Haftalık Burç Yorumları (6 Mart – 12 Mart Haftası)

Bu hafta Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını neler bekliyor? Burçların 6 Mart – 12 Mart Haftasında aşk hayatında neler olacak? Burçların 6 Mart – 12 Mart haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Burçların 6 Mart – 12 Mart haftasında ilişki hayatı nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza cevap oluyoruz.

Balık Burcu

Balık Burcu 6 Mart – 12 Mart Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, geçmişten bir patlama yaşayabilirsiniz.

6 Mart Pazartesi günü, güneş Balık burcunda (doğum günün kutlu olsun!) ve güven eviniz Boğa burcundaki Uranüs ile 60 açı yapıyor. Balık, bugün alışılmadık bir şey yapabilirsin. Ayağa kalkıp liderlik rolü üstlenebilir, kendinizi ve başkalarını şaşırtabilirsiniz. Sanatınızı sergilemeyi veya gruptaki birinin yerini doldurmayı teklif edebilirsiniz. Bir kalabalığın önünde dans edebilir veya karaoke söyleyebilirsin. Bugün, cesur ve cesur hissediyorsunuz.

7 Mart Salı günü Başak burcunda bir dolunay var ve siz üç ay önceki enerjinin bir kısmını tekrar ediyor olabilirsiniz. Bu, bir ilişkiyi hayatınıza geri getirebilir. Belki eski sevgilin aniden arıyor ve bu sefer işe yarayıp yaramayacağını merak ediyorsun. Balık, hiç değişip değişmediğini merak ederken seçeneklerinizi tartıyor olabilirsiniz. Bu, karar verme ve ayırt etme zamanıdır.


Koç Burcu

Koç Burcu 6 Mart – 12 Mart Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta kendinize güvenmek sizi doğru yola sokuyor.

6 Mart Pazartesi günü, Güneş Balık burcunda ve sezgi ve ruhsal deneyimler eviniz Boğa burcundaki Uranüs ile 60 derecelik açı yapıyor. Kararlarınız hakkında daha emin hissetmenize neden olan sezgi flaşlarınız olabilir. Yeni bir yöne gitmek istiyorsun. Koç, tanıdık bir yol olmayabilir veya aile üyelerinizden herhangi biri tarafından izlenen bir yol olmayabilir, ancak kalbinizin derinliklerinde ne yapmak istediğinizi biliyorsunuz. Ve evet, bu seçimle ilgili finansal bir risk var ama bugün zar atmaya hazırsınız.

7 Mart Salı günü Başak burcunda dolunay var. Geçen Aralık’ı düşünün. O dolunay buna çok benziyordu. İş yerindeki bazı sorunlarla yeniden déjà vu oluyor. Benzer bir durumu içerebilir ve daha önce işe yarayanlar, birkaç ince ayar ile de olsa tekrar çalışabilir. Koç, Aralık ayında işinden ayrılmayı düşündüysen, şimdi bu düşünceleri çok ciddiye al.


Boğa Burcu

Boğa Burcu 6 Mart – 12 Mart Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta oldukça popülersiniz.

6 Mart Pazartesi günü, Güneş Balık burcunda ve arkadaşlıklar eviniz Boğa burcundaki Uranüs ile 60’lık açı yapıyor. Eşsiz bir arkadaş koleksiyonunuz var. Bazıları onlara eksantrik diyebilir ama siz onları çok çeşitli oldukları için seviyorsunuz. Ve bazen ne tür bir sinerji oluştuğunu görmek için onları bir araya getirmeyi seversiniz. Boğa, ortaya çıkan tartışma hepinize yardımcı olabilir.

7 Mart Salı günü Başak burcunda dolunay var. Geçen Aralık’ı düşünün. O dolunay buna çok benziyordu. Şimdi romantik bir fırsat geri dönebilir. Bir aşk ilişkisi için tesadüfen biriyle tanışabilirsiniz ya da geçmişinizden bir kişi sizinle yeniden bağlantı kurabilir ve tutkulu bir ateşi yeniden alevlendirebilir. Boğa burcu, yatak odanızı romantik bir tarzda dekore etmek veya kendinizi bir aşk romanına kaptırmak için iyi bir zaman.


