Haftalık Burç Yorumları (20 Mart – 26 Mart Haftası)

Bu hafta Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını neler bekliyor? Burçların 20 Mart – 26 Mart Haftasında aşk hayatında neler olacak? Burçların 20 Mart – 26 Mart haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Burçların 20 Mart – 26 Mart haftasında ilişki hayatı nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza cevap oluyoruz.

Koç Burcu

Koç Burcu 20 Mart – 26 Mart Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, yeni bir başlangıç ​​için bir fırsatınız var.

20 Mart Pazartesi günü, Balık burcundaki güneş Oğlak burcundaki Plüton’u ve kariyer evinizi 60 açıyla açıcak. Koç, bir şeyi bitirmeye ve masandan kaldırmaya çalışıyor olabilirsin. Veya belki de bir son teslim tarihini geçtiniz ve uzantınız hızla kayboluyor. Hail Mary geçişinizin zamanı geldi. Neleri ortadan kaldırabileceğinize ve yine de harika bir ürün sunabileceğinize bakın.

Yeni ay, 21 Mart Salı günü kendi Koç burcunuzda (doğum gününüz kutlu olsun!) ve liderlik evinizde güneşi birleştiriyor. Artık dümene geçmeye hazırsınız. Koç, yeni bir şeye başlamak için iyi bir zaman. Bu yeni bir proje, yeni bir iş veya yeni bir ilişki olabilir. Yapılacaklar listenizi gözden geçirirken, büyük olasılıkla hızlı bir şekilde yapılabilecek şeylere odaklanacaksınız, ancak bugün önemli bir dönüm noktasına ulaşacak güce sahipsiniz. Şu anda ayaklarınızın altında cüretkar bir şey yapmaya yetecek kadar ateş var.


Boğa Burcu

Boğa Burcu 20 Mart – 26 Mart Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, hedefinize ulaşmak için araçlara sahipsiniz.

20 Mart Pazartesi günü, Balık burcundaki güneş Oğlak burcundaki Plüto ile eğitim ve sınav eviniz arasında 60 açı yapıyor. Boğa, okul veya profesyonel lisans için bir sınava giriyor olabilirsin. Bir sürücü sınavına giriyor olabilirsiniz. Belki bir evde eğitim kursunu bitiriyor ve sertifikayı almak için sınava giriyorsun. Bu muhtemelen yaptığınız uzun bir dizi şeyin son adımıdır. Ve yakında onu “tamamlandı” olarak işaretleyebilirsiniz.

Yeni ay, 21 Mart Salı günü Koç burcundaki güneşi ve geçmiş yaşam bağlantılarınızın evini birleştiriyor. Yeni bir şey çok tanıdık geliyor. Boğa, daha önce bir şekilde tanıdığın yeni biriyle tanışabilirsin. Masanızdaki yeni bir proje, az önce bitirdiğiniz projeye çok benziyor. Bugün, geçmişin sana geri dönebilir.


İkizler Burcu

İkizler Burcu 20 Mart – 26 Mart Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, ekstra avantajlar için sırada olabilirsiniz.

20 Mart Pazartesi günü, Balık burcundaki güneş Oğlak burcundaki Plüton’u ve kaynaklar ve yatırımlar evinizi 60 derece açı yapacak. Şirketinizin 401(k)’sine bakıyor veya bazı hisse senedi opsiyonları alıyor olabilirsiniz. Şirketiniz, farkında olmadığınız ek avantajlar sunabilir. Bir işletmeniz varsa, bir emeklilik planı başlatıyor veya çalışanlara fayda sağlıyor olabilirsiniz. İkizler, şimdi geleceği planlamak için bir fırsat var.

21 Mart Salı günü yeniay, Koç burcundaki güneşle dostluk evinizde kavuşuyor. Arkadaşlarla bir araya gelmek yeni bir gelenek başlatabilir. İkizler, son bir dönüm noktasını kutluyor ve o kadar iyi vakit geçiriyor olabilirsiniz ki bunu düzenli olarak yapmak isteyebilirsiniz. Bu, gerçekleşmesini istiyorsanız programınıza eklemeniz gereken bir şeydir.


Yengeç Burcu

Yengeç Burcu 20 Mart – 26 Mart Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta yardım yolda.

20 Mart Pazartesi günü, Balık burcundaki güneş Oğlak burcundaki Plüton’u ve ortaklıklar evinizi 60 derecelik açıyla açı yapacak. Bilgili biri size yardımcı olmak için adım atıyor. Bu, sizi elinizden almaya ve yapmanız gerekenler konusunda size adım adım rehberlik etmeye hazır bir akıl hocası veya öğretmen olabilir. Yengeç, bu işinizle ilgili olabilir, ancak hobi veya karmaşık bir finansal işlemle de ilgili olabilir. Ve şimdi aradığınız yardımı alıyorsunuz.

