Günlük Aşk Burç Yorumları 29 Nisan 2023

29 Nisan Günlük Aşk Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Cumartesi günü için 29 Nisan Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

29 Nisan 2023 Cumartesi Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Kozmos dönerken, müstehcen tarafınızı serbest bırakmanın zamanı geldi, Koç. Seksin ve tutkunun gezegeni, elektrik Uranüs’e altmışlık açıyla bağlanan güçlü Mars ile herkes eğlence ve macera için can atacak. Bu, ister spontane bir yolculuk olsun, ister tek ve tek arkadaşınızla bazı yaramaz oyuncakları patlatmak olsun, canlandırıcı bir şeyler yapmak için ideal bir zamandır. Bununla birlikte, eğer bekarsanız, bu, genellikle sık gitmediğiniz bazı benzersiz mekanlara uğramak ve normal tipinizin dışındaki insanlarla karşılaşmak için ideal bir andır. Bu, sizi daha fazla nefes nefese bırakan bir kıvılcıma yol açabilir.


Boğa Burcu

29 Nisan 2023 Cumartesi Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Boğa burcunun en cüretkar işareti olma eğiliminde değilsin. Aslında, yeni romantik seçeneklerle tanışmak söz konusu olduğunda, sizi çekingen bırakacak herhangi bir şey yapmaktansa, denenmiş ve gerçek yöntemlerinize bağlı kalmayı tercih edersiniz. Yine de, günümüzün kozmik havası, özellikle elektrikli Uranüs burcunuz boyunca yolculuğuna devam ederken, yeni bir melodi çalmanıza neden olabilir. Yüce Uyandırıcımız göklerden bakarken, seksin ve tutkunun gezegeni olan kudretli Mars’tan gelen ateşli bir sext tarafından zapt edilecek. Altılık bir çizgide dans ederken, sizi şehre inmeye, hızlı bir yolculuğa çıkmaya ve hatta komşularınızla eğlenceli küçük bir etkinlik düzenlemeye teşvik edecekler.


İkizler Burcu

29 Nisan 2023 Cumartesi İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugün motorunuz uğuldayacak, İkizler. Aslında, evrenden son derece nadir bir seksi sinyal alıyoruz! Seks ve tutku gezegeni olan Mighty Mars’ın güneşin etrafında dönmesi iki yıl alıyor, bu nedenle diğer gezegenlerle bağlantıları diğer gök cisimleri kadar sık ​​gerçekleşmiyor. Bugün, o sekstildeki elektrikli Uranüs’e gülümserken, bir felaket pişirmeye hazır olacaksınız! Oldukça kolay ve akıcı terimlerle tezahür edebilecek olan kişisel ve romantik yaşamınızı değiştirme cesaretiyle canlanacaksınız. Bu iki güç merkezi, uyumun ilahi bir yönü olan sekstilde dans ederken, menüde eğlence, tutku ve macera var.


Yengeç Burcu

29 Nisan 2023 Cumartesi Yengeç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Yengeçler, bugün hararetli seksi anlar için beş yıldızlı bir gün. Seksin ve tutkunun kızıl gezegeni kudretli Mars, burcunuzda süzülmeye devam ederken, şu anda güneşin on birinci arkadaşlık ve çevrimiçi flört evinizde dönen elektrikli Uranüs’e doğru altmışlık bir açıyla bakacak. Bu, seks ve aşk bölümünde pek çok kozmik güzelliği garanti eder! Deney yapmayı, yaramaz oyuncakları ve ilginçliği yatak odasında birinci öncelik haline getirmenin zamanı geldi! Eşinize derinleşmeye ve kirlenmeye hazır olduğunuzu söyleyin! Cesaretiniz ve küstahlığınız arttıkça, kabuğunuzdan çıkma zamanı.


Aslan Burcu

29 Nisan 2023 Cumartesi Aslan Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bırak bugün ucube bayrağın dalgalansın Leo. Seksin ve tutkunun gezegeni kudretli Mars göklerde süzülürken, kendiliğindenliğin ve isyanın gezegeni elektrikli Uranüs ile bağlantı kuracak. Onlar sekstil olarak bilinen bir açıdan birbirlerine bağlandıklarında, deneysel, şımarık ve zeki olmak için can atacaksınız! Arkanıza yaslanın ve bu iyi enerjinin ister tek ister bağlı olsun, boşa gitmesine izin vermeyin. Bir sevgili arıyorsanız, normalde sık gitmeyeceğiniz rastgele mekanları, mağazaları veya etkinlikleri ziyaret etmeyi düşünün. Bu, sizi benzersiz bir şekilde ilginizi çekebilecek normal tipinizin dışındaki diğer kişilerle temasa geçirmenizi sağlayacaktır.


Başak Burcu

29 Nisan 2023 Cumartesi Başak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bir dünya burcu olarak, romantizmde denenmiş ve gerçek yöntemlerinizi takip etmeyi seviyorsunuz Başak. Yine de günümüzün kozmik enerjisi, sizi yeni ufuklar için ateşleyecek güzel enerjiler hazırlıyor. Şimdi, özellikle konfor alanınızın dışına çıkabiliyor veya seyahat edebiliyorsanız, arkadaşlarınızla spontane bir şeyler yapmak için mükemmel bir an! Bunu yaparsanız, harika yeni yolculukların ayaklarınızın altında olduğunu göreceksiniz ve sizi büyüleyici ve hayranlık uyandıran yeni yönlere doğru itecek. Arkanıza yaslanıp hayatın size neler sunabileceğini merak etmeyin. Git deneyimle!


