Günlük Annelik Burç Yorumları 22 Nisan 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının annelerini 22 Nisan Cumartesi gününde neler bekliyor? Çocukları ile ilişkileri nasıl olacak? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

22 Nisan 2023 Cumartesi Koç Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

O yapılacaklar listesini bugün elinizden geldiğince takip edin. İstediğin kadar başarmanın zor olduğu günlerden biri. Sadece elinizden gelenin en iyisini yapın ve ev işlerine katkıda bulunup bulunamayacağınıza bakın.


Boğa Burcu

22 Nisan 2023 Cumartesi Boğa Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Hazır ya da değil, işte geliyor! Siz ve küçük çocuğunuz için eğlenceli bir gün kapıda. Anında oyunlar uyduracaklarına her zaman güvenilebilir. Ve bugün, hemen müdahale etmeye ve olan biteni paylaşmaya hazırsınız.


İkizler Burcu

22 Nisan 2023 Cumartesi İkizler Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün işlerin nasıl yürüdüğüne dair harika içgörüleriniz var. Böylece bebeğinizin yeni oyuncağı veya mobilyası, içinde binlerce parça ve kabataslak talimat bulunan büyük bir kutu içinde geldiğinde, ne yapacağınızı bileceksiniz. Veya size yardım etmesi için kimi arayabilirsiniz!


Yengeç Burcu

22 Nisan 2023 Cumartesi Yengeç Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Ne yapalım? Bu senin ve erkek arkadaşının büyük planlar yapması için mükemmel bir gün olabilir. Doğum günü partisi için davetli listesine kimlerin dahil edileceği veya bundan sonra hangi tema parkının ziyaret edileceği olabilir. Önemli olan birlikte çalışmanız.


Aslan Burcu

22 Nisan 2023 Cumartesi Aslan Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Diğerleri, bu günlerde normalden çok daha içe dönük olduğunuzu fark edebilir. Bunun, onları gerçekten ilgilendirmeyen önemli bir konunun tüm ayrıntılarını düşünmenizden kaynaklandığını çok az biliyorlar. Zamanla onlara haber verebilirsiniz.


Başak Burcu

22 Nisan 2023 Cumartesi Başak Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün bir komşunuza veya arkadaşınıza yardım etmeye veya bir topluluk projesine katılmaya hazır olun. Her zaman elinizden gelen her şekilde yardım etmeye hazırsınız ve bugün değer verdiğiniz bir şeye veya birine değerli bir katkıda bulunabilirsiniz.


Terazi Burcu

22 Nisan 2023 Cumartesi Terazi Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Küçük oğlunuzu kin beslemekten vazgeçmesi için cesaretlendirin. Peki başka bir çocuk en sevdiği oyuncak hayvanı veya yapı taşlarını paylaşmazsa ne olur? Öfkelerini uzun süre tutmak sadece kendilerine zarar verir. Bunu adım adım almalılar.


Akrep Burcu

22 Nisan 2023 Cumartesi Akrep Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Kreşten veya oyun grubundan başka bir anne bugün size güvenebilir. Şaşılacak bir şey yok — giden en sağduyulu insanlardan birisin ve ayrıca çok anlayışlısın. Ona en iyi tavsiyenizi sunun ve bunu şapkanızın altında tutacağınıza söz verin.


Yay Burcu

22 Nisan 2023 Cumartesi Yay Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Oyun alanı çaldığında, çalmaya gelme! Bebeğinize tapıyorsunuz ve arkadaşlarından hoşlanıyorsunuz – ama bazen hepsi birden harekete geçtiğinde bu çok fazla olabiliyor. Bazı yapılandırılmış etkinliklerle onları yumuşatın ve hepiniz daha iyi durumda olacaksınız.


Oğlak Burcu

22 Nisan 2023 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Aynı anda birden fazla göreve hazırsanız, siz ve küçük oğlunuz bugün çok şey başarabilirsiniz. Bir ayak işinde size eşlik ederken ne kadar çok ödevin tamamlanabileceğine şaşıracaksınız. Sizi çıldırtmaktan daha üretken!


Kova Burcu

22 Nisan 2023 Cumartesi Kova Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün tüm alışverişlerinizde dikkatli olun. Çok iyi görünen ve sırlarını açmaya can attığın o annenin çok farklı bir gündemi olabilir. Şüpheye düştüğünüzde, kendinize saklayın.


Balık Burcu

22 Nisan 2023 Cumartesi Balık Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bu, küçük çocuğunuzu yeni bir projeye başlamaya teşvik etmek için harika bir gün, blok kule gökdelen veya A-list çay partisi olsun. Dikkat dağıtıcı unsurları en aza indirmek için orada olduğunuzda, gerçekten odaklanabilir ve bir araya getirebilirler.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.