Günlük Aşk Burç Yorumları 15 Nisan 2023

15 Nisan Günlük Aşk Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Cumartesi günü için 15 Nisan Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

15 Nisan 2023 Cumartesi Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Koç, evren büyük kader değişiklikleri vaat ediyor. Tüm zodyak işaretleri arasında, yepyeni bir maceraya öncülük etmeye hazır olma eğilimindesiniz. Tutulma mevsimi her zaman unutulmaz bir zamandır ve genellikle hayatımızın geri kalanında hatırladığımız olayları işaretler. Dünyamıza yeni ufuklar ve fırsatlar getirmek için sık sık bir şeyleri veya birini feda etmemiz gerektiğinden, hiç kimse tutulma mevsiminden tamamen zarar görmemiş olarak kalmaz. Güneş tutulmaları genellikle daha tatlı ve daha nazikken, ay tutulmaları genellikle daha duygusal ve şok edicidir. Artık resmi olarak tutulma mevsimindeyiz ve neredeyse bir aydır oluştuğunu hissediyoruz.


Boğa Burcu

15 Nisan 2023 Cumartesi Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Tutulma mevsimi bir sirenin çığlığı gibi patlamaya hazır Boğa burcu. Tutulma mevsimi genellikle yolunuza kozmik tozları kaldıran bir kasırga gibidir. Şu anda, büyük bir şeyin gerçekleşmek üzere olduğunu bilerek, durup arazinizi değerlendiriyormuş gibi hissedebilirsiniz. İlk tutulma her zaman geçişler getirir, yine de yine de göze doğru ilerlemek zorunda kalırsınız. Tutulma mevsimindeki ikinci tutulma da her zaman anıtsal haberler getirir. Aklınızı ve dengenizi korumaya devam ederken sürünerek ilerleyin. Dönüm noktaları etrafınızdaki her yerde ve zaten haftalardır var.


İkizler Burcu

15 Nisan 2023 Cumartesi İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

İkizler, hayatınızın en önemli dönemlerinden biri üzerinizde. Tutulma mevsimi her zaman sonsuza dek hatırladığımız hayati ve önemli değişimleri, dönüm noktalarını ve dönüşümleri beraberinde getirir. Bu dönem sizin için yaklaşık bir ay önce başladı ve yaklaşık iki ay daha yankılanacak. Aceleci veya ani kararlar vermenin zamanı değil – tabii ki bir şey çıkıp sizi elinizi oynamaya zorlamadıkça. Şu anda bu durumla yüzleşmek kaderinizde olduğunu bilin çünkü evren sizin olduğunuz anka kuşu gibi evrimleştiğinizi görmek istiyor.


Yengeç Burcu

15 Nisan 2023 Cumartesi Yengeç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Örtülerinin altına saklanma Yengeç. Kader sana sesleniyor. Tutulma mevsimi her zaman yoğun ve kışkırtıcı haberler getirir, sizi hayatınızı değiştirmeye ve ileriye doğru yeni bir yol oluşturmaya teşvik eder. Önümüzdeki hafta yaşayacağımız gibi güneş tutulmaları, yüzleşmeniz için yeni başlangıçlar getiriyor, görüşünüzü açmaya ve evrenle uyumlanmaya teşvik ediyor. Ay tutulmaları, anıtsal sonlar, çöküşler, ayrılıklar veya atılımlar getirdikleri için genellikle biraz daha zorlayıcı olanlardır. Fırtına şiddetlense bile iç huzuru ve rahatlamayı bulmak için elinizden gelenin en iyisini yapın.


Aslan Burcu

15 Nisan 2023 Cumartesi Aslan Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Tutulma mevsimi senin etrafında kükrüyor Leo. Aslında, kara mayınları olup olmadığından emin olmadan bir savaş alanından geçiyormuş gibi hissedebilirsiniz. Tutulma mevsimi geldiğinde, bunu ilk tutulmadan bir ay önce yapar ve ikincisinden bir ay sonrasına kadar devam eder. Bu, neredeyse bir aydır sisin içinde olduğunuz anlamına gelir! Bu süre zarfında kaderdeki dönüm noktaları, değişimler ve olaylar tetiklenir, yeni başlangıçlar ve yeni başlangıçlar sunar, ancak aynı zamanda nefesinizi tutmanıza neden olabilecek güçlü sonlar ve kırılmalar sunar. Muazzam derecede yoğun iki aylık bir süre boyunca gelişmeye hazırlanın.


Başak Burcu

15 Nisan 2023 Cumartesi Başak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Haftalardır bir rollercoaster yolculuğundasın, Başak. Bunun nedeni, tutulma mevsiminin bir kasırga gibi inşa edilmesidir! Her şeyin bir kenara atıldığı ve programlarımızın yoğun bir şekilde değiştiği yılda tipik olarak iki tutulma mevsimi yaşarız. Güneş tutulmaları her zaman kaderinizde yeni başlangıçlar ve taze başlangıçlar getirir, size bir kapı açar. Bununla birlikte, ay tutulmaları inanılmaz derecede duygusaldır ve genellikle büyük bir son, çöküş veya atılım getirir. Yapılacak en iyi şey, evrenin ne dediğini görmek için yere uzanmak ve antenlerinizi yukarıda tutmaktır.


