Haftalık Burç Yorumları (13 Mart – 19 Mart Haftası)

Bu hafta Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını neler bekliyor? Burçların 13 Mart – 19 Mart Haftasında aşk hayatında neler olacak? Burçların 13 Mart – 19 Mart haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Burçların 13 Mart – 19 Mart haftasında ilişki hayatı nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza cevap oluyoruz.

Koç Burcu

Koç Burcu 13 Mart – 19 Mart Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, engeller size rakip olamaz.

14 Mart Salı günü, İkizler burcundaki Mars ve iletişim eviniz Balık burcundaki Neptün ile kare açı yapıyor. Bugün, yol tarifleri tamamen karışabilir. Koç, bir kişiye gönderdiğinizi düşündüğünüzde bir gruba metin gönderebilirsiniz. Bir e-posta yanlış kişiye gidebilir. Bugün, konu iletişiminiz olduğunda ekstra dikkatli olmak istiyorsunuz. Öte yandan, bu kombinasyon sanat yaratmak, dansı yorumlamak veya psişik sanatları uygulamak için harikadır.

15 Mart Çarşamba günü bilinçaltı düşünceler evinizdeki güneş ve gölge benliğiniz Balık burcundaki Neptün ile kavuşuyor. Bugün bir aydınlanma yaşayabilirsiniz. Koç, kendinizi bir ağdan çekmek gibi, kendi kendini baltalayan bir düşünce döngüsünü tanıyabilir ve çözebilirsiniz. Artık uçmakta özgürsünüz. Kendinizi özgür hissedebilirsiniz.


Boğa Burcu

Boğa Burcu 13 Mart – 19 Mart Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, istediğiniz şeyin önündeki engelleri kaldırıyorsunuz.

14 Mart Salı günü, İkizler burcundaki Mars ve para eviniz Balık burcundaki hüzünlü Neptün ile kare açı yapıyor. Bugün, çek hesabınızda gerçekte olduğundan daha fazla paranız olduğunu düşünebilirsiniz. Ya da bir fiyat etiketini yanlış okuyup gerçekte olduğunun onda biri olduğunu düşünebilirsiniz. Boğa, para meseleleri karışabilir. Herhangi bir sözleşme imzalamadan veya son bir satın alma işlemi gerçekleştirmeden önce kontrol etmeniz ve iki kez kontrol etmeniz önemlidir. Bu enerjinin daha iyi bir kullanımı, fırsatları çekmek için karşılama matınızın altına bir tutam tarçın serperek biraz para büyüsü yapmaktır.

15 Mart Çarşamba günü Balık burcundaki güneş, arkadaşlık evinizde Neptün ile kavuşum yapıyor. Bugün, bir arkadaşınızla yapacağınız bir tartışma çok aydınlatıcı olabilir. Sizi o kadar iyi tanıyorlar ki, sizin hakkınızda sizin göremediğiniz şeyleri görebiliyorlar. Aynı zamanda sizin aynanız gibi davranırlar. Değiştirmeleri gereken şeyleri görebilirsiniz, ancak bunlar kendi içinizde bakmanız gereken şeyler olabilir.


İkizler Burcu

İkizler Burcu 13 Mart – 19 Mart Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta dileğinizi gerçekleştirebilirsiniz.

14 Mart Salı günü İkizler burcundaki Mars, Balık burcundaki büyülü Neptün ile kare açı yapıyor. Bazen dilekler gerçekleşir. Şimdi istediğiniz bir şey görünebilir. Ve bu senin en büyük dileğin olmasa da, en son dileklerinden biri olabilir. Birisi size bir hediye verebilir veya ürünü büyük bir indirimle satışta bulabilirsiniz. İkizler burcu, bu aynı zamanda işinizle bağlantılı, size bir destek veya çok güzel bir avantaj sağlayan bir şey olabilir.

15 Mart Çarşamba günü Balık burcundaki güneş, kariyer ve sosyal konum evinizde Neptün ile kavuşuyor. İkizler, şu anda çok görünürsünüz, bu nedenle dünyaya gönderdiğiniz şeyler dünyayı dolaşabilir ve size beğeniler ve takipçiler getirebilir. İş yerinde, patronunuz ve patronları tarafından fark edilirsiniz. İşletmeniz için bir pazarlama kampanyası başlatmak için iyi bir zaman.


Yengeç Burcu

Yengeç Burcu 13 Mart – 19 Mart Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, biraz uğraşmak harika bir şeye yol açabilir.

