Günlük Aşk Burç Yorumları 19 Nisan 2023

19 Nisan Günlük Aşk Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Çarşamba günü için 19 Nisan Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

19 Nisan 2023 Çarşamba Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Koç, bugün ve yarın faul enerjisi önünüzde yatıyor. Gerçekten, fişi çekip kendinize odaklanmaya çalışmak en iyisi olacaktır. Kudretli güneş, deneyimlenmesi asla keyifli bir enerji olmayan güç merkezi Pluto ile bir savaşa doğru ilerliyor. Bu, sizin veya sevgilinizin bir kavga için can atmasını sağlar. Güç mücadeleleri, özellikle ilişkinizde bir kontrol dengesizliği varsa, bu dönemlerde şiddetli bir şekilde ortaya çıkar. Siz veya onlar kendinizi tehdit altında ve savunmada hissedebilir, bir şeyleri havaya uçurmaya ve geriye bakmamaya hazır hissedebilirsiniz. Canavarı beslemeyin. İçindeki meleği bul.


Boğa Burcu

19 Nisan 2023 Çarşamba Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

İlişkilerdeki travmatik deneyimler, bugünün ve yarının yıldızlarına yazılabilir, Boğa. Etkileşime girmemek en iyisi olacaktır. Kendinizi aşağılanmış ve huzursuz hissediyor olsanız bile, bu enerjiyi sıkı çalışma veya egzersiz gibi üretken işlere yönlendirmeye çalışın. Sevgilinizle şimdi kavga etmek, ikinizi de bir çizginin ayrı taraflarında bırakan yıkıcı dramaya yol açabilir. İnsanların karanlık tarafı, güneş – şimdi ilk güneş evinizde – ve Pluto çarpıştığında gölgelerden yükselme eğilimindedir, bu yüzden korkularınız ve güvensizliklerinizle yaşamayın. Sizi ele geçirmeden önce gerginliğinizin üzerinde çalışın.


İkizler Burcu

19 Nisan 2023 Çarşamba İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

İkizler, eğlenceyi, tutkuyu ve açık ufukları arzuluyorsunuz. Özgürlük ve ucube bayrağını dalgalandırmak senin için önemli! Yine de bugün ve yarın kırmızı görmenize neden olabilir. Kozmik hava son derece kasvetli, bu nedenle bir ateş kıvılcımına benzin atma arzunuza karşı koyun. Karma ile ilgili on ikinci evinizdeki kudretli güneş gökyüzünü yarıp geçecek, ama bunu yaparken, güç merkezi Pluto’nun saldırı hattı altına girecek. Özellikle güç ve kontrol konusunda muazzam bir hayal kırıklığı bekleyin. Etrafınızdaki dünyayı yakarken, içinizdeki canavarın sizi ele geçirmesine izin vermeyin. Bu zamanda kimse bu büyük öfkeyi yenemeyecek.


Yengeç Burcu

19 Nisan 2023 Çarşamba Yengeç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Yengeçler, bugün ve yarın karanlık günler bekliyor. Elinden gelenin en iyisini yap ve Minotor’u besleme! Bugün güneş gökyüzünde süzülürken, ölüm ve yıkım gezegeni olan öfkeli ve ürkütücü Pluto tarafından yüzüne yumruk atılacak. Bu, herkesi travmatik ve zorlu bir günün beklediğini garanti eder – ama özellikle ilişkilerle ilgili. Kendinizi kışkırtılmış veya tehdit edilmiş hissediyorsanız, öfkeyle ayağa kalkmak yerine kaçmak ve saklanmak için elinizden gelenin en iyisini yapın. Evren, kontrolden çıkmak yerine size zarafet ve sabrı öğretmeye çalışıyor. Bugün yapılan tüm eylemler daha sonra pişmanlıkla karşılanacaktır.


Aslan Burcu

19 Nisan 2023 Çarşamba Aslan Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugün ve yarın için bir dua fısılda Leo. Evren nefret ve karanlıkla kaynıyor. Güneş gökyüzünde hareket ederken, tüm neşesinin ve ışığının, artık güneş yedinci ilişkiler evinizde sizden gökyüzünde yörüngede dönen ölüm gezegeni olan öldürücü ve kötü Pluto tarafından çalındığını görecektir. Bu, karanlık enerjinin döndüğünüz her yerde ayakta durmasını sağlar. İlişkiler konusunda aceleci kararlar vermeyin ve kesinlikle sevgilinize öfke ya da adaletsizlikle saldırmayın. Öfkeyle savaşabilir ve intikam almanın tadına varabilirler. Hayal kırıklığını soluyun, bir denge noktası bulmaya çalışın ve daha sonra pişman olacağınız hiçbir şey yapmayın.


Başak Burcu

19 Nisan 2023 Çarşamba Başak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Seni gücünden ve rezervinden sallamak zor, Başak. En gururlu ve en analitik burçlardan birisin. Bununla birlikte, bugünün ve yarının kozmik havası, patlamaları bir lav çukuruna fırlatacak ve kilometrelerce rüzgara yıkım yayacak. Kudretli güneş, yukarıdaki göklerde korkunç bir Pluto ile kılıçları geçecek. Güç mücadeleleri, ilişkileri yerle bir ederek, toptan yok etmeyle patlak verebilir. Bir nefes alın, fişi çekin ve sizi kışkırtan her şeyden uzaklaşın. Kırmızı gözlerle ve dişlerle hançer gibi dövüşmek, sonunda aşkınız feda edilirken hiçbir şey kazanmanıza yardımcı olmaz.


