Günlük Aşk Burç Yorumları 13 Nisan 2023

13 Nisan Günlük Aşk Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Perşembe günü için 13 Nisan Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

13 Nisan 2023 Perşembe Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

21 Nisan Koç burcuna kadar seksi yıldızlarınız var. Merkür, Venüs, Mars, Jüpiter, Satürn, Uranüs, Neptün ve Plüton gökyüzünde kayarken, doğrudan hareketleri hayattaki her şeyin hız kazanmasına yardımcı oluyor. Bunun cinsel hayatınız için de doğrudan faydaları olabilir! Geçmişte cinsel yaşamınızın nasıl olduğunu ve sizin için neyin işe yarayıp neyin yaramadığını düşünün. İlerlerken, açık sözlü olmalı ve daha tatmin edici bir model oluşturmak için elinizden gelenin en iyisini yapmaya odaklanmalısınız. Şimdi deney yapmayı veya birbirinizin vücudunu nasıl besleyebileceğiniz konusunda sizinle iletişim kurmanın yollarını bulmayı düşünün.


Boğa Burcu

13 Nisan 2023 Perşembe Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Boğa, arzularınızı odak ve sıkı çalışma yoluyla tezahür ettirebilirsiniz. Bunun nedeni, olmak istediğinizde en yoğun burçlardan biri olmanızdır! 21 Nisan’a kadar tüm gezegenler doğrudan hareket ederken, siz de daha iyi bir cinsel yaşam tezahür ettirmek için muhteşem bir dönemdesiniz. İster tek ister bağlı olun, şimdi yeni kalıplara başlamak, yeni tohumlar atmak ve geçmişten gelen kalıplara ve döngülere takılıp kalmak yerine ilerlemek için çok önemli bir dönem. Bu dersleri gözden geçirin ve ardından sizi tatmin eden yeni biriyle nasıl tanışabileceğinizi veya alınırsa daha fazla şehvet yaşamak için bir ekip olarak nasıl çalışabileceğinizi stratejiye başlayın.


İkizler Burcu

13 Nisan 2023 Perşembe İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Seksi göstermek herkesin yapabileceği bir şeydir, İkizler. Tezahür aracı, iradenizi evrene işlemenin ve gerçekliği kendi köşenize kaydırmanın bir yoludur. Bunu yapmak için dua, niyet, odak çarkları, mum ritüelleri veya büyü gibi birçok teknik olsa da, kişi her zaman gerçek dünyadan eylemler yapmaya da odaklanmalıdır. Son olarak, pozitif astrolojinin sizin lehinize işlemesiyle, birdenbire her şey daha kolay bir şekilde rayına oturabilir. Ne istediğinizi bilin ve onu çekmek için bir strateji geliştirmeye başlayın.


Yengeç Burcu

13 Nisan 2023 Perşembe Yengeç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

İlişkiler söz konusu olduğunda, en yaygın şikayetlerden biri kişinin cinsel yaşamının her zaman daha iyi olabileceğidir Yengeç. Neyse ki, 21 Nisan’a kadar tüm gezegenlerimiz doğrudan hareket halinde olduğundan, daha az engel, kafa karışıklığı ve iletişim bozukluğu yaşanıyor. Arzularınız ve ihtiyaçlarınızla daha uyumlu, samimi ve cinsel bir yaşam sergilemek söz konusu olduğunda, önümüzdeki dönem çok olumlu. Eğer bir ilişkiniz varsa, ilişkinizin bu alanını geliştirmek için bir ekip olarak çalışırken yeni modeller belirlemek için harika bir zaman. Uzun vadede işleri doğru yöne kaydırabilirsiniz.


Aslan Burcu

13 Nisan 2023 Perşembe Aslan Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ateşli seksi tezahür ettirmenin zamanı geldi, Leo – sadece alıngan bir boğuşma değil, aynı zamanda seni her yönden tatmin edecek uzun vadeli kutsal bir cinsel uygulama! 21 Nisan’a kadar tüm gezegenlerin doğrudan göklerde olması, insanların daha kolay uyum sağlayabileceği ve aynı sayfada olabileceği anlamına geliyor. Göz göze gelerek ve arzularınızı yeni bir müstakbel talip veya uzun süreli bir partnerle tartışarak, bunun realitenize girdiğini daha kolay görebilirsiniz. Bununla birlikte, onlarca yıldır biriyle birlikte olsak bile, hiç kimsenin gerçekten akıl okuyucu olmaması her zaman önemlidir. En çok istediğinizi çekmek için ünlü çekiciliğinizi kullanın.


Başak Burcu

13 Nisan 2023 Perşembe Başak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

İlişkiler söz konusu olduğunda, güven ve şefkat sizin için genellikle vahşi, skandallarla dolu bir cinsel yaşamdan daha önemlidir Başak. Ancak bu, içinizde dışarı çıkıp keşfedilmek için yalvaran hoşgörülü arzu ve fantezilerinizin olmadığı anlamına gelmez! 21 Nisan’a kadar tüm gezegenlerin yönlenmesi ile her seviyede sizi tatmin edecek cinsel yaşamı daha kolay ortaya koyabilirsiniz. İster tek ister bağlı olun, cinsel enerji önce içinizde yaratıcı enerji olarak başlar. Derinlemesine tatmin edici bir seks yapmak için kişinin kendini sevmesi, öz değeri ve öz saygısı da olmalıdır.