14 Mart Salı günü, İkizler burcundaki Mars ve gizli yetenekler eviniz, Balık burcundaki hayalperest Neptün ile kare açı yapıyor. Bugün, ilgi alanlarınız gizli yeteneklerinizi ortaya çıkarabilir. Gerçek becerilere dönüşebileceklerini görmek için bu ilgi alanlarından bazılarını keşfetmenin tam zamanı. Yengeç, bu bir işe dönüşebilecek bir hobiye başlamak için iyi bir zaman.

15 Mart Çarşamba günü Balık burcundaki güneş, seyahat ve yabancı yerler evinizde Neptün ile kavuşum yapıyor. Yengeç, yola çıkmayı hayal edebilirsin. Bir karavan satın almayı ve milli parkları ve kamu arazilerini keşfetmeyi düşünebilirsiniz. Ya da belki bir sırt çantasını kuşanıp Avrupa’yı dolaşmak istersiniz. Bunu gerçekleştirmek için ne yapmanız gerektiğini anlamak için iyi bir zaman. Hayal etmek bir şeydir, ancak artık hedefinize doğru yol alabilirsiniz.


Aslan Burcu

Aslan Burcu 13 Mart – 19 Mart Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, biraz sihir uzun bir yol kat ediyor.

14 Mart Salı günü İkizler burcundaki Mars ve arkadaşlık eviniz Balık burcundaki mistik Neptün ile kare açı yapıyor. Arkadaşlarınızdan birkaçı büyülü bir video oyunu oynamak veya bütün gece Dungeons & Dragons oynamak için bir araya gelebilir. Leo, cadılar ve büyülerle dolu bir TV şovunun tadını çıkarıyor olabilirsin. Ama doğayı onurlandırarak ve dünyanın ruhuyla konuşarak arkadaşlarınızla büyülü bir hayatı kucaklamak, rol yapmaktan daha da iyidir.

15 Mart Çarşamba günü Balık burcundaki güneş, samimiyet evinizde Neptün ile kavuşum yapıyor. Leo, sen ve sevgilin birlikte romantik bir akşam geçirebilirsiniz. Belki çocuklar yatıya kalıyor ya da geceyi büyükanneyle geçiriyor. Ev ikinize ait olabilir. Aşkı arıyorsanız, sizinle şehvetli bir fanteziyi paylaşan birini bulabilirsiniz.


Başak Burcu

Başak Burcu 13 Mart – 19 Mart Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, manevi bir yolda yürüyorsunuz.

14 Mart Salı günü İkizler burcundaki Mars ve kariyer eviniz Balık burcundaki Neptün ile kare açı yapacak. Başak, amirinizle oturup onlara kariyer geleceğinizle ilgili vizyonunuzu anlatmayı düşünün. Başlamak istediğiniz iş için bir plan yapmak isteyebilirsiniz. Bu bir dilek tutmaktan daha fazlası. Bir strateji geliştirmenin zamanı geldi.

15 Mart Çarşamba günü Balık burcundaki güneş, ilişkiler evinizde Neptün ile kavuşum yapıyor. Başak, sana ruhsal olarak bağlı olan biriyle tanışabilirsin. Benzer şeylere inanırlar ve ilgilendiğiniz şeyler hakkında anlayışları vardır. Aynı dinden olabilirler veya aynı ruhani yolda yürüyor olabilirler. Bu kişi zaten tanıdığınız biri olabilir ama bugün pek çok ortak noktanız olduğunu keşfediyorsunuz.


Terazi Burcu

Terazi Burcu 13 Mart – 19 Mart Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta Evrenin uyumunu duyuyorsunuz.

14 Mart Salı günü, İkizler burcundaki Mars ve inanç, kurallar ve ritüeller eviniz Balık burcundaki ruhsal Neptün ile kare açı yapıyor. Bu, Evren ile iletişim kurma zamanıdır. Terazi, kışın yerini bahara bıraktığını gördüğünüzde parkta yürüyüş yaparak bunu yapabilirsiniz. Hayatınızda olup bitenler hakkında dua edebilir veya meditasyon yapabilirsiniz. Melekleriniz ve rehberleriniz dinliyor, bu yüzden Evrenden yardım ve iyilik istemek için iyi bir zaman.

