Günlük Aşk Burç Yorumları 2 Nisan 2023

2 Nisan Günlük Aşk Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Pazar günü için 2 Nisan Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

2 Nisan 2023 Pazar Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Koç, bugün ve yarın değişmez bir şekilde gerçekleşecek olan baş ağrılarından nefes alın. Zihinsel Merkür, güneş ikinci gelir ve zenginlik evinizden geçerken, güneş on birinci arkadaşlık evinizde yörüngede dönen kötü bir Pluto ile çatışacak. Eski sevgili, ilişki veya geçmişten gelen bir durum hakkında, özellikle de işin içinde para varsa, şimdi büyük çatışmalar ortaya çıkabilir. Taraflardan biri – siz ya da onlar – deneyimden dolayı hafife alınmış ve travma geçirmiş hissedebilir. Fırtına tarafından hırpalanmak yerine topraklanmış, dengeli ve merkezlenmiş kalmaya çalışmak için elinizden gelenin en iyisini yapın. Bu da geçecektir.


Boğa Burcu

2 Nisan 2023 Pazar Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Boğa Burcu, bugün ve yarın tansiyon yükselecek. Sevgiliniz ya da sevgiliniz arasında kariyerinizin gerekleriyle ilgili olarak büyük bir itme-çekme çatışması yaşayabilirsiniz. Zihinsel Merkür, güneşteki ilk kimlik evinize -burç burcunuza- bir yarış atı gibi hücum ediyor ve güneşin onuncu başarı evinizdeki yüksekliklerinden zehir saçan şiddetli bir Pluto ile çatışacak. İş sorumluluklarınız veya hırslarınız nedeniyle partnerinizi ihmal ediyorsanız, bir yap ya da ara anı üzerinizde olabilir. Bıkmış olan sen olabilirsin! Yapılacak en iyi şey, birbirinize saldırmak yerine bu hayal kırıklığını sakince konuşmak olacaktır.


İkizler Burcu

2 Nisan 2023 Pazar İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugün ve yarın çok dikkatli olun İkizler. Bugün gezinmek için zorlayıcı bir enerji var. Kozmik habercimiz ve gezegen yöneticiniz zihinsel Merkür, güneşteki on ikinci sırlar ve karma evinizde dans ederken, güneş dokuzuncu genişleme evinizde kötü bir Plüton tarafından kuşatılacak. Özellikle gelecek vizyonlarınız konusunda birbirinizle aynı çizgide değilseniz, dramatik bir gizli ilişki ortaya çıkabilir. Yine de bir başka olası tezahür, özellikle şimdiye kadar iletmediyseniz, seyahat planları veya göçle ilgili endişenin artabileceğidir. Bu oldukça kötü bir anlaşmazlığa yol açabilir.


Yengeç Burcu

2 Nisan 2023 Pazar Yengeç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugün ve yarın dramadan fişini çek Yengeç. Aklın ve iletişimin gezegeni olan zihinsel Merkür, dostluklar ve umutla ilgili güneş on birinci evinizin göklerinde dönerken, yatırımlar ve varlıklarla ilgili güneş sekizinci evinizde yörüngede dönen öfkeli bir Plüton tarafından başının üstüne vurulacak. Bu, sizinle, bir arkadaşınızla veya bir sevgilinizle para konusunda büyük bir çatışma yaratabilir. Boşanma ya da ayrılık sürecindeyseniz ve mülkiyet ya da çocuklar konusunda keskin bir anlaşmazlık varsa, bu durum bir felaket anlamına bile gelebilir. Tekneyi sallamayın veya bir anlaşmaya varmak için baskı altında kalmayın.


Aslan Burcu

2 Nisan 2023 Pazar Aslan Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Aslan, bugün ve yarın huysuz kozmik hava sizi bekliyor. Kozmik haberci gezegenimiz Mental Merkür, güneşin onuncu başarı evinizde yörüngede dönüyor ve şimdi güneş yedinci ilişkiler evinizde sizden gökyüzünde duran dramatik bir Pluto ile kılıçları geçecek. Bu, siz ve bir partnerinizin bugün kariyerinizin ve kamuya açık kişiliğinizin onlarla nasıl aynı hizada olduğu konusunda aynı fikirde olmayacağınızı garanti eder. Keskin sözler, hayal kırıklığı ve manipülatif taktikler bile bu dönemde ortaya çıkabilir. Sevgilinize bomba atmayın yoksa kendinizi bir savaş bölgesinin ortasında yaşıyormuş gibi hissedebilirsiniz.


Başak Burcu

2 Nisan 2023 Pazar Başak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Başak, bugün ve yarın üzerinizde kara bulutlar dolaşıyor. Gökyüzüne bakıyormuş gibi hissedebilirsiniz ve sizi yağmurda boğmak için bir fırtına bulutu parçası olabilir. Gezegensel yöneticiniz olan zihinsel Merkür, güneş dokuzuncu bilgelik evinizden geçerken, gökyüzünde dönen bir ejderha biçimindeki öldürücü bir Pluto tarafından saldırıya uğrayacak. Plüton Merkür’ü zehirledikçe, fikirler, planlar ve yanlış iletişim konusundaki çatışmalar kesinlikle ortaya çıkacaktır. Aynı fikirde değilseniz, sevgilinizle küstahça bir savaşa girmeyin. Neyse ki tüylerinizi yumuşatabileceğiniz daha iyi günler sizi bekliyor.


