Günlük Aşk Burç Yorumları 17 Nisan 2023

17 Nisan Günlük Aşk Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Pazartesi günü için 17 Nisan Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

17 Nisan 2023 Pazartesi Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Tatlı ayımız sevimli Luna göklerde dans ederken, Koç burcundaki döngüsü boyunca her bir burcu ziyaret eder. O alçalır, akar, büyür, küçülür, büyür ve küçülür. Bununla birlikte, bir burçta son halini aldığı andan itibaren, tabii ki boş ay olarak bilinen belirli bir modele düştüğü bilinmektedir. Bu, bir sonraki burca girene kadar biraz belirsiz olduğu, bir pus içinde kaybolduğu zamandır. Bugün o, bu boşluk evresinde olacak, yani siz de gerçekliğe bağlı olmayan bir uçurumda yüzüyormuş gibi hissedebilirsiniz.


Boğa Burcu

17 Nisan 2023 Pazartesi Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Boğalar, Ay bugün göklerde kayıtsızca süzülüyor. Aslında, tabii ki boş ay olarak bilinen bir aşamaya geçiyor. Bu dönemlerde herkes sanki mini bir gerileme yaşıyormuşçasına daha dağınık ve kafası karışmış hisseder. Tabii ki geçersiz ay evreleri birkaç farklı şekilde kullanılabilir. Öncelikle, gerçeklikten kopmak, rahatlamak ve normal rutininizi kontrol etmek için iyidirler. Manevi merkezinizi yansıtmak, meditasyon yapmak ve ona dokunmak için harika bir an. Bugün biraz müzik açmayı, biraz tütsü yakmayı ve duygularınızı günlüğe kaydetmeyi düşünün. Zihinsel bir atılım alabilirsiniz.


İkizler Burcu

17 Nisan 2023 Pazartesi İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Hayatınızın herhangi bir alanında – özellikle kişisel veya romantik alanınızda – ilerleme veya büyüme görmek için güçlü bir Ay’a ihtiyacınız var, İkizler. Bu, ayın her bir burç boyunca uçuşu sırasında diğer gezegenlere açı yaptığı zamandır. Yine de, tatlı Ay’ımız göklerdeki herhangi bir gök cismine bağlı olmadan dönerken, tabii ki boş ay olarak bilinen bir dönem gerçekleşir. Bu dönemlerde hiçbir şey tam olarak yerine oturmaz ve alınan kararlar veya yapılan planlar artık suya düşme eğilimindedir. Bu nedenle, bu dönemlerde sevgilinizle ilk buluşmaya gitmek, evlenme teklif etmek veya uzun vadeli planlar yapmak asla akıllıca değildir. Bugün onlardan biri.


Yengeç Burcu

17 Nisan 2023 Pazartesi Yengeç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Göksel yöneticiniz olarak size bağlı olan sevimli ayımız tatlı Ay ile, onun temel gücünü son derece somutlaştırıyorsunuz, Yengeç. O büyüyüp küçülürken ve Dünya’yı çevrelerken siz de onun kadar incelikli ve nüanslısınız. Ancak bazen, gerçeklikten koptuğu ve göklerdeki diğer gezegenlerle herhangi bir konuşma yapmadığı, tabii ki boş ay olarak bilinen bir döneme girer. Bu dönemlerde siz de tamamen iletişimden kopmuş ve biraz daha dağınık hissediyorsunuz. Hatta kişisel veya romantik yaşamınızı içeren belirli durumlar hakkında daha fazla kararsız hale gelebilirsiniz. Elbette boş olan ay sırasında bugün siste kaybolma.


Aslan Burcu

17 Nisan 2023 Pazartesi Aslan Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Göksel yöneticiniz güneş olduğundan, ayın sizin için muhtemelen daha az önemli olduğunu düşünebilirsiniz Aslan. Ancak, bu doğru değil, çünkü bizim tatlı Luna’mız sadece sizin üzerinizde değil, dünyadaki tüm yaşam üzerinde muazzam bir hakimiyete sahip. Diğer gezegenlere olan her yönü, her günün ruh hallerinde ve enerjik akımlarında hafif, nüanslı bir değişim getiriyor. Tatlı Luna’mız gerçeklikten kopup kısa bir uykuya daldığında, özel bir modele tabii ki boşluk ayı denir. Biz de o dönemlerde evrene karşı savaşmak yerine dinlenmeye teşvik ediliyoruz. Bunun yerine, gerektiğinde gelgit yapmak, dinlenmek ve akmak her zaman akıllıcadır.


Başak Burcu

17 Nisan 2023 Pazartesi Başak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay bugün “elbette ki boşluk” denilen bir aşamaya giriyor, Başak. Aslında, bu nedenle, bugün kendinizi sersemlemiş ve tekerlekleriniz dönüyormuş gibi hissediyor olabilirsiniz. Elbette boş olan ay, yeni planlar veya ilişkiler başlatma zamanı değil. Buna “resmi olmak”, birine ilk kez çıkma teklif etmek, ilk buluşma için oturmak, taşınmak, hatta evlenme teklif etmek veya evlenmek gibi önemli bir karar vermek dahildir. Bunu yaparsanız, karar veya plana daha az güç aşılanır ve zayıf bir temel üzerine kurulur. Büyük kişisel veya romantik kararlar için, her zaman ayın boş olup olmadığını veya güvenli bölgede olup olmadığınızı kontrol etmek istersiniz!


