Günlük Annelik Burç Yorumları 30 Nisan 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının annelerini 30 Nisan Pazar gününde neler bekliyor? Çocukları ile ilişkileri nasıl olacak? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

30 Nisan 2023 Pazar Koç Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Sosyal çevreniz yeni yüzler eklemekten faydalanabilir ve küçük çocuğunuzun onlardan tamamen farklı başka bebeklerle etkileşime girmesi iyi olur. İkiniz de bugün yeni bir arkadaş edinme şansına sahip olacaksınız.


Boğa Burcu

30 Nisan 2023 Pazar Boğa Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Her şey bugün göründüğü gibi değil. Çocuğunuz hayvanat bahçesinde veya parkta gördüğü hayvanları çizgi filmlerdekiler kadar arkadaş canlısı ve konuşkan zannedebilir. Bu önemli dersi zor yoldan öğrenmelerine izin vermeyin.


İkizler Burcu

30 Nisan 2023 Pazar İkizler Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Erkek arkadaşınızın bugün küçükler setinde yeni tanıdıklar edinme şansı büyük olasılıkla olacak. Ve hemen devreye girip yeni bir veya iki arkadaşlık kuracaklarını. Sizin tarafınızdan herhangi bir işlem yapılmasına gerek yoktur!


Yengeç Burcu

30 Nisan 2023 Pazar Yengeç Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün etrafınızdaki arkadaşlarınızdan ve ailenizden yararlanın. Birinden bebek bakıcılığı yapmasını isteyin, böylece yola çıkıp uzun zamandır yapmak istediğiniz bir şeyi yapabilirsiniz. Kendin için güzel bir şey yapmalısın.


Aslan Burcu

30 Nisan 2023 Pazar Aslan Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Büyük aile gezisine kadar öküzün uyumasına yardım etmekten bıktınız mı? Arabaya veya otobüse binin ve bugün küçük bir molaya çıkın. Hem manzara değişikliği yapabilir hem de evden uzakta doğaçlama bir pikniğin tadını çıkarabilirsiniz.


Başak Burcu

30 Nisan 2023 Pazar Başak Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Siz ve erkek arkadaşınız, sizinkinden tamamen farklı klan mitleri olan bir aile ile tanışabilirsiniz. Hikayeleri paylaşmak ve notları karşılaştırmak eğlenceli olacak. İkinizin de birbirinizden öğrenecek çok şeyi var.


Terazi Burcu

30 Nisan 2023 Pazar Terazi Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Minikleriniz keşfetmeyi seviyor ve zihinlerinin bugün bir meydan okumaya ihtiyacı var. En iyi çözüm: Sakladığınız tüm hazineyi bulmaları için onları bir yerden bir yere yönlendiren ipuçlarıyla onlar için eğlenceli çöpçü avlarınızdan birini düzenleyin.


Akrep Burcu

30 Nisan 2023 Pazar Akrep Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Çocuğunuz ne kadar yalvarsa, sızlansa ve kandırılsa da, bu dürtüsel alımdan uzak durun. Muhtemelen yakında başka bir yerde satışta bulabilirsiniz ya da çocuğunuzun istediğini elde ettikten bir nanosaniye sonra ilgisini kaybetmesi söz konusu olacaktır.


Yay Burcu

30 Nisan 2023 Pazar Yay Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Tüm dürtüler iyi dürtüler değildir, ancak bugün yolculuk tutkusuna teslim olmalısınız. Çocukları toplayın ve yeni bir parka, oyun alanına veya plaja gidin. Hedefi yalnızca oradayken gösterin: Sürpriz, maceranın bir parçasıdır.


Oğlak Burcu

30 Nisan 2023 Pazar Oğlak Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bilinçsiz bir hızda hareket ettiğinizi fark ettiğiniz aktif ve üretken bir gün kapıda. Direksiyonun arkasında ağır bir ayağınız olabileceğinden, bunun farkında olun. Ya da çocuğunuzun küçük bacaklarının yetişemeyeceği kadar hızlı yürümek.


Kova Burcu

30 Nisan 2023 Pazar Kova Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün ufkunuzu bir şekilde genişletmek isteyeceğiniz neredeyse kesin. Belki de hayvanat bahçesine veya müzeye yapacağınız bir gezi hem size hem de çocuğunuza ilham verir. Bazı canlı tartışmaların böylesine teşvik edici bir geziyi takip edeceğinden emin olabilirsiniz.


Balık Burcu

30 Nisan 2023 Pazar Balık Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Ufaklığınızın artık futbol, ​​karate veya bale dersinde geçirdiği zamandan zevk almadığını fark ederseniz, bunun bir nedeni olabilir. Sorumlu biriyle konuşun ve sorunu çözmek için yapabileceğiniz bir şey olup olmadığına bakın.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.