İkizler Burcu

İkizler Burcu 6 Mart – 12 Mart Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, yeni olasılıkları keşfediyorsunuz.

6 Mart Pazartesi günü, Güneş Balık burcunda ve kariyer eviniz Boğa burcundaki Uranüs ile 60’lık açı yapıyor. İkizler, işinizden birçok düzeyde memnun olabilirsiniz, ancak muhtemelen daha fazla özgürlük istiyorsunuz. Bu, patronunuzla oturup çalışma yapınızda veya programınızda bazı değişiklikler önermek için iyi bir zaman. Burada biraz alışveriş yapmak zorunda kalabilirsiniz, ancak aradığınız birçok şeyi elde edebilirsiniz.

7 Mart Salı günü Başak burcunda bir dolunay var. Geçen Aralık ayından bir şeyleri tamamlıyor olabilirsiniz. İkizler burcu, bu, bazı tadilatları bitirmek, yakın zamanda taşınan eşyaları boşaltmak veya boş odanızı kiralamaya hazırlanmak anlamına gelebilir. Bir süredir erteliyor olsanız bile, şimdi bitirmek için oldukça motive hissedebilirsiniz. Enerji sizin lehinize sıralanıyor.


Yengeç Burcu

Yengeç Burcu 6 Mart – 12 Mart Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, harcadığınız çaba karşılığını veriyor.

6 Mart Pazartesi günü Güneş Balık burcunda ve seyahat eviniz Boğa burcundaki Uranüs’ü 60’lık açı yapıyor. Ani bir seyahate çıkabilirsiniz. Kanser, bu bir akrabayı (bebeği erken doğuran) ziyaret etmek veya ailenizi görmek için kısa bir gezi olabilir. Sezon dışı olduğu ve yılın bu zamanında okyanusu sevdiğiniz için kıyı boyunca seyahat edebilirsiniz. Veya harika bir anlaşma bulduğunuz için hızlı bir gemi yolculuğuna çıkabilirsiniz.

7 Mart Salı günü Başak burcunda bir dolunay var. Bu, geçen Aralık ayında meydana gelen dolunaya benzer bir enerji. Geçen yıl bitirmediğiniz bazı evraklar şimdi geri geldi. Veya belki de bitirdiğinizi düşündünüz, ancak bir devlet kurumu veya şirket daha fazla bilgi için size geri verdi. Geçen yılın sonlarında bir şey için başvuruda bulunduysanız ve hâlâ yanıt alamadıysanız, şimdi araştırma zamanı. Kanser, bu takip etmek için iyi bir zaman.


Aslan Burcu

Aslan Burcu 6 Mart – 12 Mart Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta dikkatinizi verdiğiniz şeyler genişliyor.

6 Mart Pazartesi günü Balık burcundaki güneş ve yatırım eviniz ile pasif gelir kaynaklarınız Boğa burcundaki Uranüs’ü 60’lık açıyla geçiyor. Kazançlı bir olasılığa rastlayabilirsiniz. Birisi sizi yeni bir yatırım türüyle tanıştırabilir. Leo, minimum bilgisayar becerisiyle nasıl pasif gelir elde edileceğini anlatan bir çevrimiçi video bulabilirsin. Bugün, ek gelir kaynakları yaratmaya başlayabilirsiniz.

7 Mart Salı günü Başak burcunda bir dolunay var. Bu enerji geçen Aralık ayında yaşadıklarınıza oldukça benziyor. Mali durumunuza çok dikkat ediyor olabilirsiniz. Yeni kaynaklardan para kazanma düşünceleri ve ne harcadığınızın farkındalığı bir araya gelerek sizi finansal özgürlüğe giden yola sokar. Bütçeler ve borç geri ödemesi konusunda çok heyecanlanabilirsiniz. Leo, çok kısa sürede mükemmel bir ilerleme kaydedebilirsin.