Terazi Burcu

15 Nisan 2023 Cumartesi Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Biraz drama ve heyecandan hoşlanıyorsun, Terazi. Ancak tutulma mevsimi bunu tamamen başka bir seviyeye taşıyor! Tutulma mevsimi, yüzleşmemiz için her zaman iki ve bazen üç tutulma getirir, radikal bir şekilde değişir ve ileriye dönük yolunuzu değiştirir. Size heyecan verici yeni dönemler getirebilir, şimdi patlayarak açılan kapıların ardında kilitli kalmış yeni ufuklar sunabilirler. Bununla birlikte, asla beklemeyeceğiniz şok edici sonlar ve haberler getirme olasılıkları da bir o kadar yüksektir. Bu kasırga kesinlikle kozmik bir fırtına! Daha sonra pişman olabileceğiniz bir yola girebileceğiniz için çok çılgınca bir şey yapmayın.


Akrep Burcu

15 Nisan 2023 Cumartesi Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Akrepler, muhtemelen haftalardır havada bir çıtırtı hissettiniz. Bunun nedeni, tutulma mevsiminin her zaman ilk tutulmadan bir ay önce yavaş yavaş sürmeye başlaması ve ikincisinden bir ay sonra gök gürlemesidir. Tutulma mevsimi, şimdi ve bu zamanda olması gereken kozmik, kadersel değişimleri beraberinde getiriyor. Çoğu zaman sizi çılgınca yeni yönlere sürüklerler, bu yüzden sezginize güvenmek ve evrenin size ne fısıldadığını hissetmek en iyisidir. Yeni fırsatlar veya dramalar ortaya çıktığında, günü değerlendirmek veya biraz hasar kontrolü yapmak için bir an önce hazır olmalısınız.


Yay Burcu

15 Nisan 2023 Cumartesi Yay Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Kader bu zamanda kükrüyor, Yay. Tutulma mevsimi haftalardır üzerinizde ve daha da yüksek bir yoğunluğa doğru büyüyor. Tutulma mevsimi, yolunuzda ilerlerken yüzleşmeniz için her zaman iki ve bazen üç tutulma getirir. Yüzleşmeniz için yeni keşfedilen fırsatlar veya karmik durumlar sunarak mevcut yörüngenizi sorgulamanıza neden olurlar. Güneş tutulmaları çok daha arkadaş canlısıdır – özellikle güneş hayatınızı her zaman koruduğu için sizin için – ama ay tutulmaları genellikle çılgınca yoğun ve duygusaldır. Güneş tutulmaları yeni başlangıçlar, ay tutulmaları ise bitişler getirir.


Oğlak Burcu

15 Nisan 2023 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Oğlak burcu, haftalardır herkes gergin. Bunun nedeni, tutulma mevsiminin başını kaldırmış olmasıdır. Tutulma mevsimi her zaman güçlü bir nehirde sallanan bir kayıktaymışsınız gibi yoğun kader değişimleri getiren bir yumruk atıyor. Nehir kıvrımının hemen çevresinde ne olduğunu bildiğinizi düşünmüş olabilirsiniz, ancak tutulma mevsimi sizi hiç beklemediğiniz bir akıntıya doğru iter. Bu canlandırıcı ve görkemli olabilir – ya da son derece ürkütücü olabilir. Şimdi akışa devam edin, ancak kendinizi elinizden geldiğince koruyun ve koruyun. Kader sizi bekliyor ve size sesleniyor.


Kova Burcu

15 Nisan 2023 Cumartesi Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Kova, istediğin zaman esnek olabildiğin kadar, doğası gereği kaostan hoşlanmazsın. Yine de, kozmik toz sizi sis perdeleriyle çevrelediğinden, tutulma mevsimi tüm bunları havaya fırlatır. Önünde tam olarak ne olduğunu kimse bilemez. Yapılacak en iyi şey, tüm fazla enerjinin ve yoğunluğun kalp atış hızınızı artırmasına izin vermek yerine dinginlik ve denge bulmaktır! Tutulma mevsimi size kaderin, alın yazısının ve karmanın hepsinin var olduğunu göstermek için burada, yolunuza değişiklikler getiriyor. Bu enerjinin yaklaşık iki ay boyunca devam etmesini bekleyin.


Balık Burcu

15 Nisan 2023 Cumartesi Balık Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Balıklar, şu anda sinirlerinizin gergin olduğunu hissedebilirsiniz. Bunun nedeni, tutulma mevsiminin göklerden bir titan gibi kükremesidir. Tutulma mevsimi, yolunuzda değişimler getirir ve aylar – belki de yıllar olduğunu düşündüğünüz olayları anında kavrayabilmeniz için tetikler. Bir yandan, kapıdan içeri adım atmaya ve yeni keşfedilen bölgeye atılmaya hazır olduğunuz için bu neşeli ve muhteşem olabilir. Bununla birlikte, özellikle aniden ve hiç yoktan gerçekleşen duygusal sonlar varsa, korku ve endişeyi de beraberinde getirebilir.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.