Terazi Burcu

29 Nisan 2023 Cumartesi Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Terazi, yıldızlar bugün ihtişamla dönüyor. Seksin ve tutkunun kızıl gezegeni kudretli Mars göklerde görkemli bir şekilde dans ederken, sürpriz gezegeni elektrik Uranüs’ü görmek için uçsuz bucaksız vahadan dışarı bakacak. Birbirlerine 60’lık bir açıyla gülümserken, biraz cızırtılı eğlence havasında olacağınız kesin. Olmak istediğinde cesursun çünkü cesur bir kardinal burcusun. Şimdi, şımarık tarafınızı kucaklamak ve partnerinizi en son icatları inceleyebileceğiniz bir yetişkin mağazasına götürmek için mükemmel bir an. Bugün satın alacağınız bir şey, birlikte cinsel yaşamınızı ateşleyebilir!


Akrep Burcu

29 Nisan 2023 Cumartesi Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Akrepler, bugün herkes özellikle hareketli olacak. Bu bilgiyle, istediğiniz kişiyi kendiliğinden baştan çıkarmanıza da yardımcı olur! Bu cızırtılı enerjiyi boşa harcamayın. Sinsi sinsi sinsi dolaşın ve bir sonraki büyük fetihinizin peşinden koşun. Senin liginin biraz dışında görünen birine mi bakıyorsun? Kimse liginizin dışında değil! Bu, baskın yapma, spot ışığı çalma ve başkası yapmadan önce onları kapma zamanı. Güveniniz ve libidonuz ateşlendiğinde, gevşeme zamanı. Onları gözlerinizle cezbedin, baharatlı baştan çıkarıcılığı getirin ve spontane hareketlere hazır olun.


Yay Burcu

29 Nisan 2023 Cumartesi Yay Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugün spontane, rastgele ilişkiler için bir gün, Yay! İster bekar ister bağlı olun, onların liderliğini takip ederken özel bölgelerinizin konuşmasına izin vermenin zamanı geldi. Bunun nedeni, seks ve tutku gezegeni olan kudretli Mars’ın, sürpriz gezegeni elektrik Uranüs ile altmışlık açıyla bağlantı kurmasıdır. Bugün gelişigüzel bir şekilde kendi işinize bakıyor olabilirsiniz ve ardından şehvetli bir taliple göz göze gelebilirsiniz. Banyoda bir şeyler yapın veya en azından sosyal medya kullanıcı adlarını değiştirin ve daha sonrası için bir zaman ayarlayın.


Oğlak Burcu

29 Nisan 2023 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Deniz Keçisi Oğlak tarafından sembolize ediliyorsunuz. Bu, kocaman boynuzların olduğu anlamına gelir! Boynuzlu tüm zodyak işaretleri, zodyak işaretlerinin en ilkel olma eğilimindedir. Yani siz, Koç ve Boğa’nın ortak bir yanı var! Bugünün kozmik enerjisi sizi bir süpernova gibi aydınlatacak, özellikle baharatlı olmaya hazır! Seksin ve tutkunun gezegeni kudretli Mars yıldızların arasından kayarken, elektrikli Uranüs ile uyumlu bir sekstilde bağlantı kuracak. Bu, ham tutku için beş yıldızlı bir gün olduğu anlamına gelir. Parıldayan yanınızı kucaklayın ve uzun, tutkulu seks maratonları için zaman ayırın. Derinleştikçe, terledikçe, derinleştikçe ve terledikçe, bırakın an sizi nereye götürürse götürsün!


Kova Burcu

29 Nisan 2023 Cumartesi Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ham cinsel deneyime açık bir burç söz konusu olduğunda, bu sensin Kova. Her zaman kutunun dışında düşünmeye isteklisin! Bu size sadece daha fazla zevk ve eğlence için fırsatlar sağlamakla kalmaz, aynı zamanda daha fazla, daha fazla, daha fazla için çığlık atarken yeni coşku seviyelerine ulaşmanıza olanak tanır! Sevgiliniz de cesaretiniz ve bağlılığınız karşısında her zaman şaşkına döner. Bugünün kozmik hava durumu, erotik oyunların en yaramazını önceden haber veriyor! Seksin ve tutkunun gezegeni olan Güçlü Mars, kendiliğindenliğin gezegeni ve gezegen yöneticiniz olan elektrikli Uranüs ile cızırtılı bir sekstilde bağlantı kuracak. Vahşileşmek!


Balık Burcu

29 Nisan 2023 Cumartesi Balık Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugün utangaç olma, Balık. Pek çok an çekingen bir burç olabilirsiniz, ancak günümüzün kozmik yıldızları sizi cinsel hisler konusunda özgür ve küstah olmaya teşvik ediyor. İster bekar ister evli, bugün aşırı cinsel keşif için beş yıldızlı bir gün. Siz orgazm için saatler ayırırken, bırakın inlemeler sizden haykırsın. Bir ilişki içindeyseniz, ıslanmak, derinleşmek ve vahşileşmek için programınızı temizleyin. Bekarsanız, bir aplikasyonda gezinerek seksi bir ilişki bulun veya tanıdığınız birine uğrayın ve gözlerinizi devirin.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.