Başak Burcu

Başak Burcu 6 Mart – 12 Mart Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta hayatınıza güzel şeyler giriyor.

6 Mart Pazartesi günü Güneş Balık burcunda ve ilişkiler eviniz Boğa burcundaki Uranüs ile 60’lık açı yapıyor. Şans eseri bir karşılaşma sizi olasılıklar hakkında hayal kurmaya bırakabilir. Başak, çekici bir yabancı sana kapıyı açıp göz kırpabilir. Çevrimiçi tanıştığınız biriyle ileri geri mesaj atıyor olabilirsiniz. Romantizm hakkında düşünürken kalbin çarpıyor olabilir.

7 Mart Salı günü kendi burcunuzda bir dolunay var ve kendinizi geçen Aralık ayından bazı enerjileri tekrarlarken bulabilirsiniz. Bu, birisini hayatınıza geri getirebilir. Bu, aylardır konuşmadığınız bir arkadaşınız olabilir ve artık incinmiş duygularınızı yumuşatabilir ve yeni bir başlangıç ​​yapabilirsiniz. Bazı Başaklar için, bir süre önce seçtiğiniz köpek yavrusu artık eve getirmeye hazır. Bu, haneye çok fazla neşe getirebilir.


Terazi Burcu

Terazi Burcu 6 Mart – 12 Mart Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, bir yön değişikliği günlerinizi aydınlatabilir.

6 Mart Pazartesi günü güneş Balık burcunda ve iş eviniz ile günlük rutinleriniz Boğa burcundaki Uranüs’ü 60’lık açıyla geçiyor. Bugün canınız listenizdeki şeyleri yapmak istemiyor. Terazi, rutinlerinizden kurtulmak, heyecan verici ve farklı bir şeyler yapmak istiyorsunuz. Bu büyük bir değişiklik olmak zorunda değil. Küçük, yeni bir şey yapmak hayatınıza bir kıvılcım katabilir.

7 Mart Salı günü Başak burcunda bir dolunay var. Hatırlarsanız, Aralık ayında çok benzer bir dolunay vardı, dolayısıyla yaklaşık üç ay önceki enerjinin bir kısmını tekrarladığınızı görebilirsiniz. Terazi, bu meditasyon yapmak, sanat yaratmak veya kendinizi bir fantezi dünyasına kaptırdığınız bir video oyunu oynamak için yenilenmiş bir arzu olabilir. Hayatında gerçek bir sihir istediğine karar verebilirsin, bu yüzden mumları yakıyor ve kristallerle çalışıyorsun.


Akrep Burcu

Akrep Burcu 6 Mart – 12 Mart Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, sosyal bir fırsat neşe getirebilir.

6 Mart Pazartesi günü, Güneş Balık burcunda ve eğlence ve romantizm eviniz Boğa burcundaki Uranüs ile 60’lık açı yapıyor. Bir randevun olabilir. Akrep, yeni biriyle tanışabilir ve hafta sonunun gelmesini beklemek yerine hemen dışarı çıkmaya karar verebilirsin. Veya çekici bir yabancıyla tanışabilir ve sonunda bir saat konuşabilirsiniz. Bu, flört uygulamaları aracılığıyla insanlarla bağlantı kurmak için iyi bir zaman. Yerel bir indirimli içki saatine gidip orada kimin olduğunu görmek isteyebilirsiniz.

7 Mart Salı günü Başak burcunda bir dolunay var. Bu enerji, geçen Aralık ayında deneyimlediğiniz enerjiye oldukça benziyor. Uzun süredir konuşmadığınız bir arkadaşınız tekrar hayatınıza girebilir. Akrep, onları tatilden beri veya daha uzun süredir görmemiş olabilirsiniz. Sizin için ilginç bir iş fırsatına sahip olabilirler veya onları ziyaret etmeniz için bir davet alabilirsiniz (ve heyecan verici bir yerde yaşıyorlar). Ayrıca birkaç eski arkadaşınızı görme fırsatınız da olabilir.


