Günlük Annelik Burç Yorumları 19 Nisan 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının annelerini 19 Nisan Çarşamba gününde neler bekliyor? Çocukları ile ilişkileri nasıl olacak? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

19 Nisan 2023 Çarşamba Koç Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün evleri taşıma veya yeni hissettirecek şekilde alanınızı değiştirme şansınız olabilir. Küçük oğlunuzun zaten daha yetişkinlere yönelik bir alanla ilgili tasarımları var – ancak onlara odadaki buzdolabının ve meyve suyu barının kalmadığını söyleyin.


Boğa Burcu

19 Nisan 2023 Çarşamba Boğa Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Sosyalleşme ve yemek – ne harika bir kombinasyon! Bu, çocuğunuzdan uzakta her ikisinin de tadını çıkarmak için iyi bir gün. Öğle yemeği ve sohbet için kızlarla buluşabilir veya birkaç iş arkadaşınızı size katılmaya davet edebilirsiniz.


İkizler Burcu

19 Nisan 2023 Çarşamba İkizler Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün, çocukların şaşırtıcı derecede karamsar olduğunu görebilirsiniz. İki çözüm var — kaprislerine boyun eğmek veya onlara hüznü nasıl atacaklarını göstermek. Uzun vadede hangisinin en iyi olduğunu biliyorsunuz ve kesinlikle bununla devam etmelisiniz.


Yengeç Burcu

19 Nisan 2023 Çarşamba Yengeç Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Eski bir deyiş bugün de geçerli: İstemediğin şeyi alamazsın. Bu nedenle, iddialı olmak için iyi bir zaman. Sesinizi yükseltmediğiniz sürece o zam veya terfi için sırada olup olmadığınızı asla bilemezsiniz.


Aslan Burcu

19 Nisan 2023 Çarşamba Aslan Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Doğal olarak sıcak ve başkalarını destekleyici olma beceriniz bugün devreye girecek. Oyun grubunda, kreşte veya ofiste biraz morali bozuk yeni biri olabilir. Doğru canlandırıcı kelimeleri bulacaksınız.


Başak Burcu

19 Nisan 2023 Çarşamba Başak Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bu, siz ve küçük oğlunuz için çocuk odasını düzenlemeye çalışmak için harika bir zaman. Bazen her şeyi çıkarmanız ve geri çekilip bakmanız gerekir, böylece yeni bir sistem düzene girebilir. Devam edin ve bugün dalmaya başlayın.


Terazi Burcu

19 Nisan 2023 Çarşamba Terazi Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Hata! Rutininiz planladığınız gibi gitmiyor mu? Tüm aksamaları adım adım atabilirseniz, harika bir gün olacak. Çocuğun büyük çay partisi ya da kukla gösterisi sorun yaşarsa günü nasıl kurtaracağını biliyorsun.


Akrep Burcu

19 Nisan 2023 Çarşamba Akrep Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Çocuğunuz olması gerektiğini düşündüğünüz kadar hızlı ilerlemiyorsa, çocuğunuza karşı sabırsızlandığınızı fark etmeye başlayabilirsiniz. Rahatlayın ve onlara koşulsuz destek sunun – olumlu değişiklik yapmanın en iyi yolu budur.


Yay Burcu

19 Nisan 2023 Çarşamba Yay Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Siz ve küçük oğlunuz, bugün programlarınızın tamamen uyumsuz olduğunu görebilirsiniz. Kendi başlarına meşgul olmanın yollarını bulmaları için onları teşvik edin. Bağımsızlığı geliştirmek onlar için iyidir ve ara vermek sizin için iyidir.


Oğlak Burcu

19 Nisan 2023 Çarşamba Oğlak Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bu, gölgeli mesajlar için değil, eldeki sorunlarla doğrudan ilgilenmek için bir gün. Bir iş arkadaşınızla bir yanlış anlaşılma ve kabadayılık hakkında yüzleşmeniz yeterli! Hepsi çözülecek. Aynı şey şu yalanlama olayı için de geçerli.


Kova Burcu

19 Nisan 2023 Çarşamba Kova Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Kendin yap günü. Küçüğünüz sizden onlar için gerçekten kendi başlarına yapabilecekleri bir şey yapmanızı istediğinde, Kendin Yap deyin. Tamamladıklarında nasıl bir başarı duygusuna sahip olacaklarını bir düşünün.


Balık Burcu

19 Nisan 2023 Çarşamba Balık Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Performans çocuğunuzun kanında var. Bu özelliği büyük olasılıkla sizden miras aldıkları için, yapabileceğiniz en azından onları öne ve merkeze çıkmaya teşvik etmenin bir yolunu bulmaktır. Tüm alkış ve övgülerden zevk almalarına izin verin.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.