Günlük Annelik Burç Yorumları 25 Nisan 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının annelerini 25 Nisan Salı gününde neler bekliyor? Çocukları ile ilişkileri nasıl olacak? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

25 Nisan 2023 Salı Koç Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

İyi şeyler zaman alır, bugün sizin ve küçük çocuğunuzun bunu hatırlaması gerekir. Sakin ol ve ilerlemek için acele etme. Bazen yavaş rotayı seçmek sizi oraya daha hızlı götürür ve bugün o günlerden biri. Sürüş keyfi!


Boğa Burcu

25 Nisan 2023 Salı Boğa Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Biraz egzersiz yapmak için şimdiki zaman gibisi yok ve bu erkek çocuğa da iyi gelecek. Belki de kelimenin tam anlamıyla bir doğa parkındaki yürüyüşte olduğu gibi patikaya girin. Mahallede hızlı bir yürüyüş bile ikinize de dünyalar kadar iyi gelecek.


İkizler Burcu

25 Nisan 2023 Salı İkizler Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün o uzun yapılacaklar listesinde bir sıçrama yapmaya hazırsınız. Daha iyi bir plan, tamamlayabileceğinizi bildiğiniz bir veya iki görevi seçip sadece onlara odaklanmak olabilir. Günün sonunda çok daha iyi bir başarı hissine sahip olacaksınız.


Yengeç Burcu

25 Nisan 2023 Salı Yengeç Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Çocuğunuza katkıda bulunmanın değerini öğretmek için şimdiki zaman gibisi yoktur. Evin etrafında bazı işler yaparak ağırlıklarını çekmelerine izin verin. Oyuncak kutusundaki oyuncaklarla başlayabilir, sonra başka nelerin toparlanabileceğini görebilirler.


Aslan Burcu

25 Nisan 2023 Salı Aslan Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün tüm davetlere dürtüsel olarak ‘evet’ demek iyi bir fikir değil, çünkü daha sonra bir şeylerden kurtulmak için çok fazla enerji harcayacaksınız. Kendinize ve küçüğünüze ne adadığınız konusunda dikkatli olun, harika bir gün geçirin.


Başak Burcu

25 Nisan 2023 Salı Başak Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Çok fazla düşünmek her zaman iyi bir şey değildir. Özellikle de bugün gibi bir günde, her zamankinden daha fazla endişelenmeye meyilli olduğun bir zamanda. Bunun yerine, küçük çocuğunuzun liderliğini takip etmeyi deneyin ve eğlencenin olduğu yere gidin. Ya da sadece takıl ve bir süre rahatla.


Terazi Burcu

25 Nisan 2023 Salı Terazi Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Nag, nag, nag – kafanızın içindeki küçük ses can sıkıcı olsa da, en iyisi ona dikkat etmek. Size önemli bir şey anlatmaya çalışıyor olabilir ve onu bir kez ele aldığınızda her şey çok daha iyi olacaktır. Bugün iç sesinizi dinleyin.


Akrep Burcu

25 Nisan 2023 Salı Akrep Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün diğer annelerden biri size derin, karanlık bir sır verirse, bunu kendinize sakladığınızdan emin olun. Kediyi çantadan çıkarmak ikinize de ters tepecektir. Ama sağduyulu olursan ömür boyu bir arkadaşın olur.


Yay Burcu

25 Nisan 2023 Salı Yay Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Tyke’ınızın gelecek için pek çok umudu ve dileği var. Ne olduklarını gerçekten biliyor musun? Onları kalplerinin arzuları hakkında konuşmaya teşvik edin. Bu hayati bilgiye çok dikkat ettiğinizden emin olmak isteyeceksiniz.


Oğlak Burcu

25 Nisan 2023 Salı Oğlak Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Kariyer yolunuz yokuş yukarı bir tırmanış gibi görünüyorsa, en azından doğru yönde ilerliyor. Sizi nereye götüreceklerini asla bilemeyeceğiniz için yeni pozisyonlarla ilgili tüm ipuçlarını takip edin. Yeni bir görev için gönüllü olun.


Kova Burcu

25 Nisan 2023 Salı Kova Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün birinin Annem ve Ben’de veya oyun grubunda işleri biraz hafifletmesi gerekiyor. Annelerden bazıları işleri çok ciddiye alıyor, o yüzden devam edin ve birkaç fıkra anlatın. Her yerde biraz kahkaha, taze bir nefes gibidir.


Balık Burcu

25 Nisan 2023 Salı Balık Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bu, ekip çalışmasının değerini keşfetmek için harika bir gün. Her zaman başkalarına yardım etmekten zevk alırsınız, ancak çoğu zaman adil payınıza düşenden fazlasını yapmakta takılıp kalırsınız. Bugün gruptaki herkesin üzerine düşeni yaptığından emin olun, siz daha çok şey başaracaksınız.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.