Yeniay 21 Mart Salı günü Koç burcundaki güneş ile kariyer evinizde kavuşuyor. İş hayatınızda yeni bir başlangıç ​​olabilir. Yeni bir işe başlamış olabilirsiniz ve şimdi işin püf noktalarını öğreniyor, yeni insanlarla tanışıyor ve rutine giriyor olabilirsiniz. Hâlâ mevcut şirketinizdeyseniz, yeni bir amiriniz olabilir. Cancer, eğer bir işin varsa, bugün yeni bir ürün piyasaya sürmeyi düşün.


Aslan Burcu

Aslan Burcu 20 Mart – 26 Mart Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, işleri yapmanın daha iyi yollarını buluyorsunuz.

20 Mart Pazartesi günü, Balık burcundaki güneş Oğlak burcundaki Plüton’u ve rutinler evinizi 60 derece açıyla açıcak. Bugün, size her hafta saatler kazandıran bir üretkenlik hilesi bulabilirsiniz. Leo, bu seni daha fazla zaman kazandıran rutinlere yönlendirebilir. Yakında daha üretken olacak ve boş zaman ve eğlence için daha fazla zaman ayırabileceksiniz. Bugün bir şeyler yapmanın daha iyi yolları için gözlerinizi dört açın.

21 Mart Salı günü yeniay, Güneş’i Koç burcunda ve seyahat eviniz ile birleştiriyor. Bugün uçağa binmeyecekseniz, bir seyahat planlıyor olabilirsiniz. Aslında, gezilerinizi yılın geri kalanı için planlayabilirsiniz. Bazı iyi fırsatlar elde edebilirsiniz. Uçaklarda, trenlerde ve deniz yolculuklarında indirimler bulabilirsiniz. Leo, ayrıca başka biri için seyahat düzenlemeleri yapıyor, bir çocuğun okuldan eve dönmesine yardım ediyor veya bir akrabana Avrupa’ya seyahat edebilmesi için sık uçuş millerini veriyor olabilirsin.


Başak Burcu

Başak Burcu 20 Mart – 26 Mart Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, yeni kaynaklar kullanılabilir hale geliyor.

20 Mart Pazartesi günü, Balık burcundaki güneş ve ilişkiler eviniz Oğlak burcundaki Plüton’a 60’lık açı yapıyor. Başak, yeni tanıştığın birine aşırı derecede ilgi duyabilirsin. Veya çıkıyorsanız, ilişkiyi daha samimi bir düzeye taşıyabilirsiniz. Bu, libidonuzun aktif olduğu ve çekim gücünün güçlü olduğu bir zamandır. Yaydığınız feromonlar, hem ilginç hem de ilgili bir kişinin ilgisini çekebilir.

Yeniay, 21 Mart Salı günü Koç burcunda güneşle kaynaklar evinizde kavuşuyor. Başak, kaynaklara farklı bir açıdan bakabilirsiniz. Geçmişte, kıtlık olan bir yerden gelmiş olabilirsiniz. Ama şimdi akrabalarınız, arkadaşlarınız ve İnternet dahil olmak üzere gerçekte ne kadar kaynağa sahip olduğunuzu düşünüyorsunuz. Bugün, yaratıcı, yenilikçi ve düpedüz cüretkarsınız.


Terazi Burcu

Terazi Burcu 20 Mart – 26 Mart Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, küçük bir değişikliğin büyük bir etkisi olabilir.

20 Mart Pazartesi günü, Güneş Balık burcunda ve sağlık eviniz Oğlak burcundaki Plüton ile 60’lık açı yapıyor. Yeni bilgiler, günlük rutininize uyguladığınızda hayatınızı değiştirebilir. Terazi, bu size daha fazla enerji getiren ama aynı zamanda sizi duygusal olarak bir şeylerden kurtaran, diyetinizden veya yaşam tarzınızdan çıkardığınız bir şey olabilir. Bugün, küçük bir değişikliğin veya yeni bir alışkanlığın büyük bir etkisi olabilir.

Yeni ay, 21 Mart Salı günü Koç burcunda ve ilişkiler evinizde güneşle kavuşuyor. Önümüzdeki birkaç hafta içinde harika bir ilişki fırsatınız olabilir. Terazi, bu romantik bir bağlantı veya en iyi arkadaş olacak biri için olabilir. Bağlantınızı kaybettiğiniz biriyle yeniden bağlantı kurmak veya yeni insanlarla tanışmak için fırsatlar arayın. İlgilendiğiniz birini bulduğunuzda ilk adımı siz atın.


Akrep Burcu

Akrep Burcu 20 Mart – 26 Mart Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, yeni bir şey tüm dikkatinizi çekecek.

20 Mart Pazartesi günü Güneş Balık burcunda ve keyifli arayışlar eviniz Oğlak burcundaki Pluto ile 60’lık açı yapıyor. Akrep, yeni bir hobiye takıntılı olabilirsin. Bulmaca çözüyor veya bir video oyununa dalmış olabilirsiniz. Kalem ve kağıtla veya Blender gibi karmaşık bir programla bir şeyler tasarlıyor olabilirsiniz. Şu anda ne yapıyor olursanız olun, başka bir şey düşünmek sizin için zor.

