Günlük Aşk Burç Yorumları 18 Nisan 2023

18 Nisan Günlük Aşk Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Salı günü için 18 Nisan Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

18 Nisan 2023 Salı Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Hayatınızdaki en önemli dönüm noktalarından biri üzerinizde Koç. Yarın bir güneş tutulması gelmek üzere, geçmişi geride bırakacağınızı ve bir anka kuşu gibi ortaya çıkacağınızı vaat ediyor. Muhtemelen bugün enerjinin çıtırtılarını hissedeceksiniz! Bu güneş tutulması, güneşteki ilk kimlik eviniz olan burcunuza enerji verir ve size yeni modeller yaratma ve yeni girişimler başlatma şansı verir. Kader ve kader, dalgaların üzerinde sallanan bir tekne gibi yolunuzu ileriye doğru kaydırıyor olabilir. En kişisel önemli umutlarınıza ve planlarınıza odaklanmak ve aşk ile romantizmin bu sonraki dönemde oynamasını istediğiniz rol hakkında bilinçli bir karar vermek için bu spot ışığını kullanın. Sandığınızdan daha fazla seçme gücünüz var. Bu, burcunuzdaki önümüzdeki yıllarda gerçekleşecek birkaç tutulmanın ilki.


Boğa Burcu

18 Nisan 2023 Salı Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Boğa, yarının güneş tutulması bugün sizin için kozmosta çatırdıyor. Güneş tutulmaları hayati yeni yolları tetikler ve yeni başlangıçlar yaratır. Genellikle her zaman hareket halinde olan biri olsanız da, bu özel tutulma güneşteki on ikinci inziva, mahremiyet ve akıl sağlığı evinizde titriyor. Evren size bir sonraki ufku keşfetmek için hızla dışarı çıkmaktansa yavaşlamanızı, dinlenmenizi ve şarj olmanızı söylüyor. Bu açıkça romantik bir enerji olmasa da, kişisel ve mahrem hayatınızla ilgili sezginizin kilidini açabilir. Sizi tatmin edici bir romantizm yaşamaktan alıkoyan bir travmaya tutunuyorsanız, bu zamanı gözlerinizi açabilecek bir şifacı veya uzmanla konuşmak için kullanabilirsiniz.


İkizler Burcu

18 Nisan 2023 Salı İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Muazzam bir yeni başlangıç ​​üzerinizde, İkizler. Bunun nedeni, yarın gökyüzünde cızırdayacak olan muhteşem güneş tutulmasıdır, ancak muhtemelen bugün şimdiden gergin hissediyorsunuzdur. Bu tutulma, arkadaşlıklar, topluluklar ve çevrimiçi flörtle ilgili güneş on birinci evinizi ateşlerken, yeni maceralarla dolu, yazgısı yeni bir başlangıç ​​sizi bekliyor. İster bekar ister bağlı, platonik bir ruh eşi hayatınıza girebilir ve yolunuzu sonsuza kadar değiştirebilir. Bekarsanız, flört de tercih edilir, bu nedenle arkadaşlarınızın arasına karışın ve sizi cezbeden biriyle de yolunuz kesişebilir. Hatta bazı insanlar bir tanıdıklarını sevgiliye bile çevirebilirler. Çiftler bu muhteşem sosyal ortamın tadını çıkarabilir, bu nedenle eğlence ve keyfi listenizin en üstüne koyun.


Yengeç Burcu

18 Nisan 2023 Salı Yengeç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Yengeçler, yarınki güneş tutulması sizin için güçlü yeni başlangıçlar getirecek. Ancak, bugün zaten koltuğunuzun kenarında olabilirsiniz. Güneşin onuncu başarı evinizin tepelerinden kükreyerek hırslarınızı ve mesleki gelişiminizi ön plana çıkaracak. Kariyerinizle çok meşgul olmanız muhtemel olsa da, sevgilinizi dışarıda yağmurda bırakmadığınızdan emin olmak için bu çok önemli bir an. Hayat boyu sürecek hedeflerinize ve çabalarınıza ulaşmak için birlikte nasıl çalışabileceğinizi tartışın. İkiniz de yan yana fethederken, kudretli bir güç çifti olarak ortaya çıkabileceğinizi görebilirsiniz.


