Haftalık Burç Yorumları (27 Mart – 2 Nisan Haftası)

Bu hafta Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını neler bekliyor? Burçların 27 Mart – 2 Nisan Haftasında aşk hayatında neler olacak? Burçların 27 Mart – 2 Nisan haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Burçların 27 Mart – 2 Nisan haftasında ilişki hayatı nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza cevap oluyoruz.

Koç Burcu

Koç Burcu 27 Mart – 2 Nisan Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta seçilmiş kişi siz olabilirsiniz.

28 Mart Salı günü Koç burcunuzdaki Merkür, büyüme ve başarı evinizdeki Jüpiter ile birleşiyor. Artık kalabalığın arasından sıyrılıyorsunuz. Heyecan verici ve önemli bir şey için seçilebilirsiniz. Koç, muhtemelen gönüllü olmak için elini kaldıran ilk kişi sensin. Bu, neyi başarmak istediğinize bakmanın ve bugün üzerinde çalışmak için bazı yönlerini seçmenin zamanıdır. Tek başına momentum sizi ileriye taşıyacaktır.

Haritanızın tabanında yer alan Yengeç burcundaki Mars, yine Salı günü Boğa burcundaki Uranüs ve para eviniz ile yarım kare yapıyor. Şu anda aceleniz var, ancak aceleci hareket etmek size paraya mal olan hatalara neden olabilir. Koç, bu özellikle evin etrafında bir şeyler yapıyorsan doğrudur. Bir boya kutusu devrildiğinde veya bir ayna düştüğünde bir DIY projesi ters gidebilir. Bugün hayal kırıklığına uğramak kolaydır. Bir proje üzerinde çalışırken bu enerjinin iyi bir şekilde kullanılmasıdır, onu yavaşça alın ve çalışma alanınızın takılıp düşme tehlikelerinden arınmış olduğundan emin olun.


Boğa Burcu

Boğa Burcu 27 Mart – 2 Nisan Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, aradığınız bilgileri alacaksınız.

28 Mart Salı günü Koç burcundaki Merkür, ruhsal rehberlik ve psişik mesajlar evinizde Jüpiter ile birleşiyor. Aradığınız bilgi şimdi geliyor. Boğa burcu, bu, son birkaç haftadır sorduğunuz sorularla ilgili olabilir, özellikle de sıkışıp kalmak veya bir hedefe nasıl ulaşılacağıyla ilgili. Ve şimdi kulağınızdaki bir ses veya omzunuzdaki bir dokunuş, mesajın geldiğini gösterir. Yakında gelecek cevapları bekleyin.

Yengeç burcundaki Mars ve hareket eviniz yine Salı günü Boğa burcunuzdaki Uranüs ile yarım kare yapıyor. Bugün evden çıkmak iyi geldi. Arkadaşlarınızla bir oyun oynayabilirsiniz, muhtemelen turşu veya badminton. Horse, piknik öğle yemeği hazırlayabilir ve köpeğinizle yerel bir vahşi doğada yürüyüşe çıkabilirsiniz. Bu, yeni bir yoga biçimini denemek veya stili beğenip beğenmediğinizi görmek için ücretsiz dövüş sanatları derslerinden birine katılmak için iyi bir gün.


İkizler Burcu

İkizler Burcu 27 Mart – 2 Nisan Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta harika bağlantılar kuruyorsunuz.

28 Mart Salı günü Koç burcundaki Merkür, arkadaşlıklar ve bağlantılar evinizde Jüpiter ile birleşiyor. İkizler, özel bir gruba katıldığınızda arkadaş çevreniz oldukça genişleyebilir. Sizin gibi düşünen film editörleri, siyasi aktivistler veya çevrecilerle bir araya gelebilirsiniz. Diğer motosiklet tutkunları veya Burning Man’e birden çok kez gitmiş kişilerle bir araya gelebilirsiniz. Kabileni buluyorsun.

