Günlük Annelik Burç Yorumları 18 Nisan 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının annelerini 18 Nisan Salı gününde neler bekliyor? Çocukları ile ilişkileri nasıl olacak? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

18 Nisan 2023 Salı Koç Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Kadınlar bugün hayatınızda önemli bir rol oynayacak. Bu, annenizin veya kız kardeşinizin sizi ziyaret etmesi veya belki de iyi bir arkadaşınızın sizinle iletişime geçmesi anlamına gelebilir. Çocuğunuzun bu özel kadının şerefine en iyi şekilde davranmasını sağlayın.


Boğa Burcu

18 Nisan 2023 Salı Boğa Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Beklediğiniz gün sonunda gelebilir. Ufaklığınız sonunda araba koltuğuna oturabilir ve en az yaygara ve kargaşayla gideceği yere gidebilir. Sürerken tadını çıkarın ve bir trend olmasını umun.


İkizler Burcu

18 Nisan 2023 Salı İkizler Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bana ver bana ver bana ver. Birisi paylaşmamak gibi hissediyor ve istediklerini almazlarsa yüzleri mosmor olana kadar nefeslerini tutacaklar. Oh, bekle — bu sensin! Oh iyi. Herkesin kendi anları vardır ve bu sizin anınızdır.


Yengeç Burcu

18 Nisan 2023 Salı Yengeç Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bu, hava nasıl olursa olsun harika bir gün geçirmenizi sağlar. Yeni bir başlangıç ​​için mükemmel bir gün, bu yüzden işteki o projeye atlamak veya yeni bir işe başvurmak isteyebilirsiniz. Taze bir yaklaşım en iyi sonucu verir.


Aslan Burcu

18 Nisan 2023 Salı Aslan Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bu, sakinleşmek için harika bir gün. Neden bulutların yuvarlanmasını izlemek için çocuğunuzla birlikte parka gitmiyorsunuz? Siz rahatlayıp pillerinizi şarj ederken, tek boynuzlu ata benzeyeni göstermekten keyif alacaklar.


Başak Burcu

18 Nisan 2023 Salı Başak Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

O sen misin? Yoksa herkes böyle hissediyor, düşünüyor ve tepki mi veriyor? Bunu öğrenmenin tek bir yolu var – dışarı çıkıp başka annelerin arasına karışmak. Bunun nasıl bir şey olduğunu gerçekten bilenler sadece onlar, bu yüzden bugün onlarla bağlantı kurmak için çaba gösterin.


Terazi Burcu

18 Nisan 2023 Salı Terazi Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Çocuğunuzun, belki de sebepsiz yere biraz hüzünlü olduğunu fark edebilirsiniz. Panzehir: Onlara bugün etraflarında olan güzelliklerden bazılarını gösterin. Yakında heyecanlanacak bir şey bulacaklar.


Akrep Burcu

18 Nisan 2023 Salı Akrep Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Sen ve ufaklık derin bir sohbet için geç kaldınız. İyi bir dinleyici olarak kanalı açın. Çocuğunuzu, arka bahçede bir ejderhanın yaşayıp yaşayamayacağı gibi, ilgilendiği temel konular hakkında özgürce konuşması için teşvik edin.


Yay Burcu

18 Nisan 2023 Salı Yay Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Duygularınız söz konusu olduğunda siz ve bebeğiniz akışa ayak uydurmalısınız. O video sırasında ikiniz de üzgünseniz, devam edin ve ağlayın. İkiniz de kendinizi mutlu hissediyorsanız, kıkırdamaktan çekinmeyin. Bugün ruh halinizi takip edin.


Oğlak Burcu

18 Nisan 2023 Salı Oğlak Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün işleri biraz fazla kişisel algıladığınızı fark edebilirsiniz. Ufaklığınızla zaman geçirmek, neşelenmeyi hatırlamanıza yardımcı olacaktır. Ve parktaki ördeklerden biri gibi olmak ve her şeyin sırtından yuvarlanmasına izin vermek.


Kova Burcu

18 Nisan 2023 Salı Kova Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bu, egzersiz rutininize uyum sağlamak ve küçük olanı harekete geçirmek için harika bir gün. Onları kovalamak zorunda olmak iyi bir kardiyodur. Ya da siz koşu bandındayken yüzlerini kurabiyelerle doldurarak sizi cesaretlendirebilirler. Hmm. Belki değil.


Balık Burcu

18 Nisan 2023 Salı Balık Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bu, hem siz hem de çocuk için eğlenmek için harika bir gün. Süslü bir ziyafet hazırlayarak bankayı kırmanıza gerek yok. Gayri resmi tutun ve şansınızı artırın ve yalnızca hem sizin hem de çocuğunuzun gerçekten vakit geçirmekten hoşlandığı kişileri davet edin.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.