Aslan Burcu

18 Nisan 2023 Salı Aslan Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Önemli bir yaşam anı senin üzerinde, Leo. Bunun nedeni, bir güneş tutulmasının yakında kozmosta yankılanarak, kaderinizde yeni başlangıçları ve kararları ayaklarınızın önüne getirmesidir. Enerji, bugün ensenizdeki tüyleri diken diken ediyor olabilir! Bu tutulma, güneşle ilgili dokuzuncu genişleme evinizin tepelerinden yankılanacak. Siz ve sevgiliniz uzun mesafeli seyahatler planlamaya başlayabilirsiniz, bu nedenle sizi her zaman büyüleyen uzak sahilleri, şehirleri ve yerleri düşünün. Hayatınızdaki en güzel anılardan bazılarını yapabilirsiniz. Bekarsanız, ruh eşinizi size çağırması için evrene fısıldarken, bunun yerine bu enerjiyi ruhsal doğanıza dokunmak için kullanabilirsiniz. Hayatın akışına bırak.


Başak Burcu

18 Nisan 2023 Salı Başak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Kader geliyor Başak. Koç burcundaki derin ve güçlü bir güneş tutulması yarın kozmosu elektriklendirecek, ancak muhtemelen bugün yükselen enerjiyi hissediyorsunuzdur. Güneş tutulmaları, göklerin neresine düştüklerine bağlı olarak, hayatınıza kaderinizde yeni başlangıçlar getirir. Yoğun heyecan, yeni başlangıçlar ve ani yeni ufuklar getirirler. Bu tutulma, güneşin sekizinci samimiyet, paylaşılan varlıklar ve cinsellik evinize enerji veriyor. Şu anda nerede olduğunuzu ve ileriye dönük ilişkilerinizi nasıl geliştirebileceğinizi düşünün. Birlikte daha fazla inşa etmeye karar verebilirsiniz – veya kayalık bir bölgedeyseniz – sonunda kendi yollarınıza gitmek için bir yerleşime varabilirsiniz.


Terazi Burcu

18 Nisan 2023 Salı Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Terazi, hayatının en önemli dönüm noktalarından biri yaklaşıyor. Gökyüzünüzden bir güneş tutulması yarın muazzam yeni olasılıklarla kükreyecek, ancak muhtemelen bugün heyecanın yükselmeye başladığını hissediyorsunuzdur. Güneş tutulmaları da size kaderde yeni başlangıçlar getirir. Sizin için güneş yedinci ortaklık evinizi vurgulayacak ve uzun vadeli planlar, taahhütler veya vaatler yapmak için kapıyı patlatacak. Önümüzdeki aylarda aniden taşınmaya, nişanlanmaya ve hatta evlenmeye karar verebilirsiniz. Bekarlar için bu, kaderinizde ruh eşi olan bir partneri hayatınıza getirebilir. Yeni talipler için uyanık olun. Dışarı çık ve karış. Yıldızlar hizalandı.


Akrep Burcu

18 Nisan 2023 Salı Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Akrepler, yarın göklerde bir güneş tutulması var. Ancak, muhtemelen bugün zaten enerji dalgalanmasını hissediyorsunuzdur! Kaderde yeni bir başlangıç, yukarıdan trompet çalan bir melek filosu gibi geliyor. Güneş tutulmaları, gökyüzünde nereye düştüklerine bağlı olarak kaderde yeni fırsatlar getirir. Kelimenin tam anlamıyla bu anı yaşamak için doğdun! Bu tutulma rutinler ve işlerle ilgili altıncı güneş evinize bir hareketlilik getiriyor. Bu size çok fazla sorumluluk getirecek ve özellikle meşgul olduğunuzda sizi gönül meselelerinden uzaklaştırabilir. Seks, aşk, tutku ve macera için zaman tanıyan bir iş ve yaşam dengesi kurmanın bilincinde olun.