21 Mart Salı günü yeniay, Koç burcunda ve iş evinizde güneşle kavuşuyor. İşinizde yeni bir şeyler yapıyor olabilirsiniz. Akrep, yeni bir yerde insanlarla çalışıyor olabilirsin. Oldukça yakın zamanda başladıysanız, size daha fazla görev veya ek sorumluluklar verilebilir. Bu, kendi işiniz için yeni bir projeye başlamak veya bir ek işe başlamak için iyi bir zaman.


Yay Burcu

Yay Burcu 20 Mart – 26 Mart Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, ev sizin sığınağınız.

20 Mart Pazartesi günü, Balık burcundaki güneş ve mesken eviniz Oğlak burcundaki Pluto ile 60’lık açı yapıyor. Bugün, evinizde biraz huzur ve memnuniyet bulabilirsiniz. Bir yenileme projesi tamamlanabilir. Yay burcu, yakın zamanda dağınıklığınızı gidermiş olabilirsiniz ve şimdi fazladan alanın tadını çıkarıyorsunuz. Seyahat etmeyi sevseniz de evde olmayı da seversiniz. Artık evinizin size ne kadar çok şey kattığını fark edebilirsiniz.

Yeniay 21 Mart Salı günü Koç burcundaki güneş ile flört evinizde kavuşuyor. Yeni bir romantik macera yaşayabilirsiniz. Bu, planladığınız bir şey olmayabilir, ancak birdenbire kendinizi sizinle ilgilenen biriyle çok ilgilenirken bulursunuz. Zaten bir aşk ilişkisi içindeyseniz, bugünden başlayarak haftalık bir randevu gecesi ayarlamak isteyebilirsiniz. Yay, bu ilişkinize biraz ateş yakabilir.


Oğlak Burcu

Oğlak Burcu 20 Mart – 26 Mart Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, işleri bir araya getiriyorsunuz.

20 Mart Pazartesi günü, Balık burcundaki güneş ve evrak eviniz Oğlak burcundaki Pluto ile 60’lık açı yapıyor. Vergilerinizi hazırlamak için tüm makbuzlarınızı ve evraklarınızı bir araya toplarken kendinizi oldukça sorumlu hissediyor olabilirsiniz. Şirketinizin defterlerine bakmak için bir muhasebeci tutabilirsiniz. Oğlak burcu, pasaportunuzu güncelleyebilir ve ardından tüm önemli belgelerinizi güvende tutmak için yanmaz bir çantaya koymayı düşünebilirsiniz.

Yeni ay, 21 Mart Salı günü Koç burcundaki güneşi eviniz ve ailenizle birleştiriyor. Oğlak, birisinin içeri veya dışarı hareket etmesi mümkün. Eve neşe ve biraz kaos getiren yeni bir köpek yavrusu veya kedi yavrusu olabilir. Evde büyük bir kilim veya kanepe gibi farklı hissettiren yeni bir şeye sahip olabilirsiniz. Evde bir şeyler değişti.


Kova Burcu

Kova Burcu 20 Mart – 26 Mart Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta finansal bir fırsat önünüzde.

20 Mart Pazartesi günü Balık burcundaki güneş ve para eviniz Oğlak burcundaki Plüton’a 60’lık açı yapıyor. Kova, size bir para fırsatı sunulabilir. Konfor bölgenizin dışına küçük bir adım. Bunun gibi enerji, dilerseniz atlamanıza izin verir, ancak amacınız daha fazla para kazanmaksa, bu, değerlendirmeniz gereken gerçek bir fırsattır.

Yeni ay, 21 Mart Salı günü Koç burcunda ve mahalleler, kardeşler ve kuzenler eviniz ile güneşi birleştiriyor. Kova, yakın bir kasabada yaşayan kardeşleri ziyaret etmek için bir davet alabilirsiniz. Kasabadan seyahat eden kuzenler sizi ziyarete gelebilir. Kardeşleri veya diğer akrabalarıyla tanıştığınızda komşularla bir miktar etkileşim olabilir. Bu aynı zamanda bir garaj satışı veya blok partisi gibi bir mahalle etkinliğinin olabileceği bir zamandır.


Balık Burcu

Balık Burcu 20 Mart – 26 Mart Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, etrafınızda birçok fırsat var.

20 Mart Pazartesi günü, Balık burcundaki güneş ve fiziksel yetenekler eviniz Oğlak burcundaki Pluto ile 60 açı yapıyor. Balık, daha fazla enerji ile uyanabilirsin. Spor salonuna gidebilir ve normalden daha fazla ağırlık kaldırabilirsiniz. Sabah koşusu yapabilirsiniz. Bugün oldukça üretken olabilirsiniz ve sonra eve gidip evi temizleyebilirsiniz. Her gün böyle hissetmiyorsun ama bugün Energizer Bunny gibisin.

Yeniay, 21 Mart Salı günü Koç burcundaki güneşle para evinizi birleştiriyor. Ufukta yeni bir finansal fırsat var. Bu, aradığınız bir şey. Balık, bu bir iş, yeni bir iş veya bir süredir satmaya çalıştığınız bir şeyin satışı ile ilgili olabilir. Bu fırsat için gözlerinizi dört açın.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.