Terazi Burcu

2 Nisan 2023 Pazar Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Terazi, bugün ve yarın bulutların arasında berbat bir enerji var. Sizinle ilgili fikirlerinizi korumak ve herhangi bir dramanın cazibesine kapılmamak en iyisi olacaktır. Zihnin gezegeni olan zihinsel Merkür, zenginlikle ilgili ikinci sekizinci evinizden süzülürken, şu anda tutku ve romantizmle ilgili beşinci evinizde tahribata neden olan kötü bir Pluto tarafından kafası kesilecek. Bu, siz ve bir sevgili arasında para, zenginlik veya mal varlığı konusunda keskin bir çatışma olabileceğini garanti eder. Bir süredir işler aynı hizada değilse, kimin masaya neyi getirdiği konusunda bile kavga ediyor olabilirsiniz. Bu küçük savaşa girmeyin.


Akrep Burcu

2 Nisan 2023 Pazar Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Akrepler, bugün ve yarın bir fırtınanın merkezinde olacaksınız. Kozmik haberci gezegenimiz zihinsel Merkür, ilişkilerle ilgili yedinci evinizde dans ederken, büyük zararlı gezegenlerimizden biri tarafından boğulacak. Evdeki ve ailenizle olan şeyler umduğunuz gibi uyumlu olmayabilir çünkü gezegen yöneticiniz Pluto, güneş enerjisiyle ilgili dördüncü evinizde yörüngede dönüyor. Özellikle aile üyeleri, ebeveynler ve hatta geniş akrabalarla ilgili olarak, duygularla ilgili de büyük bir kopukluk olabilir. Ateşlendiğini hissettiğin için savaş açma.


Yay Burcu

2 Nisan 2023 Pazar Yay Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Yaylar, bugün ve yarın drama gündemde. Göze batmamak özellikle akıllıca olacaktır. Kozmik haberci gezegenimiz olan Mental Merkür, üretkenlikle ilgili solar altıncı evinizde yörüngede dönüyor ve solar üçüncü akıl evinizde dönen Pluto ile şiddetle çatışacak. Partneriniz, ikiniz için yeterince zaman ayırmadığınızı düşünürse, kötü haberler aniden ortaya çıkabilir. Gerçekten olumlu bir iş ve yaşam dengesine sahip değilseniz, bu açıkça görülecektir. Keskin sözler ve patlayıcı talepler elinizin altında olabilir. Kargaşadan nefes almak için elinizden gelenin en iyisini yapın.


Oğlak Burcu

2 Nisan 2023 Pazar Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Oğlaklar, bugün ve yarın göklerde kayalık dalgalar yuvarlanacak. Zihinsel Merkür, gerçek aşkla ilgili güneş beşinci evinizde hızla ilerlerken, şu anda güneşle ilgili ikinci gelir evinizde yörüngede dönen kötü bir Pluto tarafından cezalandırılacak. Sevgili, aşık, arkadaş ya da eski olsun, kimseye borç para vermenin günü değil. Yüksek ve kuru kalmanız muhtemeldir. Bununla birlikte, kişisel yaşamınızda, geçmişte teklif edilmiş olan önceki para, kaynaklar veya mülkler hakkında büyük bir tartışma içinde olabilirsiniz. Bu bir dram dalgası getirecek, bu yüzden şahlanıp saldırmadan önce saklanmak için elinizden gelenin en iyisini yapın.


Kova Burcu

2 Nisan 2023 Pazar Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Kova Burcu, bugün ve yarın akılda ve ufukta kötü haberler var. Zihinsel Merkür gökyüzünde dans etmeye devam ederken, Pluto’nun ilmiğinin boynuna dolandığını hissedecek. Pluto, güneşin ilk kimlik evinizin – burcunuz – yörüngesinde dönüyor, bu nedenle, özellikle desteklendiğinizi ve saygı duyulduğunuzu hissetmiyorsanız, siz ve bir partneriniz arasındaki güç mücadelelerine, çatışmaya ve şiddetli fikir savaşına kendinizi kaptırmış hissedebilirsiniz. Bu dramatik olay muhtemelen onlar tarafından değil, sizin tarafınızdan kışkırtılacaktır, bu nedenle kanınızın kaynadığını zaten fark ederseniz, meditasyon yapmak veya bağlantıyı kesmek için elinizden gelenin en iyisini yapın.


Balık Burcu

2 Nisan 2023 Pazar Balık Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Balıklar, bugün ve yarının kokuşmuş kozmik havası yolunuza kötü haberler getirecek. Kozmik habercimiz Mental Merkür, güneş enerjisinin on ikinci sırlar ve gizli düşmanlar evinizin yörüngesinde dönen, kaynayan Pluto ile boynuzlarını kilitler. Bu, dramanın gittiğiniz her yerde devam etmesini sağlar – ve şu anda herhangi bir hain arzu veya eyleme kapılmamak en iyisi olacaktır. Birini kışkırtırsanız, sizi tehlikede yakmaya hevesli, gölgelerinize musallat olan gizli bir düşman haline gelebilirler. Bu zamanda en yüksek bütünlüğünüzde kalın. Yaptığına sevineceksin.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.