Günlük Aşk Burç Yorumları 10 Nisan 2023

10 Nisan Günlük Aşk Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Pazartesi günü için 10 Nisan Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

10 Nisan 2023 Pazartesi Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Koç, bugün ve yarın bazı garip enerjilerde gezineceğinizi unutmayın. Aşk ve evlilik tanrıça gezegenimiz Tatlı Venüs, güneş enerjisi üçüncü evinizde dolaşıyor ve şimdi güneş enerjisinin on birinci neşe evinizde dönen dönüşüm ve yeniden doğuş gezegeni Pluto ile güç merkezi Plüton’a üçgen açı yapacak. Bir yandan, kişisel yaşamınızda her şey yolundaysa, şehvetli ve vahşi taraflarınızı açığa çıkararak, birlikte aşağı yukarı ve pisleşme dürtüsünü hissedebilirsiniz. Bununla birlikte, aynı sayfada değilseniz, manipülasyon ve sahiplenme ile uğraşıyor olabilirsiniz. Bekarlar, karmik bir bağlantı veya ölümcül bir çekim olan bir komşu veya yakınlarda yaşayan biriyle tanışabilir.


Boğa Burcu

10 Nisan 2023 Pazartesi Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Boğalar, bugün ve yarın sizi ürpertebilir. Bununla birlikte, cızırtılı, seksi titreşimler veya gerilimden kırbacın şaklaması olabilir! Bunun nedeni, tatlı tanrıçamız ve gezegen yöneticiniz Venüs’ün güç merkezi Pluto ile üçgen olarak bilinen bir bağlantıya yaklaşmasıdır. Bu, herkesin kalp meselelerinde “ya hep ya hiç” hissetmesini sağlar. Kendinizi tetiklenmiş ve ateşlenmiş hissediyorsanız, bu enerjiyi topraklamak için elinizden gelenin en iyisini yapın ve bunun yerine eğlenmeye, rahatlamaya veya masaj yapmaya odaklanın. İster bekar ister bağlı olun, karşı konulamaz biriyle bağlantı kurmaktan bıkın. Daha sonra tutkudan pişmanlık duymanıza neden olabilirler.


İkizler Burcu

10 Nisan 2023 Pazartesi İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili İkizler, bugün ve yarın size tutkulu bir kasırga getirebilir. Kalbin tüm meselelerinde “ya hep ya hiç” hissedeceksin! Bunun nedeni, tanrıça gezegenimiz tatlı Venüs’ün güneşteki ilk kimlik evinizden -burç burcunuz- süzülüp yukarıdaki göklerde yoğunluk gezegeni Pluto ile üçgen şeklinde bağlanmasıdır. Bir yandan, tutku ve zevk için can atıyor, biricik olanınızla şehvetli, ruhani aşka dalmaya hazır hissedebilirsiniz. Bekarsanız, sizi anında büyüleyebilecek birini ararken gözlerinizi yukarıda tutun. Bu, hayatınızın en anlamlı ve unutulmaz aşk karmaşalarından biri haline gelebilir!


Yengeç Burcu

10 Nisan 2023 Pazartesi Yengeç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Evreni bugün ya da yarın baştan çıkarma Yengeç. Bu zamanda, özellikle kişisel veya romantik hayatınızda verilirse, herhangi bir dürtüsel veya karanlık karardan pişman olacaksınız. Bunun nedeni, aşk ve güzelliğin tanrıça gezegenimiz tatlı Venüs’ün, güneş on ikinci karma evinizin derinliklerinde titremesi ve yukarıdaki göklerdeki güç merkezi Pluto ile üçgen açı yapacak olmasıdır. Biraz temkinli olma eğilimindesiniz, ancak manyetik çekim sizi kapalı kapılar ardında gizli bir oynaşmaya çekebilir. Daha sonra sizi ısırmak için geri gelebilecek hiçbir şey yapmayın.


Aslan Burcu

10 Nisan 2023 Pazartesi Aslan Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Leo, bugün ve yarın oldukça yoğun bir döneme hazır ol. Bunun nedeni, romantizm ve cazibe tanrıçası gezegenimiz tatlı Venüs’ün, şu anda güneş yedinci ilişkiler evinizde sizden gökyüzünde dönmekte olan kendinden geçmiş bir Plüton ile üçgen şeklinde bağlanacak olmasıdır. Sosyal hayatınız, bir tanıdık ve hatta eski sevgiliniz etrafında derin bir yoğunluk tezahür edebilir. Birisi gölgelerden çıkıp karmik bir bağlantı veya ikiz alev gibi hissedebilir. Bir yandan, bu doğru olabilir ve çılgınca aşık olabilirsiniz, ancak bu aynı zamanda bir yanılsama da olabilir, özellikle de gizli bir ilişki sizi cezbediyorsa.


Başak Burcu

10 Nisan 2023 Pazartesi Başak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Başaklar, bugün ve yarın kozmik farlarınızı yakın. Yoğunluk ve macera kapıda olabilir! Bunun nedeni, aşk ve zevk tanrıçası gezegenimiz tatlı Venüs’ün, tüm gezegenlerin en yoğunu olan güç merkezi Pluto ile üçgen açı yapacak olmasıdır. Bir yandan, eğer önemli bir diğerine bağlıysanız, doyumsuz seks ve deneyler için zaman ayırmanıza izin vererek, bu bir tutku ve zevk kasırgası getirebilir. Bununla birlikte, Plüton hipnotik bir gezegen olduğu için, baştan çıkarmaya başlarsanız daha sonra sizi ısırmak için geri gelebileceğinin de sinyalini verebilir.


