Günlük Aşk Burç Yorumları 12 Nisan 2023

12 Nisan Günlük Aşk Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Çarşamba günü için 12 Nisan Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

12 Nisan 2023 Çarşamba Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Akıl ve iletişim gezegenimiz olan Mental Merkür, kıvrak zekanızı ateşlemenize her zaman yardımcı olur, Koç. Nereye giderse gitsin – ve ne kadar hızlı hareket ederse etsin – hepsi düşüncelerinize, ilişkilerinize ve hayatınıza yansır. Kozmik habercimiz, Nisan ve Mayıs aylarının çoğu boyunca geri hareket edeceği için gölge öncesi bir aşamada yavaşladığından, muhtemelen son günlerde daha yavaş bir temponun hakim olduğunu fark etmişsinizdir. Bu, sizin ve eşinizin para meseleleriyle ilgili gecikmeler yaşamanıza veya eşyalarınızı kaybetmenize ve yanlış yere koymanıza neden olabilecek ikinci güneş evinizde gerçekleşecek. Bekarlar da büyük olasılıkla aşkla ilgili ahlak ve değerlerini yeniden değerlendiriyor olabilir.


Boğa Burcu

12 Nisan 2023 Çarşamba Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Zihnin ve iletişimin kozmik haberci gezegeni olan zihinsel Merkür ile, güneşteki ilk kimlik eviniz – burç burcunuz – boyunca dans ederek, muhtemelen birçok yeni fikir üretiyorsunuz, Boğa. Bununla birlikte, o şimdi gölge öncesi bir aşamadadır, bu nedenle yaşamın daha yavaş temposunu şimdiden fark ediyor olabilirsiniz. Nisan ve Mayıs aylarındaki resmi gerileme sırasında bununla önemli ölçüde karşılaşacağınız için, bu süre zarfında yanlış anlaşılan, yanlış görünen veya ertelenen her şey hakkında antenlerinizi açık tutun. İlişkileriniz de büyük olasılıkla bazı analizler için hazır olacak.


İkizler Burcu

12 Nisan 2023 Çarşamba İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Son zamanlarda hayallerin her yerdeydi İkizler. Bunun nedeni, akıl ve iletişimin kozmik haberci gezegenimiz olan zihinsel Merkür’ün sezgi ve bilinçaltına ait güneş on ikinci evinize büyük güç ve dikkat vermesidir. Ancak, hepimiz Nisan ve Mayıs sonlarına hakim olan bir gerileme yaşayacağımızdan, şu anda bir gölge öncesi aşamada yavaşlıyor. İçgüdüsel önsezilerinizin bir tahterevalli gibi değişmeye devam ettiğini hissediyorsanız veya bir dakika ilişkiniz hakkında bir şeyler anladığınızı düşünürken sonraki an emin olamıyorsanız, bu zamanı derin bir ruh yansıması için kullanın.


Yengeç Burcu

12 Nisan 2023 Çarşamba Yengeç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sosyal çevreniz Yengeç söz konusu olduğunda muhtemelen bir şeylerin ters gittiğini fark etmişsinizdir. Bir yandan, planlar yapıyor olabilirsiniz ve sonra insanlar iptal ediyor veya dökülüyor olabilir veya aniden eski arkadaşlarınızdan veya eski sevgililerinizden haber alıyor veya onlarla karşılaşıyor olabilirsiniz! Bekarlar için, çevrimiçi buluşma başarılı oldu ya da ıskalandı; bir an harika birini bulduğunuzu düşünürsünüz ve sonra onun sadece bir yayın balığı olup olmadığını merak edersiniz! Bunun nedeni, kozmik haberci gezegenimiz olan zihinsel Merkür’ün şu anda solar onbirinci evinizde bir ön gölge aşamasında olmasıdır. Nisan ve Mayıs aylarının sonlarına hakim olacak uzun ve biraz kafa karıştırıcı bir gerilemeye hazırlanın.


Aslan Burcu

12 Nisan 2023 Çarşamba Aslan Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Geçen hafta olası yeni projeler veya sözleşmelerle profesyonel hayatınız hakkında ateşlenmiş hissediyor olsanız da, bir şeyler yanlış görünüyor Leo. Aslında, önemli romantik partneriniz muhtemelen bunu size çoktan işaret etti. Bunun nedeni, akıl ve iletişimden oluşan kozmik haberci gezegenimiz olan zihinsel Merkür’ün, güneşin onuncu başarı evinizde gölge öncesi aşamada olmasıdır. Nisan sonu veya Mayıs’ta pek çok kafa karışıklığı ve gecikmenin hakim olduğunu görecek olsanız da, aslında bu, sevgilinizle çıkmaya veya onunla sevişmeye daha fazla odaklanmak için programınızı temizliyor.


Başak Burcu

12 Nisan 2023 Çarşamba Başak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Seyahat söz konusu olduğunda büyük fikirleriniz olsa ve her ayrıntıyı planlamayı sevseniz de, son zamanlarda evrende bir şeyler biraz “ters” görünüyor, Başak. Bunun nedeni, kozmik haberci gezegenimiz ve gezegen yöneticiniz olan zihinsel Merkür’ün, genişleme ve uzun mesafeli seyahatle ilgili dokuzuncu güneş evinizde gölge öncesi aşamada olmasıdır. Seyahat planlıyorsanız, tüm ördeklerinizi bir araya getirmek için hızlı bir şekilde harekete geçmeniz gerekebilir çünkü burada Nisan ve Mayıs aylarının büyük bir bölümünde büyük bir gerileme yaşayacaksınız. Bundan en iyi şekilde nasıl yararlanabileceğinizi tartışmak için sevgilinizle oturun.


