Günlük Annelik Burç Yorumları 20 Nisan 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının annelerini 20 Nisan Perşembe gününde neler bekliyor? Çocukları ile ilişkileri nasıl olacak? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

20 Nisan 2023 Perşembe Koç Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Çocukların cömertliği hepimize ilham kaynağı olmalı. O son oyuncağı başka bir bebeğe verebilmeleri harika. Bugün aynı zarif ruhu bir iş arkadaşınıza veya tanıdığınız kişiye göstermek isteyebilirsiniz.


Boğa Burcu

20 Nisan 2023 Perşembe Boğa Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Hırslarınız ateşlendi ve bugün muhtemelen harika bir ilerleme kaydedeceksiniz. Ancak işi bitirme telaşınız içinde biraz kibirli görünebilirsiniz. Kreşteki diğer annelerin yanında kendinizi nasıl ifade ettiğinizi izleyin.


İkizler Burcu

20 Nisan 2023 Perşembe İkizler Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Sadece bu kadar uzun süre tartışabilir, planlayabilir ve gözden geçirebilirsiniz. Er ya da geç, konuşmayı eyleme dönüştürme zamanı. İster önemli bir amaç için lobi yapmak ister dekorasyon projesine başlamak olsun, bugün bunu yapmak için mükemmel bir zaman olacaktır.


Yengeç Burcu

20 Nisan 2023 Perşembe Yengeç Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Drama sadece sahnedeyken eğlencelidir, bugün küçük çocuğunuza eve getirmek zorunda kalabileceğiniz bir ayrım. Kendi yazdıkları bir kukla gösterisi veya oyun aracılığıyla duygularını ifade etmeleri için onları teşvik edin. Ardından oturma odasında bir sahne yapın.


Aslan Burcu

20 Nisan 2023 Perşembe Aslan Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Ufaklığınızın ayıracak yaratıcılığı var, bu yüzden evinizi onların stüdyosu yapın. Mutfak masasında bir sanat projesi, oturma odasında bir kukla gösterisi veya yemek odasında karaoke olabilir. Gerisi onlara kalmış.


Başak Burcu

20 Nisan 2023 Perşembe Başak Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bakın: Bebeğinizin tüm evrendeki en zeki, en şirin, en kibar çocuk olduğu ve onlarla temasa geçen herkesin görmeden edemeyeceği açık. O yüzden gerçekten övünmeye gerek yok.


Terazi Burcu

20 Nisan 2023 Perşembe Terazi Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Ufaklığınız bugün bir şeyler başaracak. Büyük ya da küçük, bu girişimin bir kaydını yapmak için iyi bir zaman olurdu. Hatıranızın odakta olması için vizörü kontrol ettiğinizden emin olun!


Akrep Burcu

20 Nisan 2023 Perşembe Akrep Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Planlarınız değişebilir ve bugün sorun yok. Akışa bırakmak için güzel bir gün. Küçük çocuğunuzun yardımınıza ihtiyaç duyduğu bazı önemli işleri veya ev ödevleri olabilir. Onlar için orada olabileceğin için mutlu değil misin?


Yay Burcu

20 Nisan 2023 Perşembe Yay Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün iyimserliğiniz var. Neden biraz paylaşmıyorsun? Belki de çocuğunuz veya arkadaşlarından biri biraz üzgün hissediyordur. Gelecek için muazzam bir umut beslemeleri için onlara ilham verebilirsiniz.


Oğlak Burcu

20 Nisan 2023 Perşembe Oğlak Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Daha fazla yetki kullanmak için iyi bir gün. Kreşte bocalayan ve net kararlar vermeyen insanlar olabilir. Sessizce ama kararlı bir şekilde onları doğru yöne yönlendirebilirsin.


Kova Burcu

20 Nisan 2023 Perşembe Kova Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bu, küçük çocuğunuzun duygusal yönleriyle daha uyumlu olmasına yardımcı olmanız için harika bir gün. Sabırlı olunması gereken zamanlar ve her şeyi akışına bırakmanın daha iyi olduğu zamanlar vardır. Hangisinin hangisi olduğunu keşfetmelerine yardımcı olun.


Balık Burcu

20 Nisan 2023 Perşembe Balık Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

İyi bir sağlık vuruşu yapıyorsun. Ancak ailenizin yeme alışkanlıklarını bir gecede değiştirmeye çalışırsanız, başarısızlığa mahkumsunuz. Bunun yerine, burada az yağlı bir yoğurtla çalışın, orada komik bir yeşil şey. Onu yutacaklar.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.