Günlük Aşk Burç Yorumları 23 Nisan 2023

23 Nisan Günlük Aşk Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Pazar günü için 23 Nisan Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

23 Nisan 2023 Pazar Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Mental Merkür şimdi göklerde adımlarını geri çekiyor, Koç. Baharatlı bir gün sizi bekliyor, ancak geçmişten birini veya daha önce söylediği bir şeyi düşünmenize neden olabilir. Kozmik habercimiz göklerde bir iz bırakarak ve seks ve tutku gezegeni ve gezegen yöneticiniz olan kudretli Mars’la sekstilde bağlantı kurarken, maceraya hevesli hissedeceksiniz! Bekarlar sosyalleşmeli veya çevrimiçi buluşmada ellerini denemeli – hatta belki de eski sevgiliye sürpriz bir metin veya ilgilerini çeken romantik bir seçenek göndermelidir. Çiftler, sevgililerini daha fazlası için yalvarmaya bırakacak fotoğraflar çekmelidir. Eğlenceyi kucaklayın!


Boğa Burcu

23 Nisan 2023 Pazar Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Kozmik habercimiz geri sarmalına girerken, adımlarını geri çekiyor, Boğa. Bugün önde ve merkezde olacaksınız ve zihniniz eyleme hazır olacak. İletişim gezegeni olan Mental Merkür, güneşin ilk kimlik evinizin – burcunuz – çiçek tarlalarında ay boyunca yürür ve sizi zevk peşinde koşmaya ve aşkla ilgili düşüncelerinizi iletmeye teşvik eder. Bugün kudretli Mars’a altmışlık açıyla bir aşk mektubu göndererek sizi flört etmeye, vücut dilinizi konuşturmaya ve inisiyatif almaya teşvik edecek. Hatta geçmişten biriyle karşılaşabilir veya tekrar iletişime geçebilirsiniz.


İkizler Burcu

23 Nisan 2023 Pazar İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili İkizler, bugün rutininizi canlandırmak için eğlenceli bir hava getirecek. Kozmik haberci gezegen ve gezegen yöneticiniz Merkür, göklerde geriye doğru hareket ediyor ve yine kudretli Mars’la 60’lık açıyla bağlanacak. Bu, baharatlı olma fırsatı bulacağınız anlamına gelir! Hükümdarınız ne zaman mutlu bir serenat yapsa, son derece etkilenirsiniz. Merkür ve Mars 60’lık açıyla hizalandığında, şu anda son derece sosyal bir hava hissedeceksiniz ve hatta eski sevgilinizle veya geçmişten biriyle yeniden bağlantı kurabilirsiniz. Bu ayrıca romantik yaşamınıza ekstra karizma, çekicilik ve entelektüel ön sevişme getirebilir. Göreyim seni!


Yengeç Burcu

23 Nisan 2023 Pazar Yengeç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Yengeçler, bugünün kozmik planı oldukça keyifli. Şekerin, baharatın bol olduğu bir gün olarak ana olay sizsiniz ve güzel olan her şey sizin için burada! Göklerin karşısında, kozmik haberci gezegenimiz Merkür, güneşin on birinci neşe evinizde geriye doğru bir sarmal çizerek dans edecek ve şu anda burcunuzun derecelerinde yörüngede dönen kudretli Mars’la sekstilde bağlantı kuracak. Bu, flört etmek, sosyalleşmek ve entellektüel ön sevişmede liderlik etmek için – hatta belki de ağınızdaki eski veya yakışıklı bir arkadaşınızla ilgili olarak – muazzam bir coşkuya sahip olacağınız anlamına gelir. Bekarsanız, birine seksi çıkma teklif edin veya birlikteyseniz, cilveli ilişkinizi yeniden keşfedin. Evren bol eğlence, ön sevişme ve oyun vaat ediyor! Kucakla!


Aslan Burcu

23 Nisan 2023 Pazar Aslan Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugünün frekansı sana gevşemeni ve biraz eğlenmeni söylüyor Leo. Geriye doğru dans eden ve gökyüzündeki kudretli Mars’la altmışlık bir açıda bağlantı kuran kozmik habercimiz zihinsel Merkür ile kendinizi hazır hissedecek ve işinizi yapmaya hevesli olacaksınız! Bu, aşkınızı ve cinsel yaşamınızı nasıl iyileştirebileceğinize dair önsezilerinizi dinlemek için iyi bir zaman, bu yüzden biraz kışkırtıcı fanteziler kurmak ve entelektüel veya fiziksel ön sevişmelerle meşgul olmak için bir dakikanızı ayırın. Yeni tanıştığın o seksi kızın dikkatini çekmek ister misin? Seksi ve göz kamaştırıcı bir metin üzerine ateş edin ve yakın zamanda buluşmak için gelip gelmediklerini sorun. Bununla birlikte, aklınız geçmişten birisine de sahip olabilir.


Başak Burcu

23 Nisan 2023 Pazar Başak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Başaklar, bugünün enerjisi sizin için şimdi daha da fazla eğlence ve oyun yaratıyor. Muhtemelen arkadaşlarınızdan, eski sevgilinizden veya eski sevgilinizden heyecan verici haberler duyacaksınız. Önümüzdeki günlerde bir etkinliğe veya partiye katılmanız için heyecan verici bir davet alabilir veya hatta bugün şehre iniyor olabilirsiniz! Çevrimiçi flört ediyorsanız, bugün bazı çapkın dokunuşlar ve metinler gönderin çünkü yıldızlar kozmik bir parıltılı dansta dönüyor – hatta belki de kaçırdığınız bir bağlantıya sahip olduğunuz birine. Merkür ve Mars 60’lık açıyla birleşirken, asla pes etmeyecek çapkın bir havaya kapılacaksınız. Anı yaşa!