Terazi Burcu

17 Nisan 2023 Pazartesi Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Terazi, bugünün enerjik frekansı biraz sarsılmış olabilir. Bunun nedeni, tatlı ayımız sevgili Luna’nın bugünün çoğunu tabii ki boşluk olarak bilinen bir modelde geçirecek olmasıdır. Bu, diğer gök cisimleri veya gezegenlerle herhangi bir veçheden – veya konuşmadan – bağımsız olarak uzayda döndüğü anlamına gelir. Bu, şu anda yapılan planların veya kararların sonunda değişebileceğini ortaya koyuyor. Bir bakıma, tabii ki boşluk olan ay, her şeyin istediğimiz kadar net, uyumlu ve sağlam olmadığı küçük bir Merkür veya Venüs retrosu gibidir. Bu aşamalar hakkında strese girmek gerekli olmasa da, sonuçta daha fazla faktörün sizin lehinize çalıştığından emin olmak için ileriye dönük planlamanızı iyileştirmeye yardımcı olabilirler.


Akrep Burcu

17 Nisan 2023 Pazartesi Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Akrepler, Ay bugün uykulu bir evreye geçecek. Buna tabii ki boşluk ayı denir. Bunu yaptığında, bu sizin de göksel ışıklar arasında sallanan bir yıldızlar denizinde sürükleniyormuş gibi hissedebileceğiniz anlamına gelir. Tabii ki boşluk aşaması “kötü” değildir, ancak gerçeğe, diğerlerine ve gerçekliğe bağlı hissetmediğimizi ortaya çıkarır. Bu nedenle, büyük kararları ve planları masaya yatırmanız ve bunları ay bir sonraki burçtan tekrar girene ve bir kez daha güçlü ve güçlü hale gelene kadar ertelemeniz önerilir. Bugünü, akışa bırakabileceğiniz daha yavaş, daha tasasız bir gün olarak kucaklayın.


Yay Burcu

17 Nisan 2023 Pazartesi Yay Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Yaylar, bugünün kozmik enerjisi sizi kestirmeye teşvik ediyor olabilir. Bunun nedeni, sevimli ayımız olan tatlı Luna’nın, tabii ki boşluk olarak bilinen bir aşamada çok fazla zaman geçirecek olmasıdır. Bu, diğer gezegenlerle herhangi bir konuşmaya tutulmadan veya bağlanmadan uzaya doğru döndüğü zamandır. Bu aşamada özellikle hülyalı ve mesafelidir, bu da bizim de böyle hissedebileceğimiz anlamına gelir. Tartışmalar, planlar ve üretkenlik biraz belirsiz olabilir. Ayrıntılar bugün ilerlemiyorsa üzülmeyin. Ayrıca, kişisel veya romantik hayatınızla ilgili önemli planlar yapmadığınızdan emin olun.


Oğlak Burcu

17 Nisan 2023 Pazartesi Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Gökyüzüne bakarken, bir yıldızlar okyanusu izliyoruz, Oğlak. Tatlı ayımız sevgili Luna, bugün tabii ki boşluk modeli olarak bilinen uykulu bir aşamaya girecek. Bu, birkaç günde bir gerçekleşir ve birkaç dakikadan neredeyse bir güne kadar sürebilir. Her şey, göklerde hangi astrolojik açılara sahip olduğuna bağlıdır. Bugün, kendinizi biraz TLC ile şımartmanın yanı sıra kalbinizi ve ruhunuzu şımartmak için harika bir gün olabilir. Yapılmayan şeyler hakkında strese girmek yerine, yalnız veya sevgilinizle biraz dinlenerek biraz zaman geçirin.


Kova Burcu

17 Nisan 2023 Pazartesi Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugünün kozmik dalga boyu, dinlenme ve kolaylıklardan biridir, Kova. Aslında, tüm silindirlere ateş etmeyi ve kranklamayı denerseniz, işler eninde sonunda çatlaklardan şimdi veya hatta aşağı düşecektir. Bunun nedeni, tatlı ayımız sevgili Luna’nın yıldızların arasında uyukluyor olmasıdır. Bu model, tabii ki boş bir ay olarak bilinir. Bu, bir burçtan ayrılıp bir sonrakine girdiği zaman arasında birkaç günde bir gerçekleşir. Diğer gezegenlerle konuşmuyorsa, güzellik uykusunun tadını çıkarmayı ve bir kez daha kış uykusuna yatmayı seçer. Biz de her gerçekleştiğinde bu enerjiyi hissedebiliriz.


Balık Burcu

17 Nisan 2023 Pazartesi Balık Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili ayımız bugün göklerde dans ederken, bir soğuk algınlığı hapı alacak ve dinlenmeye karar verecek, Balık burcu. Bu model, elbette ki boşluk dönemi olarak bilinir ve bizim için de pillerimizi şarj etme zamanıdır. Bu dönemlerde hayatımızda büyük planlar yapmamız tavsiye edilmez ancak mevcut durumu koruyabilir ve normal rutinlerimize devam edebiliriz. Bununla birlikte, birinden bizimle evlenmesini istemek veya ilk buluşma için buluşmak gibi bir şey başlatıyorsak, bu çabanın enerjisi dağılacak ve sonunda yok olacaktır. Düşünmek ve akışa ayak uydurmak için şimdiki gibi zamanları kullanın.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.