans edecek ve şu anda burcunuzun derecelerinde yörüngede olan kudretli Mars’a baştan çıkarıcı bir gülümseme gönderecek. Bu, flört etmek, sosyalleşmek ve bazı entelektüel ön sevişmelerde başı çekmek için muazzam bir coşkuya sahip olacağınız anlamına gelir. Bekarsanız, birine seksi çıkma teklif edin veya birlikteyseniz, cilveli ilişkinizi yeniden icat ettiğinizden emin olun. Evren bol eğlence, ön sevişme ve oyun vaat ediyor! Sevincin seni ele geçirmesine izin ver.


Aslan Burcu

8 Nisan 2023 Cumartesi Aslan Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Rahatlama ve biraz eğlenme zamanı, Leo. Kozmik habercimiz zihinsel Merkür ile gökyüzündeki kudretli Mars’la alıngan bir sohbete girerken, kendinizi hazır hissedecek ve eşyalarınızı çalmaya hevesli olacaksınız! Bu, aşkınızı ve cinsel yaşamınızı nasıl iyileştirebileceğinize dair önsezilerinizi dinlemek için iyi bir zaman, bu yüzden biraz kışkırtıcı fanteziler kurmak ve entelektüel veya fiziksel ön sevişmelerle meşgul olmak için bir dakikanızı ayırın. Yeni tanıştığın o seksi kızın dikkatini çekmek ister misin? Seksi ve parıldayan bir metnin üzerinden geçin ve yakın zamanda buluşmak için gelip gelmediklerini sorun.


Başak Burcu

8 Nisan 2023 Cumartesi Başak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Kozmos şimdi senin için daha da fazla eğlence ve oyun çalıyor Başak. Muhtemelen arkadaşlarınızdan heyecan verici haberler, belki de önümüzdeki günlerde bir etkinliğe veya partiye heyecan verici bir davet duyacaksınız! Çevrimiçi flört ediyorsanız, yıldızlar kozmik bir parıldayan dansta döndüğü için bugün bazı çapkın dokunuşlar ve metinler gönderdiğinizden emin olun. Merkür ve Mars flamenko ve sashay olarak, asla pes etmeyecek çapkın bir havaya kapılacaksınız.


Terazi Burcu

8 Nisan 2023 Cumartesi Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Her zaman olduğu gibi cüretkar, cesur ve kendinden emin ol Terazi. Dünün ve bugünün kozmik havası size sosyalleşmek, eğlenmek ve üzerinize seksi bir kıyafet giyip kaslarınızı sergilemek için muazzam bir dürtü getirecek! Flört, cızırtılı sözler ve vücut dili bugün beklenti ve erotik ateşle titreyecek, bu yüzden bırakın arzularınız sizi yönlendirsin. Çiftler bunu biraz alıngan flört için kullanabilir – tabii ki, streslerini atmak için bir mola ile. Bekarlar şu anda daha fazla havalı olacak. İşten biraz uzaklaşın ve dünyaya kükremenizi gösterin. Sadece ziyafet çekmenizi bekliyoruz.


Akrep Burcu

8 Nisan 2023 Cumartesi Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Kutlama zamanı, Akrep. Kozmik habercimiz Merkür, sıcak bir kıyafet giyip onu yedinci güneş ilişki evinizde sizden gökyüzüne sallayarak, kudretli Mars’ı alevler içinde dans etmeye davet edecek! İkisi çok tatlı bir ruh halindeyken, kesinlikle sosyalleşme, flört etme ve hatta seks yapma dürtüsünü hissedeceksiniz. Yine de liderliği al. Aşkı arıyorsanız, profilinizi güncellemek ve yeni eşleşmeler için kaydırmak için biraz zaman ayırdığınızdan emin olun. Daha da iyisi, birini spontane bir davetle vurun ve egzotik bir akşam yemeği için buluşup buluşmadıklarını görün!


Yay Burcu

8 Nisan 2023 Cumartesi Yay Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Oynak hissediyor musun, Yay? Sen olacaksın! Kozmik haberci gezegenimiz Merkür ile, yakınlık, cinsellik ve kırılganlık güneş sektörünüzde kudretli Mars’a seks metinleri göndererek, motorunuzun uğuldadığını hissedeceksiniz! Bu, özellikle hafta sonu olduğu için sosyalleşmek ve konfor alanınızdan çıkmak için harika bir zaman! Aslında, “flörtünüzü” başlatmak her zamankinden daha kolay olacak. Yani, bekar veya bağlı olsanız da, o seksi kelimeleri ve beden dilini kullanın. Kendiniz kadar muhteşem olduğunuzda utangaç veya dikkatli olunacak bir şey yok! Bu güvene ve zarafete sahip olun.


Oğlak Burcu

8 Nisan 2023 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Tüm zodyak işaretleri arasında, gizlice en stratejik ve azgın olan Oğlak burcusunuz. Ne de olsa sembolünüz keçi! Birinin derisinin veya çarşaflarının altına nasıl girileceğini tam olarak biliyorsun! Seksin ve tutkunun tanrısı kudretli Mars, gökyüzünün karşı tarafında ilişkilere ilişkin yedinci evinizde zihinsel Merkür’le muhteşem bir dansla bağlantı kurarken, şimdi gerçek aşkla ilgili beşinci evinizde, tüm silindirlere ateş ediyorsunuz. Bekarsanız, bugün baştan çıkarmak istediğiniz bir aşık veya ateşli kıza seksi sözler göndermek için mükemmel bir zaman, belki bu gece sürpriz bir ilişki veya buluşma veya bu hafta sonu bir randevu önerin! Alınırsa, sevgilinizi yalama ve övgü ile savurun.


Kova Burcu

8 Nisan 2023 Cumartesi Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Küstah tarafınızı çalıştırmaya hazırlanın Kova! Kozmosta yankılanan böylesine baharatlı bir titreşimle, “canlı gözler” yapan ilk kişi siz olacaksınız. Güneşin beşinci gerçek aşk evinizin hükümdarı Merkür, beklentiyle gökyüzünde titrerken, seksin ve tutkunun kızıl gezegeni olan kudretli Mars’a fevri bir mesaj gönderecek. Yeni biriyle tanışmak veya hatta bazı çevrimiçi buluşmalarda şansınızı denemek istiyorsanız, bu sosyalleşmek ve dolaşımda bulunmak için mükemmel bir an. Çiftler bazı yaramaz oyunları patlatmalı. Bu kavurucu sıcaklığın boşa gitmesine izin vermeyin!


Balık Burcu

8 Nisan 2023 Cumartesi Balık Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Balık burcu, tutku, seks, ortaklık ve zevki destekleyen kozmik hava söz konusu olduğunda, bugün sizin için beş yıldızlı bir olay. Aklın ve iletişimin gezegeni Merkür göklerde dans ederken, şimdi gerçek aşk ve romantizmin güneş sektörünüzde yörüngede dönen kudretli Mars’a şehvetli bir bakış gönderiyor. Yıldızları görmek üzeresin! Bu, sizi şaşırtan ve uyandıran bir sevgiliden ani bir mesaj veya sizi daha yakından tanımak isteyen birinden bir davet veya flört bile getirebilir. Daha da iyisi, bu titreşimden yararlanın ve onu en büyük arzularınız için kullanın.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.