Günlük Aşk Burç Yorumları 14 Nisan 2023

14 Nisan Günlük Aşk Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Cuma günü için 14 Nisan Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

14 Nisan 2023 Cuma Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Koçlar, olumlu bir bakış açısına sahip olmak bugün biraz fazla zor gelebilir. Bunun nedeni, bizim daha az faydalı ve romantizm ve sevgi tanrıçası olan tatlı ve şehvetli Venüs’ün, şimdi sırlar, gizli düşmanlar ve bilinçdışıyla ilgili güneş on ikinci evinizde yörüngede dönen dramatik bir Satürn’ün kuşatması altında olacak olmasıdır. Özellikle siz ve bir partneriniz uzun mesafeli seyahat, yer değiştirme veya göç planlıyorsanız, kaygınız kişisel ve romantik yaşamınız hakkında patlayıcı olabilir. Şüpheleriniz varsa veya varsa, bunların şimdi konuşulduğunu ve açığa çıktığını görebilirsiniz.


Boğa Burcu

14 Nisan 2023 Cuma Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Kara bulutlar bugün yoğun sis gibi sürünüyor, Boğa. Aşk ve birlik tanrıça gezegenimiz Tatlı Venüs, Büyük Taskmaster gezegeni olan kudretli Satürn’ün buz gibi bakışlarının altına düşecek. Venüs, mali ve gelirle ilgili ikinci güneş evinizi canlandırırken, Satürn, güneşin on birinci neşe evinizde belirgin bir şekilde duruyor. Bu, sizin ve bir partnerin uzun vadeli hedefler ve zenginlik konusunda aynı fikirde olmadığınızı önceden haber verebilir ve dünyanızı sarsabilir. Depresyona, yalnızlığa ya da kendi kendini sabote etmemek için hayal kırıklığından kurtulmaya çalışın.


İkizler Burcu

14 Nisan 2023 Cuma İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili İkizler, bugün fırtınalı hava radarda. Zarafet tanrıçamız Tatlı Venüs, güneşteki ilk kimlik evinizde – burç burcunuz – dönerek, Büyük Görev Yöneticisi olan kudretli Satürn’ün önünde diz çökecek. Hayatın neşesini emecek. Bu iki gezegen birbirine parlarken, ilişkilerde üzüntü ve yalnızlığa hazırlanın. Bu, insanlarla etkileşim kurmak için en ideal an değil. İster bekar ister bağlı olun, aslında sadece biraz yalnız kalmayı tercih edebilirsiniz. Şu anda hayatın stresli olduğunu hissedebilirsin, özellikle de sürekli büyüyen kariyerinin ağırlığıyla ilişki taleplerini dengelerken.


Yengeç Burcu

14 Nisan 2023 Cuma Yengeç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Yengeç, bugün şemsiyeni ve yağmurluğunu al. Yukarıdaki gökyüzü gök gürültüsü ve yağmur vaat ediyor! Daha az yararlı olan ve romantizm ve zevk gezegeni Tatlı Venüs, yukarıdaki göklerde Büyük Görev Ustamız buzlu Satürn ile kılıçları çaprazlayacak. Muhtemelen bakış açınızı ve yaşam planlarınızı nasıl genişletmek istediğinize dair fikirleriniz olacak, ancak diğerleri bunu desteklemiyor gibi görünüyor. Üzüntü, izolasyon ve ayrılık artık çok muhtemel. Bunun, başkalarıyla bağlantı kurmak yerine kendi içinizde dönmeniz gereken bir şey olduğunu bilin. Macera arzunuzu desteklemeyeceklerdir.


Aslan Burcu

14 Nisan 2023 Cuma Aslan Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Nazik, sevgi dolu ve destekleyici olma arzun cesaretle içinden geçiyor Leo. Yine de bugün, içinde gezinmek için zorlu bir enerji vaat ediyor. Zevk ve evliliğin gezegensel yöneticisi Tatlı Venüs, güneşin on birinci neşe evinizde dans etmeye devam edecek, ancak şu anda güneş enerjisinin sekizinci evinizin derinliklerinde yörüngede dönen Büyük Görev Yöneticisi, soğuk Satürn tarafından tuzağa düşürülecek. samimiyet ve cinsellik. Siz ve bir partner, özellikle uzun vadeli bireysel hedeflerinizin peşinden giderken, aynı fikirde olmadığınızı ve ihtiyaçlarınızın karşılanmadığını hissedebilirsiniz. Tekrar ürkek bir şekilde ilerlemeden önce bir adım geri çekilme ve morluklarınızı sarmaya odaklanma ihtiyacı hissedebilirsiniz.


Başak Burcu

14 Nisan 2023 Cuma Başak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Zor aşk bugün seninle yüzleşmek için burada, Başak. Kişisel ve romantik ilişkilerinizde bir dönüm noktasındasınız, özellikle de güneşteki onuncu başarı evinizde yörüngede dönen, cazibenin, güzelliğin ve sevginin gezegensel yöneticisi ve daha az faydalı olan tatlı Venüs ile. Düşecek ve ayak bileklerini kıracak, güneş enerjisi yedinci ortaklık evinizde dönen sıkıntı ve karmanın gezegensel yöneticisi ve Büyük Görev Yöneticisi olan sert Satürn’ün bakışları altında duramayacak. Kariyer ve ilişkinizin nereye gittiği hakkında zorlu tartışmalar yıldızlarda yazılıyor. Kafanı boşaltmak için geri adım atmak için elinden geleni yap.


