Günlük Annelik Burç Yorumları 6 Nisan 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının annelerini 6 Nisan Perşembe gününde neler bekliyor? Çocukları ile ilişkileri nasıl olacak? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

6 Nisan 2023 Perşembe Koç Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün başarı için sürüşünüzü küçültmeniz gerekebilir. Siz hedeflerinizden çok emin olsanız da, diğerleri kendilerine ait sebeplerden dolayı pek işbirlikçi değiller. Saldırmak için anın gelmesini beklerken her zaman hayal kurabilirsin.


Boğa Burcu

6 Nisan 2023 Perşembe Boğa Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bu, sizin için ne anlama geliyorsa, her şeyi kendinizle ilgili yapmak için iyi bir gün. Birini etkilemek için her zamankinden daha çok çalışacaksın ya da hayat arkadaşından çocukla ilgilenmesini isteyeceksin, böylece kendine birkaç saat boş zaman kalacak.


İkizler Burcu

6 Nisan 2023 Perşembe İkizler Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün burnunuzu taşa sıkı sıkıya bastırırsanız, ne kadar çok şey başardığınıza hoş bir şekilde şaşıracaksınız. Her etkinliğin sizin için net olan bir amacı olmadığı doğrudur, ancak kısa süre sonra bunların alaka düzeyini anlayacaksınız.


Yengeç Burcu

6 Nisan 2023 Perşembe Yengeç Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün aşırıya kaçmanın cazibesine kapılabilirsiniz: Yarın yokmuş gibi çalışın, kimse izlemiyormuş gibi egzersiz yapın, çocuğunuza kafasının patlayacağını söyleyene kadar sarılın. Çoğunlukla, bu yaklaşım bugün işe yarayacak.


Aslan Burcu

6 Nisan 2023 Perşembe Aslan Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün vurgu, hayatınıza biraz (veya çok) daha fazla tutku aşılamaktır. Vakit ayırmak biraz hokkabazlık gerektirse de, siz ve hayat arkadaşınız gece geç saatlerde bir buluşmanın üstesinden gelebilmelisiniz.


Başak Burcu

6 Nisan 2023 Perşembe Başak Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Kendini adamanın başarı için ne kadar önemli olduğunu göstermeniz gerekebilir. Çocuğun bale, karate veya futboldaki ilerlemesi konusunda cesareti kırılmış olabilir. Zor olduğu için bırakmamaları gerektiğini açıkça belirtin.


Terazi Burcu

6 Nisan 2023 Perşembe Terazi Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Siz ve çocuğunuz yeni bir şeyle karşılaştığınızda kendinizi biraz güvensiz veya garip hissediyor olabilirsiniz. Belki doktora ilk gidiş ya da yeni bir kreş. Kendinden emin görünmeye çalış ki bebeğiniz de kendini daha güvende hissedebilsin.


Akrep Burcu

6 Nisan 2023 Perşembe Akrep Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

İletişim bugün anahtar olacak – ama mesajı alıyor musunuz? Küçük oğlunuzun size söylemek istediği ama kelimeleri bulmakta zorlandığı bir şey var. Açık ve cesaret verici kalmak ve satır aralarını okumak size kalmış.


Yay Burcu

6 Nisan 2023 Perşembe Yay Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bu, akılda ve ifadede orijinal olmak, kendi kişiniz olmak için bir gün. Bir anne, çalışan ve ortak olarak kendi davulcunuza doğru yürümeye cesaret edin. Ufaklık büyük olasılıkla doğru adım atacak ve liderliğinizi takip edecek!


Oğlak Burcu

6 Nisan 2023 Perşembe Oğlak Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Görünüşe göre bugün iyi bir izlenim bırakmaktan kendinizi alamayacaksınız. Tabii ki, en şirin, en zeki, en iyi huylu çocuğun gitmesine yardımcı olur. Başka ne hakkında iltifat toplayabileceğinizi görün.


Kova Burcu

6 Nisan 2023 Perşembe Kova Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Nereye gidiyorum? Kendinize bunu sormak, metafizik bir ruh halinde olduğunuz anlamına gelebilir. Ya da sadece biraz dolaşıp hayal kurmanız gerektiğini. Her iki durumda da, bugün biraz amaçsız faaliyet kaçınılmaz göründüğü için onunla savaşmayın.


Balık Burcu

6 Nisan 2023 Perşembe Balık Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bir kreş toplantısına tamamen hazırlıklı olarak gelebilir ve grubun başka bir şeye ihtiyacı olabileceğini anlayabilirsiniz. Neyse ki, ayaklarınızın üzerinde düşünmekte iyisiniz. Ve bu, bunu şanslı bir duruma dönüştürmenize yardımcı olabilir.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.