Günlük Annelik Burç Yorumları 9 Nisan 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının annelerini 9 Nisan Pazar gününde neler bekliyor? Çocukları ile ilişkileri nasıl olacak? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

9 Nisan 2023 Pazar Koç Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Yavaş bir başlangıcın ardından, gün hızlı şeritte yaşanacak gibi görünüyor. Ufaklığın sana ayak uydurması zor olacağından, en iyisi tek başına git. Her halükarda, ayak işlerini en yüksek hızda yürütme olasılığı karşısında sizin kadar heyecanlı değiller.


Boğa Burcu

9 Nisan 2023 Pazar Boğa Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Küçük tyke’niz şaşkınlık içinde mi yoksa mistik bir trans halinde mi ortalıkta dolaşıyor? Onları bir şeyleri bozmayacak şekilde yeryüzüne indirmek sizin elinizde. Onları hayallerini kurmaları için teşvik edin, ardından onları gerçekleştirmenin pratik yollarını arayın.


İkizler Burcu

9 Nisan 2023 Pazar İkizler Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bu sabah uyandığınızda yeni giyinmiş, yatağını toplamış ve şimdi size yatakta kahvaltı servis eden bir erkekle karşılaştınız. Tamam, rüya görüyorsun! Ama en azından ilerleme kaydediyorlar ve ikiniz de gayet iyi gidiyorsunuz.


Yengeç Burcu

9 Nisan 2023 Pazar Yengeç Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Ailenizin ne istediğini bildiğinizi hissediyorsunuz ama öyle mi? Bir aile toplantısı düzenleyin ve henüz gitmediğiniz yerleri görmek için öneriler isteyin. Ardından yuvarlanmaya hazırlanın ve sizi hangi eğlenceli yeni aktivitelerin beklediğini keşfedin.


Aslan Burcu

9 Nisan 2023 Pazar Aslan Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Burası bir hayvanat bahçesi! Ana üssün etrafında bu kadar çok şey olup bittiği için, bebeğiniz kolayca aşırıya kaçabilir ve koldan uçabilir. Ekstra uzun bir şekerleme veya hikaye saati veya parkta yürüyüş gibi işleri kolaylaştırın.


Başak Burcu

9 Nisan 2023 Pazar Başak Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Ne kadar harika bir takım arkadaşı olabileceğinizi göstermek için harika bir gün. Eşinizin bir gün veya öğleden sonra boşluğa ihtiyacı varsa, bugünlük görevi devralmayı teklif edin. Hatta dışarı çıkıp en sevdikleri akşam yemeğini bile yapabilirsiniz.


Terazi Burcu

9 Nisan 2023 Pazar Terazi Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Kendini iyi hissetmiyor musun? Uyumu yeniden sağlamak için küçük bir güzellik gibisi olmadığını herkesten çok siz bilirsiniz. Biraz şımartmak için salona ya da sanat galerisine ya da müzeye gidin ve gözler için bir ziyafetin tadını çıkarın.


Akrep Burcu

9 Nisan 2023 Pazar Akrep Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Konu kendi tipine geldiğinde fedakarlık yapmaktan çekinmiyorsun. Ama romantizmi biraz fazla arka plana atmış olabilirsin. Bebeğin yatıya kalma ve sizin ve eşinizin sihri geri kazanma zamanı.


Yay Burcu

9 Nisan 2023 Pazar Yay Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün bir şeyleri her zamankinden daha fazla yanlış yerleştiriyor gibi görünebilirsin. Organize olmak için yeni bir yola ihtiyacınız olabilir. Ya da bakmıyorken eşyaları hareket ettirmeyi bırakmasını söylemelisin. Hangisi olduğunu bul.


Oğlak Burcu

9 Nisan 2023 Pazar Oğlak Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Çocuğunuzun hayatına sanat, müzik veya dans getirmenin zamanı gelmiş olabilir. Bazı derslere kaydolmaya hazır olabilirler ve bugün bunu onlarla tartışmak için iyi bir gün olabilir. Bütçenize uygun bazı fırsatlar arayın.


Kova Burcu

9 Nisan 2023 Pazar Kova Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün küçüğünüz için büyük planlarınız var, ancak bütçe dahilinde kalabilecek misiniz? Tasarruf ederseniz, belki de ikinci el mağazalarından alışveriş yaparak yapabilirsiniz. Ufaklığınız aldırmaz – durgunluk şıklığı kreş kalabalığına tamamen uygundur.


Balık Burcu

9 Nisan 2023 Pazar Balık Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün enerjiyle dolusunuz ve ister işte ister gönüllü olarak daha fazla yeni proje üstlenmek cazip geliyor. Yine de her şeye ‘evet’ demeyin, çünkü gerçekten programınızı aşırı yüklememelisiniz.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.