15 Mart Çarşamba günü Balık burcundaki güneş, sağlık ve esenlik evinizde Neptün ile kavuşuyor. Artık sağlıklı yeni bir yaşam tarzını gözünüzde canlandırdığınızda, bunu başarmak için ihtiyacınız olan motivasyonu ve kaynakları bulabilirsiniz. Terazi, bu sağlığı somutlaştırmakla ilgili. Sebze yiyen bir insandan sebze aşığı ya da tai chi ile ilgilenen bir insandan tai chi öğrencisi olmaya geçersiniz.


Akrep Burcu

Akrep Burcu 13 Mart – 19 Mart Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta ilham alabilirsiniz.

14 Mart Salı günü, İkizler burcundaki Mars ve güç ve kontrol eviniz, Balık burcundaki bulanık Neptün ile kare açı yapacak. Akrep, şimdi kontrolle ilgili konulara bakıyorsun. Neyin kontrolünüzde olduğunu ve neyin kontrolünüzün dışında olduğunu belirleyebilirsiniz. Başkalarının eylemlerinizi veya iletişiminizi sınırlamaya çalıştığını fark edebilirsiniz. Üzerinizde güç sahibi olmak isteyebilirler, ancak bugün sınırlarınız konusunda netsiniz.

15 Mart Çarşamba günü Balık burcundaki güneş sanat, müzik ve yaratıcılık evinizde Neptün ile kavuşuyor. Şimdi oldukça ilham almış hissediyorsunuz. Akrep, belki de dünyada şu anda müzik yazmak veya resim yapmak istemene neden olan bir şey gördün. Yaratıcı bir tarzda bir ders alabilirsiniz. Sanat eserinizi bir galeri gösteriminde veya çevrimiçi olarak başkalarına sergilemeniz de mümkündür.


Yay Burcu

Yay Burcu 13 Mart – 19 Mart Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, macera duygunuz hakim oluyor.

14 Mart Salı günü İkizler burcundaki Mars ve ilişkiler eviniz Balık burcundaki romantik Neptün ile kare açı yapıyor. Sen ve sevgilin çok romantik bir şey yapabilirsiniz. Yay, ikinci bir balayı planlayabilir veya öğleden sonrayı kapalı kapılar ardında birlikte geçirebilirsiniz. Aşkı arıyorsanız, sizinle aynı romantik fikirlere sahip birini bulabilirsiniz, bu kalpler ve oyuncak ayılar veya iki kişilik buharlı bir banyo olabilir. Bugün romantik bir şeyler olabilir.

15 Mart Çarşamba günü Balık burcundaki güneş, aile ve geniş aile evinizde Neptün ile kavuşuyor. Yay, ailen seni gerçekten tanımıyormuş gibi gelebilir. Bunca yıldan sonra hala senin macera sevgini ve bilgi arayışını anlamıyorlar. Bugün onları aydınlatmaya çalışabilirsiniz ama nafile. Ve tamamen temelsiz görünen bir hediye alırsanız, işin içinde Neptün’ün olduğunu anlayın.


Oğlak Burcu

Oğlak Burcu 13 Mart – 19 Mart Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, macera duygunuz hakim oluyor.

14 Mart Salı günü İkizler burcundaki Mars ve ilişkiler eviniz Balık burcundaki romantik Neptün ile kare açı yapıyor. Sen ve sevgilin çok romantik bir şey yapabilirsiniz. Yay, ikinci bir balayı planlayabilir veya öğleden sonrayı kapalı kapılar ardında birlikte geçirebilirsiniz. Aşkı arıyorsanız, sizinle aynı romantik fikirlere sahip birini bulabilirsiniz, bu kalpler ve oyuncak ayılar veya iki kişilik buharlı bir banyo olabilir. Bugün romantik bir şeyler olabilir.

15 Mart Çarşamba günü Balık burcundaki güneş, aile ve geniş aile evinizde Neptün ile kavuşuyor. Yay, ailen seni gerçekten tanımıyormuş gibi gelebilir. Bunca yıldan sonra hala senin macera sevgini ve bilgi arayışını anlamıyorlar. Bugün onları aydınlatmaya çalışabilirsiniz ama nafile. Ve tamamen temelsiz görünen bir hediye alırsanız, işin içinde Neptün’ün olduğunu anlayın.


Kova Burcu

Kova Burcu 13 Mart – 19 Mart Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, para akışındasınız.

