Günlük Aşk Burç Yorumları 28 Nisan 2023

28 Nisan Günlük Aşk Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Cuma günü için 28 Nisan Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

28 Nisan 2023 Cuma Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Koç burcu, oldukça uzun bir süre derin okyanuslarınızda bir asteroitin dansını deneyimlediniz. Adını Roma’nın ocak ve ev tanrıçasından alan asteroit Vesta, dünyevi Boğa burcunda dans etmeniz için sizi geride bıraktı. Vesta, içimizde asla sönmeyen kutsal iç alevle sembolize edilir. Ona tapan ve bekarlığı seçen kadim rahibeler yüzünden Vesta, kutsal cinselliğimizle de uyum içindedir. Boğa’da, üzerinde durabileceğimiz ve sevdiklerimiz için birçok yönden sağlayabileceğimiz güçlü bir temel oluşturmaya odaklandık.


Boğa Burcu

28 Nisan 2023 Cuma Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Göklerde bir asteroit şimdi iz bırakıyor Boğa. Adını Roma’nın ocak ve ev tanrıçasından alan bir asteroit olan Vesta, yakın zamanda burcunuza dans etti. Bu, yeni keşfedilen bir trendin küresel düzeyde başlamasını sağlar. Vesta, içimizdeki kutsal alevi yansıtan asteroittir – çekirdeğimizde asla söndürülemeyecek olan. Savunduğumuz ve kendimize yakın tuttuğumuz şeyleri gösterir ve bu asla vazgeçilemez. Vesta burcunuzdan geçerken, arzularımızın ve içsel gerçeklerimizin peşinden koşmak ve onları korumak konusunda daha sağlam ve istikrarlı olmaya çalışıyoruz.


İkizler Burcu

28 Nisan 2023 Cuma İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Son haftalarda yeni bulunan, incelikli bir tema evrende yankılanıyor, İkizler. Uzayın derinliklerinde çok uzakta bir asteroit olan Vesta, bir köşeyi döndü ve dünyevi Boğa burcuna girmeyi göze aldı. Vesta, adını Roma’nın ocak ve ev tanrıçasından alan bir asteroittir. O özellikle önemlidir çünkü aynı zamanda kutsal cinsellik ve içsel gerçeğimizle de uyumludur. Şimdi Boğa burcunun enerjisini üstlenirken, kutsal cinselliğimizi istikrarlı, sağlam bir temel üzerinde inşa etmeye öncelik vererek ifade ederken daha şehvetli, pratik ve verici olabiliriz.


Yengeç Burcu

28 Nisan 2023 Cuma Yengeç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Güneş sisteminin çok uzaklarındaki bir asteroit, uzayın derinliklerinde oyalanırken sana göz kırpıyor, Yengeç. Son zamanlarda Vesta, Boğa burcunun çiçek tarlalarında enerjilenmek için Koç burcunun ateşli gökyüzünü geride bıraktı. Bu yeni bir trend getirdi. Vesta, adını Roma’nın ocak ve ev tanrıçasından alan asteroittir. Asla söndürülemeyen veya söndürülemeyen kutsal iç alevimizle hizalanır. Ayrıca neleri feda edebileceğimizi ve bu doğuştan gelen arzuların peşinden nasıl gideceğimizi gösteriyor. O, boğa frekansını üstlenirken, başkalarıyla nasıl etkileşim kurduğumuza ilişkin sağlam ve sağlam bir temel oluşturmaya odaklanacağız.


Aslan Burcu

28 Nisan 2023 Cuma Aslan Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Kozmik antenlerini gökyüzüne çevir Leo. Son haftalar yeni enerji getirdi. Muhtemelen, yankılanmaya devam edecek olan ince bir değişimin etkisini fark etmişsinizdir. Güneş sistemimizin derinliklerinde bulunan bir asteroit olan Vesta, kısa bir süre önce Boğa burcunun çiçek tarlalarına doğru ilerledi. Vesta, adını Roma’nın ocak ve ev tanrıçasından almıştır ve eski zamanlarda ona tapınaklarda tapan eski rahibeler ve ilham perileri nedeniyle kutsal cinsellikle de bağları vardır. Vesta, Boğa enerjisini kanalize ederken, başkalarına vermeye çalışırken, içsel alevinizin ve arzularınızın peşinde daha topraklanmış ve merkezlenmiş olacaksınız.


Başak Burcu

28 Nisan 2023 Cuma Başak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Topraklanmış kozmik enerji sizi evinizde hissettirecek Başak. Bunun nedeni, uzayın derinliklerindeki bir asteroitin kısa süre önce Koç’un ateşli gökyüzünü geride bırakması ve sizinle mükemmel bir şekilde aynı hizaya gelen bir burç olan Boğa burcuna girmesidir. Vesta, adını Roma’nın ocak ve ev tanrıçasından alan bir asteroittir ve hem kutsal iç alevimizle hem de kutsal cinselliğimizle hizalanır. Kim olduğumuzun özünde var oldukları için bu enerjiler asla söndürülemez veya alınamaz. Şimdi boğa burcunu ziyaret ettiğinden, içsel arzularınızın peşinden gitme konusunda kendinizi daha ayakları yere basan, merkezlenmiş ve pratik hissedeceksiniz.