Terazi Burcu

23 Nisan 2023 Pazar Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugünün enerjisi sizi anı yaşamaya ve hiç bitmeyen çekiciliğiniz Terazi ile yönetmeye teşvik ediyor. Kozmik hava size sosyalleşmek, eğlenmek ve eşyalarınızı sergilemek için seksi bir kıyafet giymek için muazzam bir dürtü getirecek! Flört, cızırtılı sözler ve vücut dili bugün beklenti ve erotik ateşle titreyecek, bu yüzden bırakın arzularınız yol göstersin. Çiftler bunu biraz alıngan flört için kullanabilir – tabii ki, streslerini atmak için bir mola ile – ve bekarlar şu anda daha fazla havalı olacak. Bununla birlikte, kozmik habercimizin geriye doğru hareket etmesi ve Mars’a altmışlık bir açıyla bağlanmasıyla, geçmişten biriyle bile yeniden bağlantı kurabilirsiniz.


Akrep Burcu

23 Nisan 2023 Pazar Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Akrepler, alıngan, flört eden hisler bugün için burada. Kozmik habercimiz Merkür, ilişkilerle ilgili yedinci evinizde sizden gökyüzünde geriye doğru bir sarmal çizerek dans ederken, gezegen eş yöneticiniz olan kudretli Mars’a altmışlık bir açıyla bağlanacak! İkisi çok tatlı bir ruh halindeyken, kesinlikle sosyalleşme, flört etme ve hatta seks yapma dürtüsünü hissedeceksiniz. Yine de liderliği ele alın ve aşkı arıyorsanız, profilinizi güncellediğinizden ve yeni eşleşmeler için kaydırdığınızdan emin olun. Ancak bugün aynı zamanda eski, eski bir aşk veya eski bir arkadaşla yeniden bağlantı kurmak için beş yıldızlı bir gün, bu yüzden hemen ulaşın.


Yay Burcu

23 Nisan 2023 Pazar Yay Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Yaylar, bugün canlı bir havaya hazırlanın. Yaramaz hissedeceksin! Kozmik haberci gezegenimiz Merkür’ün geriye doğru dans etmesi ve yakınlık, cinsellik ve kırılganlık güneş sektörünüzde kudretli Mars’la altmışlık bir açıda bağlantı kurmasıyla, cinsel dürtünüzün harlandığını hissedeceksiniz! Bu, sosyalleşmek ve konfor alanınızdan çıkmak için harika bir zaman – özellikle de hafta sonu olduğu için! Aslında, “flört” etmek her zamankinden daha kolay olacak, bu yüzden ister bekar ister bağlı olun, o seksi kelimeleri ve vücut dilini kullanın. Bugün ayrıca eski bir alevle veya eski sevgiliyle yeniden bağlantı kurmak için harika bir gün olabilir.


Oğlak Burcu

23 Nisan 2023 Pazar Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugünün enerjisi, “kaçan” Oğlak burcuyla yeniden bağlantı kurmanıza izin verebilir. Seksin ve tutkunun tanrısı kudretli Mars’ın gökyüzünün karşı tarafında, yedinci güneş evinizdeki ilişkilerle ilgili evinizde, şu anda gerçek aşkla ilgili güneş beşinci evinizde geri giden zihinsel Merkür ile altmışlık bir açıyla bağlantı kurmasıyla, birinden haber alabilirsiniz. geçmiş ya da ulaşmaya karar verin! Geçmişte takılıp kalmıyorsanız, bugün baştan çıkarmak istediğiniz aşık olduğunuz veya ateşli kıza seksi sözler göndermek için mükemmel bir zaman. Alınırsa, sevgilinizi yalamalarla savurun ve övün ve onlara ne kadar muhteşem olduklarını söyleyin.


Kova Burcu

23 Nisan 2023 Pazar Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugün şımarık tarafını kucakla, Kova! Kozmosta yankılanan böylesine baharatlı bir titreşimle, bunaltıcı hisseden ilk kişi siz olacaksınız. Güneşin beşinci gerçek aşk evinizin hükümdarı Merkür, gökyüzünde geriye doğru bir sarmal çizerek titrerken, seks ve tutkunun kırmızı gezegeni olan kudretli Mars’la sekstilde bağlantı kuracak. Bu, sosyalleşmek ve hatta bazı çevrimiçi buluşmalarda şansınızı denemek için harika bir an. Çiftler bazı yaramaz oyunları patlatmalı. Ancak, eski bir aşkla yeniden bağlantı kurmak veya bağlantı kurmak istiyorsanız, şimdi ulaşın!


Balık Burcu

23 Nisan 2023 Pazar Balık Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Balıklar, bugünün kozmik enerjisi tutkuyu, seksi, ortaklığı ve zevki destekliyor. Aklın ve iletişimin gezegeni Merkür göklerde geriye doğru dans ederken, şu anda gerçek aşk ve romantizmin güneş sektörünüzde yörüngesinde dönen kudretli Mars ile sekstilde bağlantı kurar. Yıldızları görmek üzeresin! Bu, sizi şaşırtan ve uyandıran bir sevgiliden ani bir mesaj veya sizi tanımak isteyen birinden bir davet veya flört bile getirebilir. Her iki durumda da, bu atmosferden yararlanın. Ancak, bir komşunuzla, eski sevgilinizle veya eski sevgilinizle yeniden bağlantı kurmak istiyorsanız, şimdi harekete geçin!


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.