Günlük Aşk Burç Yorumları 24 Nisan 2023

24 Nisan Günlük Aşk Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Pazartesi günü için 24 Nisan Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

24 Nisan 2023 Pazartesi Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Koçlar, bu zamanda bir nefes alın ve farkındalık pratiği yapın. Zihinsel Merkür zenginlik ve mülkle ilgili ikinci güneş evinizdeki potayı karıştırmaya devam ederken, bazı tahribatların olduğu açık! Eşinizle oturduğunuzdan ve geliriniz ve giderinizle ilgili neler olup bittiğini değerlendirdiğinizden emin olun, çünkü bir şeyler göründüğü gibi değil, çatlaklardan düşüyor. Bir yandan, ikiniz neler olup bittiğini mikroskopla incelerseniz çok para biriktirebilirsiniz. Bu, ikinizin de mali durumunuzun nereye tahsis edildiği ve nereye gittiği konusunda daha iyi hissetmenize neden olabilir!


Boğa Burcu

24 Nisan 2023 Pazartesi Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Hayat şu anda kesinlikle bir fırtına gibi hissediyor, bu yüzden kendine sımsıkı sarıl Boğa. Evet, Merkür, kimlik ve burcunuzla ilgili güneşteki ilk eviniz aracılığıyla gerileme aşamasında aktif hale gelirken etrafınızda kozmik bir kasırga dönüyor. Ancak, kişisel yaşamınız ve hedefleriniz etrafında gecikmeler ve kafa karışıklığı görseniz de, bunun dünyanın sonu olması gerekmiyor! Aslında bu enerjiyle çalışmanın en iyi yollarından biri de sevgilinizle bağınızı koparmak ve hatta mini bir tatile çıkmak! Bu, siz kaosu kaçırdığınıza kıkır kıkır gülerken herkesin mücadelesini izlemenizi sağlar.


İkizler Burcu

24 Nisan 2023 Pazartesi İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

İkizler, gölgelerde gizlenen bir kaos var ve hiç şüphe yok ki bunu çoktan hissetmişsinizdir. Kozmik habercimiz zihinsel Merkür mahremiyet ve gizli meselelerle ilgili güneş on ikinci evinizde onu sallamaya devam ederken, bir şeyler göründüğü gibi değildir. Siz – veya sevgiliniz – bir sırrı gizli tutuyorsanız, gecenin köründe deliklerinden koşan bebek Akrepler gibi aniden bazı şeylerin dışarı sızmaya başladığını fark edebilirsiniz! Dürüstlük şu anda en iyi politikadır. Karmanızı oluşturan harika bir dönemden geçiyorsunuz, bu yüzden şimdi akıllıca seçim yapın.


Yengeç Burcu

24 Nisan 2023 Pazartesi Yengeç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Rüzgarlar her yönden esiyor, her türden çalkantılı havaya neden oluyor, Yengeç. Zihinsel Merkür, arkadaşlıklar, topluluklar, ağ oluşturma ve çevrimiçi flört ile ilgili güneş on birinci evinizde geriye doğru sürünmeye devam ederken, bazı dramaların başladığına şüphe yok. Bunun sizi etkilemesinin bir yolu, aniden eski arkadaşlarınızdan veya eski sevgilinizden geçmişten bazı şeyleri yeniden canlandırmak isteyen bir haber almanızdır. Akışı yeniden canlandırmak istiyorsanız, bunun için gidin. Aynı kalıpları tekrarlıyorsa, toksik enerjinin yaşamınıza geri dönmesine izin vermeyin.


Aslan Burcu

24 Nisan 2023 Pazartesi Aslan Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Leo, bu aralar hiç şüphesiz oldukça stresli hissediyorsun. Kozmik haberci gezegenimiz zihinsel Merkür, güneş enerjisinin onuncu mesleki gelişim evinizden şimşekler çakarken, projeler, planlar ve hırslar raydan çıkıyor. Bununla birlikte, bunun gibi bir gerileme aşamasında yapılacak en iyi şeylerden biri, işte gecikmeler olsa da, evrenin sizi özel hayatınızla veya sevgilinizle daha fazla zaman geçirmeye teşvik ettiğini kabul etmektir. İşinizin dramatik alanından çıkın ve kalbinizin romantik alanına bakın.


Başak Burcu

24 Nisan 2023 Pazartesi Başak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Merkür retrosu çirkin yüzünü gösterdi ve kesinlikle kafanın bulanık olduğunu hissediyorsun, Başak. Kozmik habercimiz, gezegen yöneticiniz ile, güneşin dokuzda birlik uzun mesafeli yolculuğunuzda sırtüstü ilerlerken, siz ve sevgiliniz daha önce keyif aldığınız destinasyonları ziyaret etmeyi düşünebilirsiniz. Şimdi yola çıkarsanız, bu çok nostaljik bir tatil olabilir. Dramı arkanızda bırakın, gün doğumuna doğru bir yol çizin ve anı kucaklayın. Bu, önemli olmayan şeyleri strese sokmak yerine fırtınalı bir gerilemeyi etkili bir şekilde yönlendirmenin en iyi yollarından biridir.