Terazi Burcu

10 Nisan 2023 Pazartesi Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Terazi, bugün ve yarın aklını başına al. Kozmik havanın yoğun bir konfigürasyonu üzerinizde! Bunun nedeni, romantizm ve güzelliğin tanrıça gezegeni ve gezegen yöneticiniz olan tatlı Venüs’ün, bir üçgen oluşturacak şekilde birleşirken güç merkezi Pluto tarafından tutuşacak olmasıdır. Olumlu bir not olarak, tutkulu ve heyecan verici bir ortaklık içindeyseniz, libidolarınızın her zamankinden daha önemli ölçüde arttığını hissedebilirsiniz! Bununla birlikte, zorlu bir durumda olan zayıf ilişkiler, bir ültimatom veya bir yap ya da bitir anıyla karşı karşıya kalabilir. Bekarlar ayrıca bir arkadaşa, çevrimiçi randevuda tanıştıkları birine ve hatta eski sevgiliye karşı ani bir çekicilik, karşı konulamaz bir çekim duyabilir.


Akrep Burcu

10 Nisan 2023 Pazartesi Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Akrepler, bugün ve yarın aşk bölümü söz konusu olduğunda özellikle yoğun bir döneme hazırlanın. Enerji özellikle kalın olacak! Bunun nedeni, tatlı aşk ve güzellik tanrıçamız Venüs’ün güneş sekizinci evinizde dönmesi ve gezegen yardımcı yöneticiniz olan güç merkezi Plüton’a bağlanmasıdır. Bir yandan bu, mevcut ilişkilere baharat, arzu, yakınlık ve coşku katarak muazzam bir tutku getirebilir. Bununla birlikte, olumsuz bir not olarak, özellikle karmik bir karmaşaya veya ilişkiye girmeye meyilli bekarlar için ölümcül bir çekicilik yaratabilir. Artık ilişkilerde de ortaya çıkan muazzam güç mücadelelerini ve kontrol sorunlarını fark edebilirsiniz, bu nedenle sizi çizgide bırakacak hiçbir şey yapmayın.


Yay Burcu

10 Nisan 2023 Pazartesi Yay Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Yay burcu, bugün veya yarın süper sıcaktan süper dramatik hale gelebilecek bir dönem için kemerinizi bağlayın. Bunun nedeni, tatlı tanrıçamız Venüs’ün gezegenlerin en gizemlisi olan güç merkezi Pluto ile üçgen açıyla bağlantılı olmasıdır. Güneş yedinci ilişkiler evinizde sizden gökyüzündeki daha az faydalı olanımızla, ortaklık durumlarında “ya hep ya hiç” hissedeceksiniz. Bekarların yolları, karmik bir aşık olan ve hayatlarını sonsuza dek kökten değiştirecek biriyle bile kesişebilir. Bununla birlikte, ölümcül bir çekicilik olabilecek biriyle tanışma olasılıkları da aynı derecede yüksek!


Oğlak Burcu

10 Nisan 2023 Pazartesi Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Oğlaklar, bugün ve yarın biraz şok edici olabilir. Bunun nedeni, karmik bir aşık olan biriyle tanışabilmenizdir! Tanrıça gezegenimiz tatlı Venüs gökyüzünde yüzerken, baştan çıkarıcı ve gizemli bir Pluto’nun bakışlarını yakalayacak. Bu, şu anda bulunan herhangi bir yeni aşkın, ezici bir tutku, arzu ve tutkuyla anlık bir çekim gibi hissedilebileceği anlamına gelir. Bir yandan, bu tam da ihtiyacınız olan şey olabilir, sizi ve hayatınızı sonsuza dek değiştirebilir. Bununla birlikte, o kadar ezici bir kıskançlık, skandal ve yoğunluğu da beraberinde getirebilir ki, sizi alt eder. Şeytanla dans edeceksen bunu dikkatli yap.


Kova Burcu

10 Nisan 2023 Pazartesi Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Kovalar, bugünün ve yarının kozmik enerjisi sizi titretebilir. Bir yandan, bu ateşli bir tutku ve beklenti ile olabilir – ya da yaralarınızı yalamak olabilir. Bunun nedeni, tatlı tanrıça gezegenimiz Venüs’ün gerçek aşk ve romantizmle ilgili güneş beşinci evinizde dönmesi ve şu anda kimlik ve burcunuzla ilgili güneş birinci evinizde gezinen güç merkezi Pluto ile bağlantı kurmasıdır. Bu, kişisel ve romantik yaşamınıza kesinlikle hipnotik ve büyüleyici deneyimler getirebilse de – özellikle bekarsanız – hafife almak en iyisi olabilir. Çiftler, coşkulu aşkın alevini ortaya çıkarmak için bu ateşli tutkuyu kullanmalıdır.


Balık Burcu

10 Nisan 2023 Pazartesi Balık Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Balıklar, bugün ve yarın size gezinmek için oldukça tuhaf bir enerji getirecek. Tutkuyu severken, çekingen bir burç da olabilirsiniz. Ancak, bugün ya bir arzu kasırgası ya da ölümcül bir çekim getirebilir! Bunun nedeni, tatlı tanrıça gezegenimiz Venüs’ün yukarıdaki göklerde Plüton ile dans etmesidir. Başkalarıyla vakit geçirmek artık sizin için önemli olacak çünkü bekar veya bağlı olmanız fark etmeksizin birbirinizin ilgisinden besleneceksiniz. Bununla birlikte, dalgaların altında gizlenen bir dram varsa, gerilim kaynayabilir. Bu, manipülasyona, kıskançlığa ve kinci mizaçlara yol açabilir.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.