28 Mart Salı günü Yengeç burcundaki Mars ve mali eviniz Boğa burcundaki Uranüs ve sırlar eviniz ile yarım kare açı yapıyor. İkizler, bu senin yağmurlu gün fonun olabilir. Bir kasaya veya kiralık kasaya kilitleyerek erişemeyeceğiniz bir yere koymayı düşünün. Gümüş madeni paralar veya 2 dolarlık banknotlar gibi harcaması daha zor bir şeye dönüştürebilirsiniz. Bu, gelecekte ev gibi önemli bir satın alma işlemi için biriktirdiğiniz para olabilir ve bu nedenle fonları toplamak için ayrı bir hesap açıyorsunuz. Tüm bunlar finansal olarak daha güvende hissetmenize yardımcı olabilir.


Yengeç Burcu

Yengeç Burcu 27 Mart – 2 Nisan Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, diğerleri sizi destekliyor.

28 Mart Salı günü Koç burcundaki Merkür, kariyer evinizde Jüpiter ile birleşiyor. Bugün, kariyerinize ivme kazandıran gerçekten olumlu bir mesaj alabilirsiniz. Bu, bir müşteri veya hastadan gelen bir referans olabilir. Yengeç, bu amirinizden ve hatta üst yönetiminizden bir takdir olabilir. Yaptığınız şey size olumlu bir bildirim getirmeye başlıyor. Yeni bir iş arıyorsanız, bir görüşme ayarlamak için bugün aranabilirsiniz.

Kendi Yengeç burcunuzdaki Mars ve fiziksel varlık evinizdeki Mars, Boğa burcundaki Uranüs ve arkadaşlıklar evinizle 28 Mart Salı günü yarım kare yapıyor. Bir arkadaşlık yoğun bir şekilde romantik olabilir. Kanser, birbirinizi yeni bir ışıkta görebilirsiniz. Aniden, bir kucaklama bir öpücüğe dönüşebilir ve bu daha sonra çok daha fazla bir şeye dönüşebilir. Artık işler çok hızlı ilerleyebilir.


Aslan Burcu

Aslan Burcu 27 Mart – 2 Nisan Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, yolunuzu buluyorsunuz.

28 Mart Salı günü Koç burcundaki Merkür, seyahat evinizde Jüpiter ile kavuşuyor. Aslan, bugün yeni bir şehri keşfetmek için yolda olabilirsin veya uçağa binebilirsin. Programınız nedeniyle şehrinizle sınırlıysanız, sık ziyaret etmediğiniz bir mahalleye seyahat edebilirsiniz. Yeni bir restoran deneyebilir veya işe yeni bir yoldan gidebilirsiniz. Yürürken, sadece farklı bir şey görmek için yeni bir rotaya gidebilirsiniz. Bazı seyahat planları yapmak için iyi bir gün.

Yengeç burcundaki Mars ve sezgisel farkındalık eviniz, 28 Mart Salı günü Boğa burcundaki Uranüs ve kariyer eviniz ile yarım kare açı yapacak. Aslan, bir iş durumu için sezgilerinizi harekete geçirebilirsiniz. CEO’ların ve başarılı girişimcilerin karar vermek ve yön seçmek için psişik yeteneklerini sıklıkla kullandıkları söylenir. Bugün önünüzde olan bir seçim hakkında mesajlar alabilirsiniz. Şimdi susmak ve kalbini dinlemek güzel.


Başak Burcu

Başak Burcu 27 Mart – 2 Nisan Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, doğru yol ortaya çıkıyor.

28 Mart Salı günü Koç burcundaki Merkür, yatırımlar ve pasif gelir kaynakları evinizde Jüpiter ile birleşiyor. Bugün, ilgilendiğiniz yeni bir yatırım türü veya öğrenmekte olduğunuz daha geleneksel bir yatırım hakkında bir tekne dolusu bilgi edinebilirsiniz. Benzer yatırımlardan servet kazanmış biri tarafından yönlendirilmeniz mümkündür. Başak burcu, 401(k)’nize yatırım ayırdığınız için bu işinizle de ilgili olabilir.

