Günlük Annelik Burç Yorumları 23 Nisan 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının annelerini 23 Nisan Pazar gününde neler bekliyor? Çocukları ile ilişkileri nasıl olacak? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

23 Nisan 2023 Pazar Koç Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Küçük oğlunuz için herhangi bir sağlık sorununu önlemek için elinizden gelenin en iyisini yapmak istiyorsunuz. Artık küçüğünüz büyüdüğüne göre, etrafta daha çok dolaşıyorlar. Kazalar hemen hemen her yerde olabilir, bu nedenle evinizi ve çevresini bir güvenlik kontrolünden geçirin.


Boğa Burcu

23 Nisan 2023 Pazar Boğa Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün çok sevecen bir ruh halindesin, neden bunu etrafa yaymıyorsun? Küçük oğlunuza fazladan bir veya iki kez sarılın çünkü. Ve babam kesinlikle birkaç okşamaya itiraz etmeyecek – yine de ikiniz de ışıklar sönene kadar beklemelisiniz.


İkizler Burcu

23 Nisan 2023 Pazar İkizler Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bu, yazışmaları takip etmek için harika bir gün olabilir. Uzakta, senin çocuğunun ilerlemesiyle ilgili haberleri hevesle bekleyen pek çok insan var. En iyi fotoğrafları ve videoları seçin, bir not yazın ve ‘gönder’e basın.


Yengeç Burcu

23 Nisan 2023 Pazar Yengeç Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Çocuğunuzun bugün iletişim kurmasına yardımcı olabilirsiniz. Diğerlerinden daha fazla güce sahip bazı kelimeler vardır. Örneğin, ‘lütfen’ ve ‘teşekkür ederim’, kaç yaşında olurlarsa olsunlar, olumlu bir etkiye sahip olacaklardır. Gerçekten yanlış gidemezler.


Aslan Burcu

23 Nisan 2023 Pazar Aslan Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Tutumlu bir ruh halindesiniz – lüksü seven biri için nadir görülen bir durum, ancak bütçe için iyi bir şey. Bir kuruşa nasıl şık görünüleceğini bilen biri varsa, o da sizsiniz ve modanın zirvesinde bir demeti havaya uçurmadan erkekleri dışarı çıkarabilirsiniz.


Başak Burcu

23 Nisan 2023 Pazar Başak Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bu, evcil hayvan aktivitesi veya yan iş olsun, yeni bir projeye başlamak için harika bir gün. Ele alınması gereken ayrıntıları belirlemekte iyisiniz. Bugün için buna odaklanmalı ve büyük resmi başkalarına bırakmalısınız.


Terazi Burcu

23 Nisan 2023 Pazar Terazi Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Kafanızdaki dırdırcı ses doğru. Ufaklığınızın endişelendiği ama bir şey söylemesi gerekip gerekmediğinden emin olamadığı bir şey var. Göğsünden atması için onu cesaretlendirin – ortaya çıktığında ikiniz de daha iyi hissedeceksiniz.


Akrep Burcu

23 Nisan 2023 Pazar Akrep Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Siz ve bebeğiniz bugün harika yeni arkadaşlar edinebilirsiniz. Neden oyun grubunu eğlenceli bir oyun tarihi için davet etmiyorsunuz? Büyükler bir şeyler atıştırıp birbirlerini daha iyi tanırken, küçükler takılıp oyunlar oynayabilir.


Yay Burcu

23 Nisan 2023 Pazar Yay Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Ufaklığınız bugün acele edebilir ve her şeyin gözyaşlarıyla biteceğini bilirsiniz. Elbette bunu kendileri öğrenmelerine izin verebilirsiniz. Şimdilik sizinle takılmaları onlar için çok daha güvenli ve böyle yapmaları için ısrar etmelisiniz.


Oğlak Burcu

23 Nisan 2023 Pazar Oğlak Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Planlama gerektiren herhangi bir projenin üstesinden gelmek için harika bir gün olabilir. Bir iş meselesinde veya yenileme planları için onay almada büyük bir yardımcı olan cerrahi hassasiyetle bürokrasiyi veya sözleşme müzakerelerini ortadan kaldırabilirsiniz.


Kova Burcu

23 Nisan 2023 Pazar Kova Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün yüzeyin altına bakın. Dostunun çok samimi olduğu yeni çocuk, kafalarını kaşıyıp duruyor. Hiçbir şey olmayabilir, ama yine de çocuğunuzun yakınında olmasını istemediğiniz bir şey olabilir. En iyisi hemen araştırın.


Balık Burcu

23 Nisan 2023 Pazar Balık Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün çocuğunuzla temasa geçen biri biraz fazla kritik olabilir. Yararsız fikirlerini kendilerine saklamalarını önerebilirsiniz. Ve küçük çocuğunuzun daha kalın bir cilt geliştirmesine yardımcı olun ki bu her zaman yardımcı olur.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.