Terazi Burcu

19 Nisan 2023 Çarşamba Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Terazi, bugün veya yarın güç mücadelelerine veya çatışmalarına girmeyin. Kozmik hava, mutlak karanlıktan biridir. Güneş, samimiyetle ilgili sekizinci evinizden geçerken, o, romantizmle ilgili beşinci evinizde dumanlar tüten yıkım gezegeni Plüton’un kurduğu bir bombaya basacak. Bugün veya yarın kontrol veya tahakküm konusunda ateşlenmiş hissetmeyi bekleyin. Bu, ilişkinizde nihayetinde pişman olacağınız büyük bir tahribat yaratabilir. İçinde bir huzur ve sükunet yeri bulun. Orası aynı zamanda zarafetinizi de bulacağınız yerdir. Korkularınız veya güvensizlikleriniz gecenin karanlığında iblisler gibi kabarıyorsa, onlara güç vermektense kötülüklerine direnmek en iyisidir.


Akrep Burcu

19 Nisan 2023 Çarşamba Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Akrepler, bugün ve yarın son derece kasvetli gökyüzü sizi bekliyor. Güneş yedinci ortaklık evinizde sizden gökyüzünde cızırdarken, Pluto’nun güçlü kamçısının şaklamasını hissedecek. Bu keskin savaş, çevrilmemiş taş veya ilişki bırakmaz. Ya siz ya da partneriniz, en sonunda uyumunuzda oldukça keskin bir değişikliğe neden olacak olan, kontrol ya da tahakküm için birincil bir ihtiyaç hissedebilirsiniz. Taraflardan biri kendini taciz edilmiş, işkence görmüş veya zulüm görmüş hissedebilir. Güç mücadelelerine dalmayın. Buna değmez ve sonunda size zarar verecek olan her şeyi bir öfke içinde yanmış halde bırakır.


Yay Burcu

19 Nisan 2023 Çarşamba Yay Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Yaylar, bugün ya da yarın sırf bunun için dramayı körüklemeyin. Tencereyi karıştırmayı ve size neyin sıçradığını görmeyi seviyorsunuz! Ancak, bugünün ve yarının kozmik çatışması özellikle şiddetlidir. Kendinize hakim olun ve tekneyi sallamayın çünkü herkes kendini ateşli ve öfkeli hissedecek. Güçlü güneş, güç merkezi Pluto ile çarpışırken, herkes kontrolü elinde tutma ve etrafındakilere hükmetme ihtiyacı hissedecek. Bu da tabii ki yoğun çatışmaları ve güç mücadelelerini beraberinde getiriyor. Bu kaosa bulaşmayın. Kontrol edin ve bunun yerine yalnızlığı seçin. Kendine daha sonra teşekkür edeceksin.


Oğlak Burcu

19 Nisan 2023 Çarşamba Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ateşle patlamak üzere olan bir bomba gibi bugünden ve yarından yavaşça uzaklaş Oğlak. Drama her köşede olacak ve yıkıcı olabilir. Güneş, gerçek aşk, romantizm ve flörtle ilgili beşinci evinizden süzülürken, gökyüzündeki en güçlü Pluto’dan bir ölüm tehdidi alacak. Bu, başkalarını kızdırmamak veya tahakküm veya kontrol peşinde koşmamak için kırmızı bir uyarıdır. Bunu yaparsanız, herkes kanlar içinde ve vicdan azabı içinde kalacak. Bir kriz veya çatışma sizi karşılamak için acele ederse, kendinizi korumak için elinizden gelenin en iyisini yapın ama neşeli yolunuzda ilerleyin.


Kova Burcu

19 Nisan 2023 Çarşamba Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Kova burcu, korunan kalbiniz bugün ve yarından sonra son derece yaralanmış ve bandaja ihtiyaç duyabilir. Bunun nedeni, kudretli güneşin, artık kimlik ve burcunuzla ilgili güneş birinci evinizde yörüngede dönen güçlü Pluto ile savaşa girecek olmasıdır. Bu, tacizi, işkenceyi, zulmü ve karanlığı tetikleyen, mümkün olan en zorlu ve iğrenç gezegen hizalamalarından biridir. Basitçe rahatlamanın ve geri çekilmenin bir yolu olmayacak. Yapılacak en iyi şey saklanmaktır! Güneş ve Pluto ne zaman böyle çatışsa, güç mücadelelerinin her köşede olmasını sağlar. Sevgilinle savaşa girme. Buna değmez.


Balık Burcu

19 Nisan 2023 Çarşamba Balık Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Balıklar, bugün ve yarın kara bulutlar doğrudan üzerinizde toplanıyor. Bu, kalp meseleleri için iyi bir dönem değil. Güneş gökyüzünde cızırdarken, göğün ayrı bir köşesindeki güç merkezi Plüton’dan korkunç bir saldırı yaşayacak. Güç, travma ve acıyla ilgili mücadeleler artık öne çıkacak. Bekarsanız, bugün çıkmaya çalışma zahmetine bile girmeyin. Sadece trajediye yol açacaktır. Kararlıysan ve ateşlendiysen, daha iyi günler gelene ve herkes net bir şekilde düşünene kadar, tek arkadaşınla tartışma masasına oturmayı kabul et. Eğer çatışırsanız, tehditlere girişmeyin.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.