Yay Burcu

Yay Burcu 6 Mart – 12 Mart Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta güzel haberler gelebilir.

6 Mart Pazartesi günü, Güneş Balık burcunda ve evinizin ve ailenizin evi Boğa burcundaki Uranüs’e 60’lık açı yapıyor. Bir aile üyesi beklenmedik bir şekilde uğrayabilir ve aniden bir parti olabilir. Belki de bu kişiyi bir süredir görmediniz. Belki kasabada olduklarını bile bilmiyordun. Ayrıca, aileden birinin şampanyaya (veya bu bir hamilelik duyurusuysa hizmet edebileceğiniz alkolsüz eşdeğerine) değecek büyük bir duyurusu olabilir.

7 Mart Salı günü Başak burcunda dolunay var. Geçen Aralık’ı düşünün. O dolunay buna benziyordu. İş yerinde bazı değişiklikler olabilir. Şirketiniz büyük bir duyuru yapıyor olabilir. Bir birleşme veya satın alma olabilir. Yay, bu sizin için yeni pozisyonların açılması ve yeni fırsatlar anlamına gelebilir, ancak önce ne aradığınıza karar vermelisiniz. Bir çıkış yolu mu yoksa bir çıkış yolu mu arıyorsunuz?


Oğlak Burcu

Oğlak Burcu 6 Mart – 12 Mart Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta eğlenceli aktivitelerle meşgul olabilirsiniz.

6 Mart Pazartesi günü, Güneş Balık burcunda ve hareket ve dans eviniz Boğa burcundaki Uranüs ile 60’lık açı yapıyor. Oğlak, eğlenirken biraz egzersiz yapma fırsatın olabilir. Bir dans kursuna katılabilir veya parkta tai chi yapabilirsiniz. Egzersiz dersiniz caz dansı veya bale içerebilir. Dans videolarından bazılarını sosyal medyaya yükleyebilirsin. Bugün, ayaklarınızın üzerinde hafifsiniz.

7 Mart Salı günü Başak burcunda bir dolunay var. Bu, geçen Aralık ayında meydana gelen dolunaya benzer bir enerji. Şu anda eğitiminize çok odaklanmış olabilirsiniz. Okuldaysanız, yaklaşan sınavlarınız veya büyük bir raporunuz olabilir. Çocuğunuzun öğretmenleriyle konuşuyor olabilirsiniz. Sonbaharda okula başvurmanız da mümkündür. Bütün bunlar konsantrasyonunuzu gerektirir, ancak sonuçlardan çok memnun olmalısınız.


Kova Burcu

Kova Burcu 6 Mart – 12 Mart Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta ev, kalbin olduğu yerdir.

6 Mart Pazartesi günü Güneş Balık burcunda ve para eviniz Boğa burcundaki Uranüs’ü 60’lık açı yapıyor. Kova, ani bir satın alma yapmak isteyebilirsiniz. Bu, hoşunuza giden bir öğedir. Oturma odası için bir sanat eseri veya bir açıklama parçası olabilir. Veya parıldayan ve parıldayan bir mücevher parçası olabilir. Bugün, keyifli bir şey elde edebilirsiniz.

7 Mart Salı günü Başak burcunda dolunay var. Geçen Aralık’ı düşünün. Buna çok benzeyen bir dolunay vardı. Artık aklınız yatırımlarda ve pasif gelir yaratmada olabilir. Kova burcu, şu anda bağlı kuruluş pazarlaması veya ağ pazarlaması gibi bir tür otomatik yöntemle para kazanan bir arkadaşınızdan haber alabilirsiniz ve şimdi kendiniz için biraz yaratıcı finansman yapmak isteyebilirsiniz. Bir iş fikri için abonelik hesabı veya kitle fonlaması başlatmayı düşünün.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.