Terazi Burcu

24 Nisan 2023 Pazartesi Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sürtünme havada cızırdıyor ve hiç şüphe yok ki onu çoktan hissetmişsinizdir Terazi. Kozmik habercimiz ve zihin ve iletişim gezegeni olan zihinsel Merkür ile, yakınlık, cinsellik ve paylaşılan varlıklarla ilgili güneş sekizinci evinizde geriye doğru sürünerek, şimdi tartışılacak bir şeyler var. Bir boşanma anlaşmasından geçiyorsanız, şimdi nerede durduğunuzu değerlendirme ve yeniden müzakere etme fırsatınız olabilir. Ancak, ödemeleri bekliyorsanız gecikmelerin olacağı kesindir. Evrene bağırma. Akışına bırak.


Akrep Burcu

24 Nisan 2023 Pazartesi Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bu baharın Merkür gerileme aşaması Akrep’in başlangıç ​​etkilerini şüphesiz çoktan hissetmişsinizdir. Bu, ilişkilerle ilgili yedinci evinizi bu kadar ağırlıklı olarak etkilediğinden – daha sonra günlük rutinlerinizle ilgili güneş altıncı evinize kısa bir dalış yaparak – çok fazla dramla uğraşacaksınız. Bununla birlikte, bu geçiş sırasında yapılacak en iyi şeylerden biri fişi çekmek, rahatlamak ve akışa devam etmektir! Bu şekilde, kafa karışıklığı veya yanlış iletişim ortaya çıkarsa, tüm dünya size karşıymış gibi hissetmezsiniz. Sevgilinizin veya eşinizin şu anda samimi bir konuşma yapması gerekiyorsa, bunu şefkatli bir dokunuşla yapın.


Yay Burcu

24 Nisan 2023 Pazartesi Yay Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Şakaklarını ov, Yay. Muhtemelen zaten geri giden Merkür’ün baş ağrılarını hissediyorsunuzdur. Bu geçiş, güneş enerjisiyle ilgili altıncı evinizi etkileyecek olsa da, işteki her şeyin raydan çıktığını hissedebilirsiniz. Ancak, bu dramla başa çıkmanın en iyi yolu sevgilinizle oturup fişi çekmek. Hayatta bazı şeyler üzerinde durmaya değer ama bu onlardan biri değil. Aslında boşluğa bağırmak yerine keyif ve mini bir tatil yapmak için daha iyi bir dönem. Siz ve sevgiliniz sakinleştiğinize sevineceksiniz.


Oğlak Burcu

24 Nisan 2023 Pazartesi Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Oğlaklar, Merkür gerileme aşaması devam ederken, muhtemelen tek yapmak istediğiniz şeyin saçınızı yolmak olduğunu hissediyorsunuz. Kozmik habercimiz gerçek aşk, romantizm ve flörtle ilgili güneş beşinci evinizden geriye doğru giderken, bir şeyler göründüğü gibi değildir. Aniden romantik bir talip tarafından hayalet gibi hissettiyseniz veya sevgilinizle aynı fikirde değilseniz, diz çöküp gerçeklerle yüzleşmenin ve gerçek bir konuşma yapmanın zamanı geldi. Bununla birlikte, bu geçiş sizi eski sevgilinize odaklıyor olabilir veya bu süre zarfında birinden haber bile alabilirsiniz.


Kova Burcu

24 Nisan 2023 Pazartesi Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Fırtınalı denizler sallanıyor ve yuvarlanıyor, Kova. Bu baharın Merkür gerileme aşaması oldukça çalkantılı bir dönem! Kozmik habercimiz, ev, aile ve evlilikle ilgili dördüncü güneş evinizden geriye doğru giderken, muhtemelen bir dram yaşanıyor. Siz ve eşiniz, özellikle taşınma, yenileme, yeniden dekore etme veya emlak işine girme konusunda değişiklik yapıyorsanız, devam eden durumlardan bıkmış hissediyor olabilirsiniz. Bu dönemde birbirinizi düşman olarak görmeyin. Savunmacı değil, dürüst bir yerden iletişim kurmaya çalışın. Bu, her ikiniz için de fırfırlı tüyleri yumuşatmalıdır.


Balık Burcu

24 Nisan 2023 Pazartesi Balık Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Muhtemelen kontrol etme ve gerçeklikten kopma havasındasın, Balık. Bahar Merkür retro fazı şimdiden şeytan boynuzlarıyla ortaya çıkıyor! Güneş üçüncü evinizde gerçekleşen bu geçişle, muhtemelen siz ve başkaları arasında bazı ciddi yanlış iletişim var. Her şeyin yolunda olduğunu varsaymamak için partnerinizle veya eşinizle her şeyin nerede olduğunu kontrol ettiğinizden emin olun. Sorunları halının altına süpürmek aslında daha fazla soruna neden olabilir! Bu geçişi, ikiniz arasında daha da tatlı, hassas ve nazik bir diyalog bulmak için bir fırsat olarak kullanın.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.