Günlük Annelik Burç Yorumları 15 Nisan 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının annelerini 15 Nisan Cumartesi gününde neler bekliyor? Çocukları ile ilişkileri nasıl olacak? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

15 Nisan 2023 Cumartesi Koç Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün pazarlıklar her yerde gibi görünüyor — bu da bütçeye bağlı kalmanın zor olacağı anlamına geliyor. Bebeğiniz bu kadar çok ‘sahip olunması gereken’ öğe gördüğünde ve onları raflardan çekmeye başladığında bunun bir faydası olmaz. Onlara ‘olmaz’ derken kararlı ama adil olun.


Boğa Burcu

15 Nisan 2023 Cumartesi Boğa Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Enerjisi yüksek bir gün ve buzdolabı ile derin dondurucuyu doldurmak için mükemmel bir zaman. Büyük miktarda sağlıklı yiyecek pişirmek ve bazılarını dondurmak isteyeceksiniz. Ufaklığınız için böylesine zengin bir seçeneğe daha sonra sahip olduğunuz için mutlu olacaksınız.


İkizler Burcu

15 Nisan 2023 Cumartesi İkizler Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Komşularla uğraşmak istediğiniz zamanlar vardır ve istemediğiniz zamanlar vardır. Bugün çevrenizdekileri ilgilendiren bir sorundan kaçamayabilirsiniz. Ancak kimin çocuğunun neyi kime ve ne zaman yaptığı konusunda netleşmeye yardımcı olacaktır.


Yengeç Burcu

15 Nisan 2023 Cumartesi Yengeç Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Buzdolabındakileri bir gurme ziyafetine dönüştürmek için sizden başka kim olabilir? Hem ufaklık hem de diğer yarınız çok sevinecek. Öyleyse devam edin ve bugün sevdikleriniz için biraz sihir yapın.


Aslan Burcu

15 Nisan 2023 Cumartesi Aslan Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Erkek arkadaşın bugün bir şöhret anının tadını çıkarabilir. Belki bir okul oyununda gösteriş yaparlar ya da göster-ve-anlatırlar ya da bilim projelerinden bahsederler. Yeterince fotoğraf çekerseniz, diğer paparazzilerin eksikliğini giderecektir.


Başak Burcu

15 Nisan 2023 Cumartesi Başak Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Köpekbalıklarıyla yüzün, bir yanardağdan süzülerek süzülün, bir çölü yürüyerek geçin — çocuğunuzun bir aile tatili için bazı garip fikirleri olabilir. Ama hepsi kafalarında olduğu sürece bir zararı yok. Gerçek planlama bugün size kalmış.


Terazi Burcu

15 Nisan 2023 Cumartesi Terazi Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Yorgan olarak hareket etmeye hazır olun. Çocuk, başka bir çocuğun söylediklerine veya yaptıklarına üzülerek kreşten dönebilir. Ya da belki diğer yarınız işte korkunç bir gün geçirdi. Her iki durumda da, ne söyleyeceğinizi ve yapacağınızı bileceksiniz.


Akrep Burcu

15 Nisan 2023 Cumartesi Akrep Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bebeğinizin uzlaşmayı öğrenmesi önemlidir ve bunu anlaması için şimdiki zaman gibisi yoktur. Parkta mükemmel aracı sağlayacak bir durum olabilir. Bundan yararlanın.


Yay Burcu

15 Nisan 2023 Cumartesi Yay Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Endişelenme — bu yoğun günde halletmen gereken şeylerin çoğu gerçekten küçük şeyler. İşte ve iş dışında birikmiş ev işlerinin üstesinden gelmek tahmin ettiğinizden daha kolay olacak. Acele etmek.


Oğlak Burcu

15 Nisan 2023 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün, hayal ettiğinden daha yaratıcı olduğunu anlayacağın gün. Diğer yarısını ev işlerini bitirmesi ve ardından sizi yemeğe çıkarması için tatlı dille konuşmanın bir yolunu başka kim bulabilir? Sadece tamamen zeki biri!


Kova Burcu

15 Nisan 2023 Cumartesi Kova Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Yaşlı akrabalarınız bugün sizinle iletişime geçebilir. Bebeğinizin son zamanlarda neler yaptığına dair güncelleme için arayabilir veya e-posta gönderebilirler. Anlatacak milyonlarca hikayen var, o yüzden onları aktarmaya hazır ol.


Balık Burcu

15 Nisan 2023 Cumartesi Balık Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün durmak, gülleri koklamak ve doğayla iç içe olmak gerekiyor. Hayvanat bahçesine veya parka bir gezi düzenlenebilir. Çocuğunuz her zaman yeni bir şeyler deneyimlemeye hazırdır, bu yüzden mümkün olan en kısa sürede harekete geçin.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.