Yay Burcu

18 Nisan 2023 Salı Yay Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Yaylar, muhtemelen büyük bir şeyin olacağına dair umut veren enerjinin çıtırtılarını hissettiniz. Bunun nedeni, yarın bir güneş tutulmasının gelmesi ve önümüzdeki aylarda sizin için bir kapı aralığını patlatmasıdır. Ayrıca, gökyüzünü ateşledikleri yere bağlı olarak, kaderdeki yeni başlangıçları ve yeni başlangıçları da işaretlerler. Bu, gerçek aşk, tutku ve romantizmle ilgili güneş beşinci evinizi vurgular ve bekarların kendilerini ortaya koymaları ve yeni taliplerle buluşmaları için yılın en önemli çılgınlığıdır. Artık, hayatınızı sonsuza dek değiştiren, kaderinde olan romantik bir partnerle yollarınız kesişebilir. Çiftler, yakınlıklarında şevkin yeniden alevlendiğini hissedebilir veya ani bir hamilelik duyabilirler.


Oğlak Burcu

18 Nisan 2023 Salı Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sayfayı çevir, Oğlak. Yeni bir dönem üzerinizde! Bunun nedeni, yarın yeni bir başlangıç ​​ve yeni başlangıçlar vaat eden bir güneş tutulmasının gelmesidir. Ancak, muhtemelen enerjinin çatırdadığını bugünden hissediyorsunuzdur! Sizin için bu ay, ev, ev işleri ve emlaktan oluşan dördüncü güneş evinizi aydınlatıyor ve kaderinizde bir değişiklik getirecek. Siz ve bir partner artık yaşam alanınızı yeniden dekore etmeye, yenilemeye ve hatta geniş ve yeni bir yere taşınmaya karar verebilirsiniz. Bekarsanız, bunun yerine dairenize veya evinize rötuş yapabilir ve orayı seks, aşk, tutku ve kahkahayı teşvik eden büyüleyici bir atmosfere dönüştürebilirsiniz.


Kova Burcu

18 Nisan 2023 Salı Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ani bir enerji patlamasına hazır ol Kova! Güneş tutulması yarın fırtına şiddetiyle geliyor. Ancak, muhtemelen bugün yükselen enerjiyi çoktan hissetmişsinizdir! Güneş tutulmaları, burcunuz için evreni ateşledikleri yere bağlı olarak ani ve heyecan verici yeni başlangıçlar getirir. Kısa mesafeli seyahatle ilgili üçüncü güneş evinizle ilgili bir adrenalin dalgası hissedeceksiniz. Bu, sizin ve bir ortağın artık önümüzdeki yıl için memleketinizde karayolu gezileri, hızlı uçuşlar ve hatta konaklamalar hakkında heyecan verici yeni planlar oluşturabileceğiniz anlamına gelir. Hayatın hızının her zamankinden daha hızlı olduğunu ve içini macera tadıyla doldurduğunu fark edeceksin.


Balık Burcu

18 Nisan 2023 Salı Balık Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Balıklar, yılınızda büyük bir dönüm noktası gelmek üzere. Bunun nedeni, bir güneş tutulması kozmosu tutuşturacak ve hayatınıza kaderinizde yeni bir başlangıç ​​getirecektir. Güneş tutulmaları her zaman zaman çizelgenizi hızlandırır ve hâlâ kilitlenmiş olabileceğini düşündüğünüz yeni ufuklar getirir. Sizin için bu tutulma, ikinci mali evinize bir enerji patlaması getiriyor, bu da sizin ve sevgilinizin ikramiyeyi vurabileceğiniz anlamına geliyor. Siz ve sevgilinizin muhteşem yeni eşyalara yatırım yapmaya ve hatta daha fazla tasarruf etmeye hazır olup olmadığınızı düşünün. Bu tutulma, değerlerinizi ve ahlaki değerlerinizi ve bunların romantik yaşamınıza nasıl yansıdığını bile değerlendirmenize neden olabilir.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.