Günlük Annelik Burç Yorumları 17 Nisan 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının annelerini 17 Nisan Pazartesi gününde neler bekliyor? Çocukları ile ilişkileri nasıl olacak? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

17 Nisan 2023 Pazartesi Koç Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün dudaktan ateş etmek ve sonra pişman olmak kolaydır. Ufaklığınızla üzerinizden atmanız gereken çok şey olsa da, konuşmadan önce düşünmek en iyisidir. Hassas duyguları istemeden incitmek istemezsiniz.


Boğa Burcu

17 Nisan 2023 Pazartesi Boğa Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Çocuğun çok sevdiği o kitap şöyle der: ‘Yavaş ve istikrarlı olan yarışı kazanır.’ Yapılacaklar listenizle tam gaz uğraşmak cazip gelebilir, ancak onu sabit bir hızda yavaşlatırsanız daha fazlasını yaparsınız. En azından bugün için.


İkizler Burcu

17 Nisan 2023 Pazartesi İkizler Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Yani çocuk ödevini ‘kaybetti’ mi? Düz bir şeyde bulacaksınız. Aslında, onların tüm planlarını yapıyorsun ve senden pek bir şey geçmiyor. İş yerinde, birinin büyük planındaki ölümcül kusuru bulabilirsiniz, ancak bunu işaret ederken dikkatli olmalısınız.


Yengeç Burcu

17 Nisan 2023 Pazartesi Yengeç Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Vahşi tarafta bir yürüyüş bugün çok çekici. Belki siz ve çocuk, arka bahçeniz olan ormana veya yakındaki bir parka gireceksiniz. Uğur böcekleri, bombus arıları ve çalıların arasında kim bilir hangi yaratıklar var. Aman!


Aslan Burcu

17 Nisan 2023 Pazartesi Aslan Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bu, beyin fırtınası oturumu için iyi bir gün. Neden bu akşam için bir aile toplantısı düzenlemiyorsunuz? Herkes iki kuruşunu koyarken bazı canlı değiş tokuşlar olacak ve oğlunuzun sürece katkıda bulunacak çok şeyi var.


Başak Burcu

17 Nisan 2023 Pazartesi Başak Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Mantıklı bir yaklaşım bugün en iyi sonucu verir. Zor bir durumu etkili bir şekilde analiz edebildiğinizde, patronla puan kazanabilirsiniz. Ufaklık, yatağın altında gerçekten canavar olmadığını öğrenince rahatlayacak.


Terazi Burcu

17 Nisan 2023 Pazartesi Terazi Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Konuşabilir miyiz? Aynı eskiyi yeniden canlandırmanın zamanı değil. Ufaklığınız her gün yeni şeyler öğrendiği için, deneyimledikleri şeylerden bazılarını paylaşmaları için onu teşvik edin. Senin için gerçek bir göz açıcı olabilir.


Akrep Burcu

17 Nisan 2023 Pazartesi Akrep Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün size çelme takabilecek küçük ayrıntılara hazırlıklı olun. Belki küçük ahbapınız, o büyük fen veya sosyal bilgiler projesini bitirmelerine yardım etmenizi sağlamak için son dakikaya kadar bekler. Adımınızı atın ve elinizden gelen yardımı teklif edin.


Yay Burcu

17 Nisan 2023 Pazartesi Yay Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Biraz romantizm için gecikti mi? Doğaçlama yapmaya hazırsanız, bugün diğer yarınızla romantik bir kaçamak yapabilirsiniz. Ruhunuz sizi ne zaman ve nerede harekete geçirirse geçirsin onlara bir öğle yemeği pikniği veya başka bir sürpriz yapın.


Oğlak Burcu

17 Nisan 2023 Pazartesi Oğlak Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bu, çocuğunuzu bir polis veya başka bir yetkili kişiyle tanıştırmak için iyi bir gün olabilir. Bir sorun çıkarsa kime başvurabileceklerini bilmeleri onlar için iyidir. Eğer ata binen türdenlerse, çok daha iyi!


Kova Burcu

17 Nisan 2023 Pazartesi Kova Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Çabuk — bir karton kutudan kaç tane hayali araç yapabilirsiniz? Etrafta çok fazla yaratıcı düşünce varken, şüphesiz çok fazla. Ve eğer kafana koyarsan, bugün çocuğu oyalamak için sayısız yol bulabilirsin.


Balık Burcu

17 Nisan 2023 Pazartesi Balık Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Yaratıcılık hem sizin için hem de küçük oğlunuz için önemlidir. Ve bugün kendi ifade araçlarınıza odaklanmak için iyi bir gün olabilir. Günlüğünüze karalayın, biraz şiir yazın veya bazı not defteri sayfalarını kırpın – size ne çekici geliyorsa.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.