Terazi Burcu

14 Nisan 2023 Cuma Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Teraziler, bugün kişisel ve romantik hayatınızla ilgili kötü haberler gelmeden önce derin bir nefes alın. Evliliğin ve yakınlığın gezegensel yöneticisi Tatlı Venüs, solar dokuzuncu genişleme evinizin derinliklerinde yörüngede dönüyor ve Karma ve engellerin gezegensel yöneticisi ve Büyük Görev Yöneticisi buzlu Satürn ile çarpışacak. Siz ve bir partner şu anda aynı fikirde olmayabilirsiniz, bu da ikinizi de zıt yönlere doğru iter. Kaybedeceğiniz bir savaşa girmek yerine nasıl daha iyi iletişim kurabileceğinizi ve bir takım olabileceğinizi düşünmek için bu dönemi değerlendirmek en iyisi olabilir. Seyahat ediyorsanız, her şeyin dağılması muhtemeldir.


Akrep Burcu

14 Nisan 2023 Cuma Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Akrepler, bugün sizi büyük zorluklar bekliyor. Aşk tanrıçamız Tatlı Venüs, güneş sekizinci zenginlik evinizden geçerek neşeli yoluna devam edecek, ancak daha sonra güneş beşinci tutku ve gerçek aşk evinizde buzlu Satürn ile kılıçları çaprazlayacak. Siz ve bir sevgili, hayatınızı nasıl yaşadığınıza yansıyan parayı harcama ve kullanma yollarınızın çok farklı olduğunu hissedebilirsiniz. Bunun sizi etkileyebileceği başka bir yol da, siz ve eşinizin çocukları varsa, küçüklerinizden birinin maliyetini bir şekilde karşılamanız gereken çok büyük bir masraf ortaya çıkar.


Yay Burcu

14 Nisan 2023 Cuma Yay Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Yaylar, bugün değişken enerjiye hazırlanın. Ne yazık ki, tatlı Venüs, daha az yararlı ve evlilik ve romantizm tanrıça gezegeni, şimdi ilişkilerle ilgili yedinci evinizde sizden uzakta yörüngede dönüyor ve zorlukların, yenilgilerin ve kederin gezegeni buzlu Satürn ile savaşa girecek. . Ortaklık konusunda aşırı duygusal, yalnız, kederli ve içten içe kırılmış hissedeceksiniz. Bu, eviniz, ev yaşantınız veya ailenizle ilgili anlaşmazlıklar hakkında bile olabilir. Kaçınılmaz olarak sizi kayba sürükleyecek bir teğete saplamak yerine duyguları işlemeye çalışın.


Oğlak Burcu

14 Nisan 2023 Cuma Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Geceleri kana susamış iblisler gibi zorluklar sizi bekliyor, Oğlak. Bunun nedeni, aşk ve zevk tanrıçası gezegenimiz tatlı Venüs’ün bugün, keder ve zorluğun karanlık gezegeni ve gezegen yöneticiniz olan kudretli Satürn ile kare açı yapmasıdır. Özellikle bağlantınıza odaklanmak yerine sürekli olarak işinize odaklanmak için kaçıyorsanız, muhtemelen kişisel yaşamınız veya romantik ilişkiniz hakkında talihsiz veya şanssız haberlerle karşılaşmanız gerekecek. Her şeyden önce, dramaya veya sürtüşmeye teslim olmayın. Ama eğer sevgilini zorladıysan artık müzikle yüzleşmen gerekebilir.


Kova Burcu

14 Nisan 2023 Cuma Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Kovalar, bugün kişisel ve romantik yaşamınıza hayal kırıklığı getirebilir. Daha az yararlı olan ve romantizm ve çekicilik tanrıçası Tatlı Venüs, gerçek aşkla ilgili güneş beşinci evinizde dans ediyor. Bu büyük bir neşe getirme eğilimindedir, ancak gezegen yöneticiniz, kudretli Büyük Görev Sorumlusu Satürn ile bir çatışmaya doğru ilerliyor. Özellikle bir arkadaşınız, sosyal hayatınız ve hatta eski sevgilinizle ilgili olarak sizin için sinir bozucu bir gerilim yaşanması muhtemeldir. Bir değişiklik yapma arzusunu hissedebilirsiniz, ancak öyle görünüyor ki bunu yaparsanız ödenecek bir bedel var. Şu anda izole, depresif ve oldukça yalnız hissedebilirsiniz. Para sorunları da gündeme gelebilir.


Balık Burcu

14 Nisan 2023 Cuma Balık Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Balıklar, bugün önünüzde kayalık yollar var. Bunun nedeni, güzellik ve aşk tanrıçası gezegenimiz ve daha az faydalı olan tatlı Venüs’ün gökyüzünde titreşmesi ve kimlik ve burcunuzla ilgili güneş ilk evinizde duran Büyük Taskmaster gezegeni olan kudretli Satürn ile kılıçları çaprazlamasıdır. Gerginlik her köşede olacak, özellikle de ev hayatınızın baskıları ve bunun ilişkinize verdiği zararla ilgili olarak. Dünyaya karşı yalnız hissettiğinize ve herhangi bir duygusal desteğinizin olmadığına karar verebilirsiniz. Bunu bir sevgiliyle sakince konuşun.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.