28 Mart Salı günü Yengeç burcundaki Mars ve arkadaşlık eviniz Boğa burcundaki Uranüs ve eğitim eviniz ile yarım kare açı yapıyor. Okulda tanıdığınız biri sizinle iletişime geçebilir. Sosyal medya aracılığıyla size ulaşabilirler. Size bir e-posta göndererek sınıf toplantınızın yaklaştığını bildirebilirler. Başak, bu aynı zamanda birine tavsiyede bulunarak veya başvuru denemelerinde yardımcı olarak birinin okula girmesine yardımcı olabileceğiniz bir zamandır.


Terazi Burcu

Terazi Burcu 27 Mart – 2 Nisan Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta güzel sürprizlerle dolu olabilir.

28 Mart Salı günü Koç burcundaki Merkür, ilişkiler evinizde Jüpiter ile birleşiyor. Terazi, aşkı aramak için harika bir gün. Profilinizi güncellemek veya bir flört uygulamasında resim yayınlamak isteyebilirsiniz. Bir çöpçatanla çalışabilir veya arkadaşlarına seni kör randevularda ayarlayabileceklerini söyleyebilirsin. Zaten bir aşk ilişkisi içindeyseniz, birbirinizle iletişim kurma ve bağlantı kurma beceriniz bugün oldukça güçlü. Önemli şeyler hakkında konuşmak için iyi bir gün.

Mars Yengeç burcunda ve kariyer eviniz, 28 Mart Salı günü Boğa burcundaki Uranüs ve mali avantajlar eviniz ile yarı sekstil açı yapıyor. Terazi, işinizden sürpriz bir mali fayda elde edebilirsiniz. Bu bir ikramiye, oldukça büyük bir hediye kartı veya sigorta veya şirket hissesi indirimi olabilir. Bu, şirketinizin sunduğu diğer olanakları görmek için çalışan web sitesini incelemek için iyi bir zamandır.


Akrep Burcu

Akrep Burcu 27 Mart – 2 Nisan Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, ilerlemeye hazırsınız.

28 Mart Salı günü Koç burcundaki Merkür, sağlık ve zindelik evinizde Jüpiter ile birleşiyor. Bugün, egzersiz böceği tarafından ısırılabilirsin. Belki de yeni bir ekipman geldi ve siz onu kurdunuz. Yakında, uzak bir bağlantı aracılığıyla başkalarıyla birlikte pedal çeviriyorsunuz. Ya da belki bir spor salonuna katıldınız ve kişisel bir antrenörle bir seans planladınız. Akrep, bir maraton için antrenman yapmaya karar vermiş ve yeni koşu ayakkabıları deniyor olabilirsin.

28 Mart Salı günü Yengeç burcundaki Mars ve eğitim eviniz Boğa burcundaki Uranüs ve ilişkiler eviniz ile yarı sekstil açı yapıyor. Okula birlikte gittiğiniz biri size ulaşabilir. Ya da yıllardır görmediğiniz halde markette karşınıza çıkabilir. Akrep, muhtemelen birbirinizi anında tanıyacak ve yakında eski zamanlardan bahsetmeye başlayacaksınız.


Yay Burcu

Yay Burcu 27 Mart – 2 Nisan Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta sizi bir macera bekliyor.

28 Mart Salı günü Koç burcundaki Merkür, eğlence ve romantizm evinizde Jüpiter ile kavuşuyor. Yay, sen ve partnerin birlikte gerçek bir macera planlayabilirsiniz. Bazı umutlar ve dilekler ortaya çıkabilir ve artık benzer şeylerle ilgilendiğinizi bildiğinize göre, yeni bir şeyler denemeye hazır olabilirsiniz. Ve bazıları için bu yelken kanatla kayma olabilirken, diğerleri için çiftler masajı ve biraz ılık badem yağı içerebilir.

Yengeç burcundaki Mars ve kredi ve borç eviniz, Boğa burcundaki Uranüs ve rutinler eviniz ile 28 Mart Salı yarı sekstil açı yapıyor. Bugün, iyi bir alışkanlık edinmek ilginizi çekebilir. Bu, mali durumunuzu takip etmeyi veya çek hesabınıza daha iyi göz kulak olmak için teknolojiyi kullanmayı içerebilir. Rutininizdeki bazı değişiklikler de size biraz para kazandırabilir. Artık kullanmadığınız kablo veya bazı pahalı uygulamaları bırakıyor olabilirsiniz.


