Günlük Annelik Burç Yorumları 13 Nisan 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının annelerini 13 Nisan Perşembe gününde neler bekliyor? Çocukları ile ilişkileri nasıl olacak? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

13 Nisan 2023 Perşembe Koç Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Önce büyük bir fikriniz olur, sonra küçük çocuğunuz sizi aşmaya çalışır, sonra bahsi yükseltirsiniz ve bu böyle devam eder. Kafa kafaya verirseniz, tüm kasabada konuşulacak bir süper yetenek gösterisi veya çay partisi hazırlayabilirsiniz.


Boğa Burcu

13 Nisan 2023 Perşembe Boğa Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün ortalıkta dolaşmaya yetecek kadar yokmuş gibi görünebilir. Ufaklığın hiçbir eksiği veya isteği yok: beni uygulamaya yönlendirin, bilim projemi benim için yapın vb. Sadece elinden geleni yap ve bu kadar rağbet gördüğün için mutlu ol.


İkizler Burcu

13 Nisan 2023 Perşembe İkizler Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün, sözleriniz insanların altında bir ateş yakma özelliğine sahip. Ufaklığınıza yaptığı her şeyde zirveye ulaşması için ilham vermek için bu yeteneği kullanın. Yeteneklerine sizin kadar güvenmeleri gerekir.


Yengeç Burcu

13 Nisan 2023 Perşembe Yengeç Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün kabuğunuzdan çıkmanız gerektiğini fark edebilirsiniz. Belki iş yerinde bir sunum yapmanız ya da çocuğun okulunda bir fikir sunmanız gerekecek. Aşırı maruz kalmış hissedebilseniz de, her şey iyi olacak.


Aslan Burcu

13 Nisan 2023 Perşembe Aslan Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Hala öğrenecek çok şey var – hem sizin hem de çocuğunuz için. Neden dünya ve onu neyin çalıştırdığı hakkında olabildiğince çok şey öğrenmekten zevk alan tek kişi onlar olsun? Bugün kendi meraklı ruhunuzu serbest bırakın.


Başak Burcu

13 Nisan 2023 Perşembe Başak Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Büyük bir çıkartma ürünü alıp almayacağınıza karar vermeniz normalden daha uzun sürdüğünü fark edebilirsiniz. Gerçekten tüm açıları düşünmeli ve eşinize de danışmalısınız. Bugün tüm önemli kararlarla zaman ayırın.


Terazi Burcu

13 Nisan 2023 Perşembe Terazi Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bebeğinizle geçirmek için bugün biraz daha zaman ayırın. İşiniz ve ailenizle o kadar meşgulsünüz ki, yeterince ilgi görmediklerini düşünebilirler. Fazladan bir hikaye veya parkın etrafında bir tur yeterli olacaktır.


Akrep Burcu

13 Nisan 2023 Perşembe Akrep Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Etrafta biraz soğuk algınlığı veya grip olma ihtimali var. Her ihtimale karşı hem kendiniz hem de küçük olan için önleyici tedbirler alın. Sık sık el yıkama artı doktorun önerdiği şey.


Yay Burcu

13 Nisan 2023 Perşembe Yay Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün tempoyu siz belirliyorsunuz — ve hızlı ve öfkeli olacak. Nereye giderseniz gidin eğlence ve oyunlar patlak veriyor gibi görünüyor, bu nedenle mahalle erkeklerinin çoğunun evinizde takılmak istemesine şaşmamak gerek. Yeterince atıştırmalık koymak daha iyi.


Oğlak Burcu

13 Nisan 2023 Perşembe Oğlak Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün bir güvenlik kontrolünü birinci önceliğiniz haline getirin. Çocuğunuz ormanda ya da alışveriş merkezinde dolanırsa ne yapacağını bilmelidir. Ama tekrarlamaktan zarar gelmez, çünkü bu hayati derecede önemli bir mesajdır.


Kova Burcu

13 Nisan 2023 Perşembe Kova Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Devam eden büyük bir proje var mı? İster işte ister kreşte, doğal olarak bugün lider rolüne adım atıyor gibisiniz. Nerede olursanız olun tüm çeteyi anında organize edebilirsiniz.


Balık Burcu

13 Nisan 2023 Perşembe Balık Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bazen gerçeği kurgudan ayırmak gerçekten zor. Bir iş arkadaşınızın doğruyu söyleyip söylemediğini söylemek sizin için zor. Yeterince yer olmasına rağmen, evcil hayvan olarak bir ejderhaya sahip olamayacaklarını kabul etmesi zor.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.