Günlük Annelik Burç Yorumları 21 Nisan 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının annelerini 21 Nisan Cuma gününde neler bekliyor? Çocukları ile ilişkileri nasıl olacak? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

21 Nisan 2023 Cuma Koç Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Havada heyecan var! Bu, yolunuza çıkan bazı harika haberler nedeniyle olabilir veya özel bir nedeni olmayabilir. Dışarı çıkın ve bebeğinizle kutlayın. İkiniz de bugün bol olan tüm iyi hissettiren hisleri paylaşmak isteyeceksiniz.


Boğa Burcu

21 Nisan 2023 Cuma Boğa Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bebeğiniz diğer çocuklarla uğraşırken neden bu kadar iyi? Bu kadar hoşgörülü ve nazik olmayı nereden öğrendiler? Doğru, öğretmenlerini dinliyorlar. Ama çoğunlukla seni gözlemledikleri içindir. Bugün kendinizi tebrik etmek için zaman ayırın.


İkizler Burcu

21 Nisan 2023 Cuma İkizler Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Ufaklığınızla tartışmak eğlenceli olabilir. Tek kullanımlık bezler, konut piyasası veya günün diğer sıcak konuları yerine bez bebek bezlerinin erdemlerini tartışabilirsiniz. Ama yolu el ele tutuşmadan geçmek — tartışmaya açık değil.


Yengeç Burcu

21 Nisan 2023 Cuma Yengeç Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Çocuğunuza paranın değerini öğretmek için şimdiki zaman gibisi yoktur. Bir yol, harçlık toplamadan önce ev işlerini bitirmelerini sağlamak olabilir. Bu önemli bir derstir ve ayrıca evi düzenli tutmaya yardımcı olur.


Aslan Burcu

21 Nisan 2023 Cuma Aslan Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün, başarılarınızı kutlamak için gerçekten ara vermelisiniz. Son zamanlarda bir çalışan, gönüllü veya anne olarak birçok olağanüstü an yaşandı. Bugün, başardıklarınız için sırtınızı sıvazlamak için birkaç dakikanızı ayırın.


Başak Burcu

21 Nisan 2023 Cuma Başak Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün hayatınızda çok fazla baskıcı insan olabilir. Mümkünse biraz ara verin, çocuğunuzu kreşten normalden daha erken alın ve telefonu kapatın. Birlikte biraz zaman geçirmek ikinizin de ihtiyacı olan şey.


Terazi Burcu

21 Nisan 2023 Cuma Terazi Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Diplomatik becerilerinize bugün ihtiyaç duyulabilir. Yine de, muhtemelen çocuklara karşı her zamankinden daha açık sözlü olmanız gerekecek. Kimin kimin kumdan kalesini tekmelediği konusunda büyük bir yemek kavgasının veya çekişmenin ortasındalarsa, kurnazlık işe yaramaz.


Akrep Burcu

21 Nisan 2023 Cuma Akrep Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bu, harika bir anne olarak daha fazla tanınmak için iyi bir gün, özellikle de partneriniz son zamanlarda bunu söylemeye tenezzül etmediyse. Yine de çok sert davranırsanız, kibirli veya saldırgan olarak algılanabilirsiniz.


Yay Burcu

21 Nisan 2023 Cuma Yay Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bu yıl her zamanki gibi büyük bir tatil yapamayabilirsiniz. Ama sizi ve ufaklığı hayatınızın gezisini hayal etmekten alıkoyacak hiçbir şey yok. Devam edin ve bulgularınızın bir not defterini veya dosyasını başlatın.


Oğlak Burcu

21 Nisan 2023 Cuma Oğlak Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Daha fazla yetki kullanmak için iyi bir gün. Kreşte bocalayan ve net kararlar vermeyen insanlar olabilir. Sessizce ama kararlı bir şekilde onları doğru yöne yönlendirebilirsin.


Kova Burcu

21 Nisan 2023 Cuma Kova Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bu, küçük çocuğunuzun duygusal yönleriyle daha uyumlu olmasına yardımcı olmanız için harika bir gün. Sabırlı olunması gereken zamanlar ve her şeyi akışına bırakmanın daha iyi olduğu zamanlar vardır. Hangisinin hangisi olduğunu keşfetmelerine yardımcı olun.


Balık Burcu

21 Nisan 2023 Cuma Balık Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

İyi bir sağlık vuruşu yapıyorsun. Ancak ailenizin yeme alışkanlıklarını bir gecede değiştirmeye çalışırsanız, başarısızlığa mahkumsunuz. Bunun yerine, burada az yağlı bir yoğurtla çalışın, orada komik bir yeşil şey. Onu yutacaklar.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.