Günlük Annelik Burç Yorumları 16 Nisan 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının annelerini 16 Nisan Pazar gününde neler bekliyor? Çocukları ile ilişkileri nasıl olacak? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

16 Nisan 2023 Pazar Koç Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

‘Arı kadar meşgul’ bunu tarif etmeye bile başlamıyor! Programın, yani. Uzun zamandır görmediğiniz bir komşunuzu ziyarete sıkıştırmaya çalışın. Yetişme şansının tadını çıkaracaksınız ve küçüklerinizin meyve suyu kutuları üzerinden bağ kurması için.


Boğa Burcu

16 Nisan 2023 Pazar Boğa Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün duygularınızı küçük çocuğunuza iletmek için bolca zaman ayırın. Belki de kendilerini çok güçlü ifade ediyorlar ve farkında olmadan bir kardeşin veya arkadaşın duygularını incitiyorlar. Onlara neyin ne olduğunu söylemen için sana ihtiyaçları var.


İkizler Burcu

16 Nisan 2023 Pazar İkizler Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Zaman hiç beklemez. Yola erken çıkın, böylece ikiniz de hiçbir şeyi kaçırmazsınız. Yatma vakti geldiğinde yastıklarını kaybetmiş olacaklar. Ama yine de diğer yarısını ilginç bir teklif haline getirmek için yeterli enerjin olacak.


Yengeç Burcu

16 Nisan 2023 Pazar Yengeç Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Kendinize biraz zamana mı ihtiyacınız var? Bugün, her zamankinden daha fazla, programınızı minimuma indirmek isteyeceksiniz. O cılız battaniyeyi iyice yıkamak gibi küçük ev işleriyle ilgilenmenin belli bir rahatlığı var.


Aslan Burcu

16 Nisan 2023 Pazar Aslan Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bazı dersler ömür boyu sürmeli. Bu, küçük çocuğunuza kendilerinden farklı olan diğer çocuklarla kaynaşma fırsatı vermek için harika bir gün. Bu değiş tokuşlardan çeşitlilik hakkında çok şey öğrenecekler.


Başak Burcu

16 Nisan 2023 Pazar Başak Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün siz ve hayat arkadaşınız, ondan hep birlikte uzaklaşmak istediğinizi fark edebilirsiniz. Ufaklığı sonsuza kadar Büyükanneyle bırakmak istediğinden değil, sadece pratik meseleler için biraz iki kişilik zamana ihtiyacın var ve daha az.


Terazi Burcu

16 Nisan 2023 Pazar Terazi Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bu, çocuğunuzun yeni şeyler deneyimlemesi için iyi bir gün olabilir. Burnu sürekli bilgisayar ekranındaysa onu kütüphaneye götürün. Kitap kurdularsa, onlara bir bilgisayar oyunu alın. Bugün değiştirmeleri gerekiyor, senin de öyle.


Akrep Burcu

16 Nisan 2023 Pazar Akrep Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Günaha bugün siz ve küçük olan için her yerde. Koridorlar pazarlıklarla dolu olabilir ve bundan yararlanmak istemek doğaldır. Ama sonuçta, ikinizin de gördüklerinizin çoğuna gerçekten ihtiyacınız yok, bu yüzden kendinizi sınırlayın.


Yay Burcu

16 Nisan 2023 Pazar Yay Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Sadece konuşmak ve hiçbir şey yapmamak bugünün en iyi politikası değil. Ödevin erdemlerini suratınız morarana kadar tartışabilirsiniz. En iyisi, işi halletmek için çocuğu bırakın, ardından tüm ödevleri bitirdikten sonra onları ödüllendirdiğinizden emin olun.


Oğlak Burcu

16 Nisan 2023 Pazar Oğlak Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Uçarı insanlar bugün etrafınızda olabilir — ama kayınvalideniz hakkında yeter! Cidden, kendinize güvenmeyi mümkün olduğunca çok uygularsanız, yine de çok şey yapabilirsiniz. Şimdi gitmenin en etkili yolu bu.


Kova Burcu

16 Nisan 2023 Pazar Kova Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Ateşli bir ilişkiye hazır mısınız? Romantik bir trend, partnerinizle herhangi bir randevunun bugün böyle hissedeceği anlamına gelir. Bundan yararlanın ve bu gece ışıklar söndükten sonra kısa da olsa küçük bir buluşma planlayın.


Balık Burcu

16 Nisan 2023 Pazar Balık Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün parolanız ‘belki’ olsun. Diğer anneler, programınız zaten doluyken size her türlü şeyi yaptırmaya çalışacak. Kendinizi aşırı taahhüt etmek yerine, biraz nefes almak için sihirli kelimeyi kullanın.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.