Terazi Burcu

28 Nisan 2023 Cuma Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Kutsal cinsellik vardır ve Vesta, Terazi olarak bilinen güçlü asteroide bağlıdır. Vesta, ocağın ve evin antik Roma tanrıçasının adını almıştır. Doğduğumuz andan geçtiğimiz ana kadar içimizde yaşayan kutsal iç aleve bağlıdır. Bu, çoğu zaman uğrunda feda ettiğimiz, savunduğumuz ve en içteki kimliğimize yakın tuttuğumuz bir kutsal cinsellik biçimidir. Vesta kısa bir süre önce Koç burcunun ateşli göklerini geride bırakıp Boğa burcuna adım attığına göre, bu hepimizin arzularımızın peşinde daha ayakları yere basan ve dengeli olacağımız anlamına geliyor.


Akrep Burcu

28 Nisan 2023 Cuma Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Asteroitler, genellikle kadınsı veya doğası gereği daha ince olan güzel enerjilerle hizalanır, Akrep. Kolektif enerjilere ve kim olduğumuza dair benzersiz bir içgörü vermelerinin nedeni budur. Adını Roma’nın ocak ve ev tanrıçasından alan asteroit Vesta, kısa bir süre önce Boğa burcunun cennetlerine girmek için Koç burcunun ateşli göklerini geride bıraktı. Vesta’nın derin ve ölümsüz bağlılığın yanı sıra kutsal cinsellikle de yakın bir bağı vardır. Boğa burcundaki Vesta ile kendinizi daha topraklanmış ve şehvetli hissedeceksiniz.


Yay Burcu

28 Nisan 2023 Cuma Yay Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Gökyüzü değiştikçe, büyük yeni eğilimlerin yanı sıra daha küçük olanları da görüyoruz, Yay burcu. Yıldızlar ve gezegenler astrolojide daha görünür ve dikkate değerken, uzayın derinliklerindeki asteroitler de yaşam kalıplarına ilişkin değerli bilgiler sağlar. Adını Roma’nın ocak ve ev tanrıçasından alan asteroit Vesta, ölümsüz bir bağlılığın gezegenidir. Eski zamanlarda, Vesta tapınağındaki rahibeler bekar kalmak için cinselliklerini feda ederdi. Bu, Vesta’nın en içteki arzularımızla bağlantılı olarak neyi korumaya ve savunmaya istekli olduğumuza dair içgörü sağlayabildiğini gösteriyor.


Oğlak Burcu

28 Nisan 2023 Cuma Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Hayata genel vizyon ve detaylar için bakmayı seviyorsunuz Oğlak. Bununla birlikte, benzersiz kozmik hizalanmalara bakarak, aynı zamanda muazzam bir bilgelik toplayabilirsin. Asteroitler ve geçişleri genellikle bunu sağlar. Adını Roma’nın ocak ve ev tanrıçasından alan asteroit Vesta’yı izlemek önemlidir çünkü o aynı zamanda kişinin içsel kutsal aleviyle de bağlantılıdır. Bu ışık, kişinin ruhunun özüne kök saldığı için asla yok olamaz veya çalınamaz. Vesta, Boğa burcunda yörüngede dönüyor ve sizi kutsal cinselliğinizi topraklanmış, şehvetli ve hazcı hissettiren şekillerde kullanmaya teşvik edecek.


Kova Burcu

28 Nisan 2023 Cuma Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Astrolojideki birçok asteroit, Kova burcuna günlük yaşamlarımıza ve işlerimize kanallık etmemiz için benzersiz bir bilgelik sağlar. Cinsiyet ifadesi veya cinsel kimlik ne olursa olsun tüm insanlarda var olan ilahi dişil nüansları daha iyi anlamamız ve içimize bakmamız için bize güç veriyorlar. Adını Roma’nın ocak ve ev tanrıçasından alan asteroit Vesta, kısa bir süre önce Boğa burcunun çiçek tarlalarına girmek için Koç burcunun ateşli göklerini geride bıraktı. Vesta, kutsal cinselliğimizi ve onu nasıl takip ettiğimizi, savunduğumuzu ve ona bağlılık gösterdiğimizi anlamamız için bize güç veriyor. Boğa burcunda, bize başkalarına vermemizi ve derin, şehvetli tatmine odaklanmamızı söyler.


Balık Burcu

28 Nisan 2023 Cuma Balık Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Uzayın derinliklerinde bir asteroit olan Vesta, kısa süre önce Koç burcunun ateşli göklerini geride bırakarak yeni keşfedilen bölge Balık burcuna adım attı. Boğa’nın çiçek tarlalarında enerjilenirken, bize ileriye dönük farklı mesajlar öğretecek. Vesta, adını Roma’nın ocak ve ev tanrıçasından alan asteroittir. Bize yoğun bir şekilde içsel kutsal alevimize ve cinselliğimize odaklanmayı ve ona nasıl bağlılık gösterdiğimizi anlamayı öğretir. Bu, en çok önemsediğimiz şeyi savunmamız ve korumamız için bize güç verir. Boğa burcunda, bizi hem verici hem de hazcı olmaya teşvik edecek.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.