Terazi Burcu

12 Nisan 2023 Çarşamba Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Muhtemelen şu anda evrende biraz daha yavaş bir dalga boyunun olduğunu fark etmişsinizdir, Terazi. Bunun nedeni, akıl ve iletişimin kozmik haberci gezegenimiz olan zihinsel Merkür’ün güneş sekizinci evinizde kestirmeye hazır olmasıdır. Bir yandan, siz ve eşinizle ilgili varlıklar, yerleşimler ve yatırımlar konusunda gecikmeler fark ediyor olabilirsiniz veya siz ve sevgiliniz normalde yaptığınız kadar tatlı bir bağ kurmuyorsunuz. Nisan sonu ve Mayıs’taki gerileme aşaması, tüm bunları gözden geçirmenize neden olacak, bu nedenle şimdilik aklınızı başınıza alın ve hemen konuşmanız gereken bir şey olup olmadığına karar verin.


Akrep Burcu

12 Nisan 2023 Çarşamba Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Daha yavaş bir tempo gökleri ele geçiriyor, Akrep. Bunun nedeni, kozmik haberci gezegenimiz olan zihinsel Merkür’ün gökyüzünde daha yavaş hareket etmeye başlamasıdır. Şimdi gölge öncesi aşamasında, Nisan ve Mayıs sonunda gerçekleşecek olan bir gerilemeye doğru sürünerek ilerliyoruz. Yaklaşan bu geçişten doğrudan etkileneceğinden, en önemli ortaklığınızla ilgili olarak hangi kafa karışıklığının, gecikmelerin veya belirsizliğin ortaya çıktığını izleyin. Merkür, güneş enerjisiyle ilgili yedinci evinizde geri hareket edecek, bu nedenle antenlerinizi şimdi açık tutun ve yakında neyin değişeceğini anlayabilirsiniz.


Yay Burcu

12 Nisan 2023 Çarşamba Yay Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Kozmik habercimiz zihinsel Merkür şu anda gölge öncesi evresi Yay burcunda. Nisan ve Mayıs aylarının sonunu belirsizleştirecek bir gerilemeye doğru adım adım ilerlerken, şu anda yavaşlıyor veya yoldan çıkıyormuş gibi görünen şeylere dikkat etmek önemlidir. Bu yaklaşan dönem, güneş enerjisiyle ilgili altıncı istihdam ve üretkenlik evinizi etkileyecek olsa da, bu aslında iyi bir şey çünkü programınız kişisel veya romantik yaşamınız için daha fazla zaman ayıracak. Küçük şeyler için strese girmeyin. İşler kaçınılmaz olarak çatlaklardan düştüğünde zevk peşinde koşmak için önceden plan yapın.


Oğlak Burcu

12 Nisan 2023 Çarşamba Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Oğlaklar, hayatınızı, zihninizi ve programınızı ele geçirmeye başlayan yavaş tempoya dikkat edin. Bunun nedeni, iletişim gezegeni olan zihinsel Merkür’ün gölge öncesi aşamasında zaten yavaşlıyor olmasıdır. Nisan ve Mayıs aylarının sonunu kaçınılmaz olarak sislendirecek olan gerilemeye doğru emeklerken, hayatınızda değişmekte olan şeylere dikkat edin. Kozmik habercimiz, çoğunlukla gerçek aşk, flört, çocuklar ve tutkuyla ilgili güneş beşinci evinizden geri ticaret yapacak, bu nedenle bu temaların tümü önümüzdeki haftalarda gözden geçirilecek. Bazılarınız için eski sevgililer ya da geçmişteki insanlar geri dönebilir.


Kova Burcu

12 Nisan 2023 Çarşamba Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Kovalar, duygularınız ve sezgileriniz size son zamanlarda bir şeylerin değişmek üzere olduğuna dair sinyaller veriyor. Bunun nedeni, kozmik haberci gezegenimiz ve zihnin ve iletişimin yöneticisi olan zihinsel Merkür’ün ev, aile ve evcillikle ilgili dördüncü güneş evinizin derinliklerinde dönmesidir. Bununla birlikte, bunun ötesinde, Nisan ve Mayıs aylarının sonlarına hakim olacak yaklaşan bir gerilemeye yaklaşırken, son zamanlarda resmi olarak gölge öncesi aşamasına başladı. Özellikle eşinizle veya önemli bir başkasıyla yaşıyorsanız, neyin “yanlış” göründüğünün farkında olun.


Balık Burcu

12 Nisan 2023 Çarşamba Balık Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Balıklar, son zamanlarda bir kasırga gibi fikirler üretiyorsunuz. Bununla birlikte, burada veya orada ortaya çıkan hafif bir gecikme veya kafa karışıklığı da fark etmiş olabilirsiniz. Eşinizle olan yanlış iletişim de biraz yavaş yavaş devreye giriyor olabilir. Bu birbirinizi sevmediğinizden değil; sanki bir şekilde fikirlerinizi veya düşüncelerinizi net bir şekilde duymuyorlar. Bunun nedeni, zihinsel Merkür’ün şu anda güneş üçüncü iletişim ve kısa mesafeli seyahat evinizde gölge öncesi aşamada olmasıdır. Gerileme, Nisan ve Mayıs ayının sonunu bastıracak, bu nedenle şu anda herhangi bir şey ters giderse, derin bir nefes aldığınızdan ve akışa devam ettiğinizden emin olun.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.