Günlük Annelik Burç Yorumları 11 Nisan 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının annelerini 11 Nisan Salı gününde neler bekliyor? Çocukları ile ilişkileri nasıl olacak? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

11 Nisan 2023 Salı Koç Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün hayal kırıklığı için uyanık olun. Kreşin engelliler bölgesine park etmek veya koca bir şekerleme çubuğunun tamamını kendi başınıza yemek gibi, aslında yapmamanız gerektiğini içten içe bildiğiniz bir şeyi yapmak isteyebilirsiniz. Daha yapıcı çıkışlar bulun.


Boğa Burcu

11 Nisan 2023 Salı Boğa Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Mükemmel bir anne olmaya ne kadar çalışırsanız çalışın, her zaman küçük çocuğunuzun yanında olamazsınız. Bugün sizi ne kadar anladıkları ve takdir ettikleri konusunda sizi şaşırtabilirler. Bugün değilse, yakında bir gün!


İkizler Burcu

11 Nisan 2023 Salı İkizler Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün tyke ile ne yapacağından emin değil misin? Bu, şiiri eylem halinde denemek için iyi bir gün olabilir. Duvardaki yaklaşık 10 şey kafiye, uğur böceği veya karahindiba hakkında olabilir. Hayal gücünüzü ve etrafınızdaki şeyleri kullanın.


Yengeç Burcu

11 Nisan 2023 Salı Yengeç Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Siz ve çocuğunuz bugün bilinmeyeni keşfetme dürtüsüne sahip olabilirsiniz. İster yeni ve keşfedilmemiş bir alışveriş merkezi, ister Ouija masasında bir seans olsun, birlikte eğleneceğinizden ve bir sürü yeni şey deneyimleyeceğinizden emin olabilirsiniz.


Aslan Burcu

11 Nisan 2023 Salı Aslan Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün küçüklere göz kulak olun. Etraflarında bu kadar çok şey olurken, bebeğiniz (veya yanındaki) kontrolden uçabilir. Sakin olmalılar: Ekstra uzun bir şekerleme, ardından parkta sessiz bir yürüyüş veya bulmaca zamanı.


Başak Burcu

11 Nisan 2023 Salı Başak Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Yakın ilişkiler bugün öne çıkıyor. Sevgili bir arkadaşınızın veya eşinizin onları neşelendirmenize ihtiyacı olabilir. Her zaman olduğu gibi, en çok hangi düşünceli küçük hediyenin veya jestin ‘Önem veriyorum’ dediğini bilirsiniz – ki bu en çok takdir edilecektir.


Terazi Burcu

11 Nisan 2023 Salı Terazi Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Ne kadar esnek olursanız, bugün o kadar sorunsuz geçecek. Ufaklığınız futbol antrenmanına gitmektense sizinle ayak işleri yapmayı mı tercih ediyor? Ya da seninle eve gitmektense büyükannenle mi kalayım? Çalıştırmanın bir yolunu bulabilirsin.


Akrep Burcu

11 Nisan 2023 Salı Akrep Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bunun harika bir gün olacağını bilen bir içsel his var. En iyi yanı: Tüm işin bittiğinde küçük oğlunu göreceğini fark etmek. Bazen onları kreşe bırakmak zor olabilir ama ikiniz de iyisiniz.


Yay Burcu

11 Nisan 2023 Salı Yay Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Çocuğunuz, hiç tanışmadıkları akrabaları veya arkadaşları içeren hikayeler sırasında esniyor mu? Anımsarken, ebeveynlerinin nasıl tanıştığı gibi, onlara bağ kurabilecekleri hikayeler anlatmayı deneyin. Bir ejderhada çalışabilirsen, çok daha iyi.


Oğlak Burcu

11 Nisan 2023 Salı Oğlak Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Şefkatli yönünüz bugün tetiklenebilir. Belki ufaklık eve yaralı bir kuş getirir. Kelimenin tam anlamıyla bir kuş olabilir veya şefkate ihtiyacı olan başka bir çocuk olabilir. Her iki durumda da yardımcı olabilirsiniz.


Kova Burcu

11 Nisan 2023 Salı Kova Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Arkadaşınız veya bir aile üyeniz, bugün kendinize öncelik vermenizi isteyebilir. Çocuğunuzun ihtiyaçlarını karşılama konusunda çok iyisiniz, öyleyse neden arada bir kendinizi şımartmıyorsunuz? Bunu hak ediyorsun ve ailen bunu biliyor.


Balık Burcu

11 Nisan 2023 Salı Balık Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün kreşte bazı yeni projeleri veya yeni fikirleri denemek isteyebilirsiniz. Cesur olun ve fikirlerinizi gururla ortaya koyun. Diğer annelerden alacağınız geri bildirimler sizi hoş bir şekilde şaşırtacak.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.