Terazi Burcu

13 Nisan 2023 Perşembe Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Yıldızlar 21 Nisan’a kadar doğrudan hareket halinde göklerde hızla ilerlerken, hayatınızın bir sonraki dönemine geçmeye hazırsınız, Terazi. Bu sonraki bölümde, daha da fazla seks tezahür ettirmenin zamanı geldi! Cinsel yaşamlarımıza gelince, onların aktivitelerinin ve zevklerinin çoğu, içlerine aşıladığımız güven, iletişim ve saygıyla doğrudan ilişkilidir. Bununla birlikte, bir diğer önemli bileşen, kişinin vücudunu anlaması ve kendine saygı duymasıdır. Tüm bu kalıpları ve döngüleri ileriye doğru ilerleyerek yaşamınıza daha fazla güçlendirmeye çalışın.


Akrep Burcu

13 Nisan 2023 Perşembe Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Seks, güçlü bir enerji ve iletişim biçimidir, Akrep. Samimi nitelikteki ilişkiler, birçok farklı duygusal karşılık verme biçimine girmek için seksi kullanabilir. Şu anda, cinsel yaşamınızın şu anda nasıl var olduğunu ve önümüzdeki yıl boyunca nasıl geliştiğini görmek istediğinizi düşünmeniz sizin için ideal olacaktır. 21 Nisan’a kadar tüm gezegenler doğrudan yukarıdaki göklerde olduğundan, bu tür bir enerji söz konusu olduğunda neyi arzuladığınız ve neye ihtiyaç duyduğunuz konusunda partnerinizle – veya yeni biriyle – daha kolay uyum sağlayabilirsiniz. Kendinizi keşfetmeye odaklanmaktan da korkmayın.


Yay Burcu

13 Nisan 2023 Perşembe Yay Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sağlıklı bir cinsel yaşam kişinin mutluluğuyla doğrudan ilişkilidir Yay. Bununla birlikte, sağlıklı bir cinsel yaşam için bir partnere bile ihtiyaç yoktur çünkü kendi bedeninizi de keşfedebilir ve şımartabilirsiniz. Bunu yaparak, arzularınızı, motivasyonlarınızı ve zevk duygunuzu daha iyi anlarsınız. 21 Nisan’a kadar göklerdeki tüm gezegenlerin doğrudan hareket halinde dönmesiyle, bu, neye ihtiyacınız olduğunu ve büyümenizi besleyen ve destekleyen kutsal bir cinsel pratiği nasıl yaratabileceğinizi gerçekten değerlendirmek için ideal bir an. Her şeyden önce, asla utanma!


Oğlak Burcu

13 Nisan 2023 Perşembe Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Oğlaklar, cinsellik birçok insan için tabu bir konudur. Ama samimi hayatınıza gelince, neye kaydolduğunuzu bilmek istersiniz! Bazen seninle çıkmak, kimin neyi, ne zaman, nerede ve neden yaptığına dair bir müzakere gibi bile hissedebilirsin! 21 Nisan’a kadar tüm gezegenler doğrudan yukarıdaki göklerde olacak şekilde, size mutluluğunuz üzerinde uzun vadeli etkileri olan daha olumlu bir cinsel yaşam kurma şansı veriliyor. İster on yıllardır bir partnerle birlikte olun, ister bir süredir bekar olun, bu, arzularınızı gerçeğe dönüştürmek ve onları gerçeğe dönüştürmek için yola çıkmak için önemli bir andır.


Kova Burcu

13 Nisan 2023 Perşembe Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Kova, seks yapma zamanı. Aslında, onu şimdi tezahür ettirmeye özellikle odaklanmış olabilirsiniz! Tüm gezegenlerimiz 21 Nisan’a kadar yukarıdaki göklerde doğrudan hareketle süzülürken, şehvetli yönünüz konusunda sizinle aynı fikirde olan ilişkiler, ikiz alevler veya uzun süreli ortaklarla daha kolay uyum sağlayabilirsiniz. Bununla birlikte, bir süredir birisiyle birlikte olsanız ve cinsel hayatınız patlama yapmıyor olsa bile, şimdi yeni kalıplar aşılamak veya aynı sayfada olmanıza yardımcı olacak danışmanlık almak için iyi bir dönem olabilir. Tam olarak aradığınızı bulabilirsiniz!


Balık Burcu

13 Nisan 2023 Perşembe Balık Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Balıklar, daha iyi bir cinsel yaşam sergilemek için yıldızlar sizin tarafınızda. 21 Nisan’a kadar göklerde herhangi bir gerileme yaşanmadığı için iletişim ve bağlantı daha uyumlu hale geliyor. Bu, şu anda birisiyle tanışırsanız ve her ikiniz de uyumlu olduğunuzu hissederseniz, sağlam bir temel üzerine kurulu bir bağlantı kurabileceğiniz anlamına gelir. Cinsel ihtiyaçlarınız ve bunları nasıl daha fazla keşfetmek istediğiniz konusunda açık sözlü olmaktan korkmayın. Şimdi aynı fikirde olduğunuzdan emin olmak daha iyidir çünkü eğer değilse, kesinlikle bunu yapabilecek başka biri vardır.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.