Günlük Annelik Burç Yorumları 2 Nisan 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının annelerini 2 Nisan Pazar gününde neler bekliyor? Çocukları ile ilişkileri nasıl olacak? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

2 Nisan 2023 Pazar Koç Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Çocuğunuzun zaman zaman dışarı çıkıp yeni bir şeyler denemesi gerekir. Onlara bu öncü ruha sahip olmanın ve bu ruhla hareket etmenin önemini hatırlatmak sizin elinizde. Onları bu çok önemli ilk adımı atmaya teşvik edin.


Boğa Burcu

2 Nisan 2023 Pazar Boğa Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Başka bir ülkeden veya kültürden çocuklarla karışması gerektiğinde bebeğinizden korkmanıza gerek yok. Çünkü her zaman onları etkilemenin bir yolunu bulacaklar ve ne olursa olsun iletişim kurmanın bir yolunu bulacaklar. Size sadece izlemek ve öğrenmek kalıyor.


İkizler Burcu

2 Nisan 2023 Pazar İkizler Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Elbette küçük çocuğunuzla vaaz etmek sizi bir yere götürmez. Ancak bu, değerli hayat derslerini tekrarlamamanız gerektiği anlamına gelmez. Öğütlerinizi ve öğütlerinizi yeterince sık duyarlarsa, eninde sonunda kafaları karışır.


Yengeç Burcu

2 Nisan 2023 Pazar Yengeç Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Yanlış iletişim bugün çok kolay gerçekleşebilir. Sınırlı kelime dağarcığıyla, ahmakınız kulağa pek doğru gelmeyen bir şey söyleyebilir. Söylediklerini tercüme etmeye çalışmak ve belki de daha etkili bir şekilde ifade etmek size kalmış.


Aslan Burcu

2 Nisan 2023 Pazar Aslan Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün, küçük çocuğunuzla seyahat tutkunuzu paylaşmak için bir fırsat bulacaksınız. Bir sonraki büyük yolculuğun ikinizi de nereye götüreceğini anlamak için şimdiki zaman gibisi yok — sadece koltuğunuzdan olsa bile.


Başak Burcu

2 Nisan 2023 Pazar Başak Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Devam edin ve bugün akışa devam edin. Bebeğiniz, akşam yemeği için krep veya mısır gevreği gibi sıra dışı bir şey isteyebilir. Biraz iyi beslendikleri sürece ve bu kadar mantıksız olmadığı sürece, sadece bu sefer vazgeçebilirsin.


Terazi Burcu

2 Nisan 2023 Pazar Terazi Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Kendini ifade et! Tüm iş donanımınızın bu kadar muhafazakar olması ve ‘anne kıyafetlerinizin’ daha da fazla olması için hiçbir neden yok. Tyke örneğini takip edin ve bugün canlı bir bahar gölgesinde bir şeyler giyin. Mutlu olacaksın ve trend olacaksın.


Akrep Burcu

2 Nisan 2023 Pazar Akrep Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Birisi sizi bugün finansal bir risk almaya teşvik edebilir, ancak bu yapılacak en akıllıca şey olmaz. Zor zamanlar her zaman umutsuz önlemler gerektirmez. Hedeflerinize giden mantıklı, zamanla yıpranmış bir yolda kalırsanız çok daha iyisini yapacaksınız.


Yay Burcu

2 Nisan 2023 Pazar Yay Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Büyük bir macera zamanı! Parkta, oyun alanında veya hayvanat bahçesinde görülecek ve yapılacak çok şey var. Erken bir başlangıç ​​yapın ve bir öğle yemeği hazırlayın, böylece dokunulabilecek tek bir deneyimi kaçırmak zorunda kalmazsınız.


Oğlak Burcu

2 Nisan 2023 Pazar Oğlak Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bazı günler yapabileceğiniz tek şey sebat etmektir. Bugün, ne zaman yavaş ilerliyor gibi görünseniz, ilerleme kaydettiğiniz gerçeğiyle gurur duyun. Ve her zaman kreşte sana sımsıkı sarılmak için bekleyen biri vardır.


Kova Burcu

2 Nisan 2023 Pazar Kova Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Etiket! sen osun! Günün sosyal direktörü, yani. Kreşteki o parti kendi kendine organize olmayacak. Ya da belki erkek o çay partisini bir araya getiremez. Sorumlu olduğunuzda, eğlenceli zamanlar garanti edilir.


Balık Burcu

2 Nisan 2023 Pazar Balık Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Hay aksi! Bir sır hakkında kediyi çantadan çıkarmış olabilirsiniz. Sadece bekleyebilir ve her şeyin sona ermesini umabilirsin. Hasar kontrolüne hemen başlamak daha iyi bir yaklaşım olacaktır ve her şey yoluna girecek.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.