Oğlak Burcu

Oğlak Burcu 27 Mart – 2 Nisan Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, büyük planlar yapıyorsun.

28 Mart Salı günü Koç burcundaki Merkür, konut evinizde Jüpiter ile birleşiyor. Bugün, evinizi düşünüyor olabilirsiniz. Oğlak, küçülmek veya farklı bir şehre taşınmak için onu satmayı düşünebilirsiniz. Seyahat ederken kedinize bakabilecek bir oda arkadaşı edinmeyi düşünebilirsiniz. Emlak sektöründeyseniz, bugün büyük bir fırsatınız olabilir. Bu aynı zamanda gayrimenkul yatırımlarını keşfetmek için iyi bir gün.

Yengeç burcundaki Mars ve ilişkiler eviniz, 28 Mart Salı günü Boğa burcundaki Uranüs ve romantizm eviniz ile yarı sekstil açı yapıyor. Aşkı arıyorsanız, bu, yeni insanlarla birlikte olmak için harika bir gün. Oğlak, yerel bir kafede biraz zaman geçirmeyi düşün. İlgilendiğiniz bir hobiye odaklanan bir grup toplantısına katılın. Alışveriş merkezine gidin. Evden çıkıp dünyayı selamlama zamanı. Dışarıda sizin için gerçek olasılıklar var.


Kova Burcu

Kova Burcu 27 Mart – 2 Nisan Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta yakacak enerjiniz var.

28 Mart Salı günü Koç burcundaki Merkür, aktivite ve hareket evinizde Jüpiter ile kavuşuyor. Bugün, yerinizde duramayabilirsiniz. Oturduğunuzda diziniz zıplıyor veya oturma odasında dans ediyorsunuz. Kova, yürüyüşe çıkmak veya koşmak için iyi bir gün. Spor salonunda biraz enerji yakman ya da çizgi dansı yapabileceğin bir yer bulman gerekiyor. Çok eğlenceli olan fiziksel aktiviteler arayın ve bugün harika bir egzersiz yapın.

Yengeç burcundaki Mars ve rutinler eviniz, 28 Mart Salı günü Boğa burcundaki Uranüs’e ve aile evinize yarı sekstil açı yapıyor. Kova, bir aile rutinini değiştirmek istiyor olabilirsiniz. Belki ev işlerini çocuklarınıza veriyorsunuz ya da siz ve eşiniz görevleri biraz daha adil bir şekilde paylaşıyorsunuz. Ailenizle daha fazla vakit geçirmek için ev işlerinizi yapması için birini işe alabilirsiniz. Bu, rutinlerinize bakmak için iyi bir gün.


Balık Burcu

Balık Burcu 27 Mart – 2 Nisan Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta mali tablonuz pembe.

28 Mart Salı günü Koç burcundaki Merkür para evinizde Jüpiter ile kavuşuyor. Bugün, mali durumunuz bazı gerçek gelişmeler gösterebilir. Daha iyi bir maaş için pazarlık yapabilirsiniz. Balık, belki yeni aldığınız iş için bir imza bonusu aldınız veya düzenli bir kâr için bir şey sattınız ve şimdi o para banka hesabınızda. Ayrıca, yan işinizin sonunda kar etmesi de mümkündür.

Yengeç burcundaki Mars ve romantizm eviniz, 28 Mart Salı günü Boğa burcundaki Uranüs ve iletişim eviniz ile yarı sekstil açı yapıyor. Biri size çıkma teklif edebilir. İlgilendiklerini bilmediğiniz için bu tam bir sürpriz olabilir. Belki biriyle görüştüklerini düşündün, ama görünüşe göre ikiniz de özgürsünüz. Balık, zaten bir aşk ilişkiniz varsa, sevgiliniz kulağınıza seksi mesajlar fısıldıyor olabilir.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.