Günlük Annelik Burç Yorumları 3 Nisan 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının annelerini 3 Nisan Pazartesi gününde neler bekliyor? Çocukları ile ilişkileri nasıl olacak? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

3 Nisan 2023 Pazartesi Koç Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Av köpeklerini serbest bırakın! Tyke’ın kayıp ev ödevini ya da serseri ya da başka bir şeyi bulmak için yardıma ihtiyacı var. En beklenmedik yerlerde aramanız gerekebilir – ama önemli olan tek şey, sonunda onu bulmanızdır. Ve yapacaksın.


Boğa Burcu

3 Nisan 2023 Pazartesi Boğa Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Kaplumbağa bugün tavşanı yener. Çocuğun sürpriz yapmasına izin verin: Okula hazırlanmak için bir son dakika projesi veya size ‘gönüllü oldukları’ için pişirilecek fırında indirimli keklerden oluşan bir tabak. Her şeyi olduğu gibi kabul edin – gayet iyi yapacaksınız.


İkizler Burcu

3 Nisan 2023 Pazartesi İkizler Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bahar ortası çılgınlığı, kendinizi yeniden çocuk gibi hissetmenize neden olur. Belki nazikçe rica edersen, çocuğun kukla gösterisine katılabilir ya da çay partisine davet edebilirsin. Minikler, etrafta olmanızdan heyecan duyacak.


Yengeç Burcu

3 Nisan 2023 Pazartesi Yengeç Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

İşe gitmek, çocuğu kreşe götürmek, komite toplantısına katılmak, akşam yemeği için bir şeyler almak – bazı günler enerjinizin düşmesine şaşmamalı. Şimdi ve sonra yeniden bir araya gelmek için zaman ayırırsanız – bugün olduğu gibi geri dönecektir.


Aslan Burcu

3 Nisan 2023 Pazartesi Aslan Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Kesin olan bir şey var: Eğer bir gruba aitseniz, er ya da geç küçüklük sizi rahatsız edecek. Bu tür saçmalıkların üstesinden gelmenin bir yolunu her zaman bulabilirsiniz. Bugün çocuğunuza bu konuda bir ders vermeniz istenebilir.


Başak Burcu

3 Nisan 2023 Pazartesi Başak Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Yükselin ve parlayın — bugün herkesi kapıdan zamanında çıkarmak da dahil olmak üzere yapacak çok şeyiniz var. Gün istediğiniz gibi gelişiyor. Hele de bu gece ışıklar söndükten sonra hayat arkadaşınızla küçük bir buluşma diliyorsanız.


Terazi Burcu

3 Nisan 2023 Pazartesi Terazi Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Projelerin başlatılması için iyi bir gün. Elinizi neye çevirirseniz çevirin, uçma şansı ortalamanın üzerindedir. Ev yapımı kanatlar kullanarak havacılığın ilkelerini test etme eğiliminde olabilecek ufaklığa bir göz atın.


Akrep Burcu

3 Nisan 2023 Pazartesi Akrep Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Küçüğünüz bugün büyüklerin bilgeliğinden faydalanabilir. Daha yaşlı bir akraba veya arkadaştan ya da parkta sık sık karşılaştığınız birinden gelebilir. Bu insanların deneyimlerinden birçok dersi almalarına izin verin.


Yay Burcu

3 Nisan 2023 Pazartesi Yay Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Güven bugün anahtardır. Bir sunum veya toplantı sırasında etkileyici bir performans hakkında olumlu geri bildirim aldığınızda, sizinki büyük bir destek alabilir. Ufaklığınızı, göster ve anlat’ta benzer bir başarının tadını çıkarması için teşvik edin.


Oğlak Burcu

3 Nisan 2023 Pazartesi Oğlak Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Ufaklığınızın en büyük hayallerini kurmaya nasıl korkusuzca cesaret ettiğini hiç fark ettiniz mi? Bugün de aynısını yapmalısın. Bugün bunları tam olarak gerçekleştiremeseniz bile, sebat ederseniz neredeyse her şey mümkündür.


Kova Burcu

3 Nisan 2023 Pazartesi Kova Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün için büyük planlarınız var ve bunları hayata geçirmek için sabırsızlanıyorsunuz. Erkek çocukla birlikte parkta veya alışveriş merkezinde hiç şüphesiz yeni ve alışılmadık bölgeleri keşfedeceksiniz. Siz ikiniz nereye giderseniz gidin, kıkırdamalar ve neşe sizi takip ediyor gibi görünüyor. Vitese alın!


Balık Burcu

3 Nisan 2023 Pazartesi Balık Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

En iyi kim bilir? Ofiste, patrondur (gerçekten yapsalar da yapmasalar da). Başını eğip işini bitirirsen, iyi olacaksın. Eve gittiğinizde, her zaman en iyisini annenin bildiği bir durumdur.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.