14 Mart Salı günü, Mars İkizler burcunda ve aşk ve macera eviniz Balık burcundaki büyülü Neptün ile kare açı yapıyor. Kova burcu, aklınıza gelebilecek en romantik restorana gitmek için harika bir gün. Sevgilinize tek bir çiçek alabilir veya ona çok sevgi dolu mesajlar gönderebilirsiniz. Yastığına veya beslenme çantasına bir aşk notu koymayı düşünün. Romantik ve keyifli bir gün geçirebilirsiniz.

15 Mart Çarşamba günü Balık burcundaki güneş mali evinizde Neptün ile kavuşuyor. Artık bazı manevi yönlerden örülerek maddi durumunuzu iyileştirebilirsiniz. Kova, daha fazla refah enerjisi getirmek için para sihirli tütsü yakabilir, pencere pervazına madeni para yığınları koyabilir veya altın bir mum yakabilirsiniz. Bugün parayı enerji açısından düşünün ve istediğinizi çekmeniz daha kolay olacaktır.


Balık Burcu

Balık Burcu 13 Mart – 19 Mart Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, yerlere gidiyorsunuz.

14 Mart Salı günü, Mars İkizler burcunda ve aile ve geniş aile eviniz, Balık burcundaki hayali Neptün ile kare açı yapacak. Bir aile birleşimi veya fotoğraf çekimi planlamak için akrabalarınızla bir araya gelebilirsiniz. Balık, aile üyelerinin programlarında boş zamanları olduğunda gelip gidebilmeleri için bir yazlık ev kiralamaktan bahsedebilirsin. Uzak akrabaları görmek için atalarınızın evine gitmekten bahsedebilirsiniz.

15 Mart Çarşamba günü Balık burcundaki güneş (doğum günün kutlu olsun!) Neptün ile fiziksel varlık evinizde kavuşuyor. Balık, şu anda çok dikkat çekicisin. Bu, bir grubun önünde konuşmanız istenebileceği anlamına gelir. Bir oyunda büyük bir rol alabilirsin. Ya da özel bir ödül için seçilebilirsiniz. Yarışmalara katılmak, pazarlama kampanyaları başlatmak ve podcast’inizi başlatmak için iyi bir zaman. Şu anda parlayabilirsiniz.


Koç Burcu

Koç Burcu 13 Mart – 19 Mart Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, engeller size rakip olamaz.

14 Mart Salı günü, İkizler burcundaki Mars ve iletişim eviniz Balık burcundaki Neptün ile kare açı yapıyor. Bugün, yol tarifleri tamamen karışabilir. Koç, bir kişiye gönderdiğinizi düşündüğünüzde bir gruba metin gönderebilirsiniz. Bir e-posta yanlış kişiye gidebilir. Bugün, konu iletişiminiz olduğunda ekstra dikkatli olmak istiyorsunuz. Öte yandan, bu kombinasyon sanat yaratmak, dansı yorumlamak veya psişik sanatları uygulamak için harikadır.

15 Mart Çarşamba günü bilinçaltı düşünceler evinizdeki güneş ve gölge benliğiniz Balık burcundaki Neptün ile kavuşuyor. Bugün bir aydınlanma yaşayabilirsiniz. Koç, kendinizi bir ağdan çekmek gibi, kendi kendini baltalayan bir düşünce döngüsünü tanıyabilir ve çözebilirsiniz. Artık uçmakta özgürsünüz. Kendinizi özgür hissedebilirsiniz.


Boğa Burcu

Boğa Burcu 13 Mart – 19 Mart Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, istediğiniz şeyin önündeki engelleri kaldırıyorsunuz.

14 Mart Salı günü, İkizler burcundaki Mars ve para eviniz Balık burcundaki hüzünlü Neptün ile kare açı yapıyor. Bugün, çek hesabınızda gerçekte olduğundan daha fazla paranız olduğunu düşünebilirsiniz. Ya da bir fiyat etiketini yanlış okuyup gerçekte olduğunun onda biri olduğunu düşünebilirsiniz. Boğa, para meseleleri karışabilir. Herhangi bir sözleşme imzalamadan veya son bir satın alma işlemi gerçekleştirmeden önce kontrol etmeniz ve iki kez kontrol etmeniz önemlidir. Bu enerjinin daha iyi bir kullanımı, fırsatları çekmek için karşılama matınızın altına bir tutam tarçın serperek biraz para büyüsü yapmaktır.

15 Mart Çarşamba günü Balık burcundaki güneş, arkadaşlık evinizde Neptün ile kavuşum yapıyor. Bugün, bir arkadaşınızla yapacağınız bir tartışma çok aydınlatıcı olabilir. Sizi o kadar iyi tanıyorlar ki, sizin hakkınızda sizin göremediğiniz şeyleri görebiliyorlar. Aynı zamanda sizin aynanız gibi davranırlar. Değiştirmeleri gereken şeyleri görebilirsiniz, ancak bunlar kendi içinizde bakmanız gereken şeyler olabilir.


İkizler Burcu

İkizler Burcu 13 Mart – 19 Mart Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta dileğinizi gerçekleştirebilirsiniz.

14 Mart Salı günü İkizler burcundaki Mars, Balık burcundaki büyülü Neptün ile kare açı yapıyor. Bazen dilekler gerçekleşir. Şimdi istediğiniz bir şey görünebilir. Ve bu senin en büyük dileğin olmasa da, en son dileklerinden biri olabilir. Birisi size bir hediye verebilir veya ürünü büyük bir indirimle satışta bulabilirsiniz. İkizler burcu, bu aynı zamanda işinizle bağlantılı, size bir destek veya çok güzel bir avantaj sağlayan bir şey olabilir.

15 Mart Çarşamba günü Balık burcundaki güneş, kariyer ve sosyal konum evinizde Neptün ile kavuşuyor. İkizler, şu anda çok görünürsünüz, bu nedenle dünyaya gönderdiğiniz şeyler dünyayı dolaşabilir ve size beğeniler ve takipçiler getirebilir. İş yerinde, patronunuz ve patronları tarafından fark edilirsiniz. İşletmeniz için bir pazarlama kampanyası başlatmak için iyi bir zaman.


Yengeç Burcu

Yengeç Burcu 13 Mart – 19 Mart Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, biraz uğraşmak harika bir şeye yol açabilir.

14 Mart Salı günü, İkizler burcundaki Mars ve gizli yetenekler eviniz, Balık burcundaki hayalperest Neptün ile kare açı yapıyor. Bugün, ilgi alanlarınız gizli yeteneklerinizi ortaya çıkarabilir. Gerçek becerilere dönüşebileceklerini görmek için bu ilgi alanlarından bazılarını keşfetmenin tam zamanı. Yengeç, bu bir işe dönüşebilecek bir hobiye başlamak için iyi bir zaman.

15 Mart Çarşamba günü Balık burcundaki güneş, seyahat ve yabancı yerler evinizde Neptün ile kavuşum yapıyor. Yengeç, yola çıkmayı hayal edebilirsin. Bir karavan satın almayı ve milli parkları ve kamu arazilerini keşfetmeyi düşünebilirsiniz. Ya da belki bir sırt çantasını kuşanıp Avrupa’yı dolaşmak istersiniz. Bunu gerçekleştirmek için ne yapmanız gerektiğini anlamak için iyi bir zaman. Hayal etmek bir şeydir, ancak artık hedefinize doğru yol alabilirsiniz.


Aslan Burcu

Aslan Burcu 13 Mart – 19 Mart Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, biraz sihir uzun bir yol kat ediyor.

14 Mart Salı günü İkizler burcundaki Mars ve arkadaşlık eviniz Balık burcundaki mistik Neptün ile kare açı yapıyor. Arkadaşlarınızdan birkaçı büyülü bir video oyunu oynamak veya bütün gece Dungeons & Dragons oynamak için bir araya gelebilir. Leo, cadılar ve büyülerle dolu bir TV şovunun tadını çıkarıyor olabilirsin. Ama doğayı onurlandırarak ve dünyanın ruhuyla konuşarak arkadaşlarınızla büyülü bir hayatı kucaklamak, rol yapmaktan daha da iyidir.

15 Mart Çarşamba günü Balık burcundaki güneş, samimiyet evinizde Neptün ile kavuşum yapıyor. Leo, sen ve sevgilin birlikte romantik bir akşam geçirebilirsiniz. Belki çocuklar yatıya kalıyor ya da geceyi büyükanneyle geçiriyor. Ev ikinize ait olabilir. Aşkı arıyorsanız, sizinle şehvetli bir fanteziyi paylaşan birini bulabilirsiniz.


Başak Burcu

Başak Burcu 13 Mart – 19 Mart Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, manevi bir yolda yürüyorsunuz.

14 Mart Salı günü İkizler burcundaki Mars ve kariyer eviniz Balık burcundaki Neptün ile kare açı yapacak. Başak, amirinizle oturup onlara kariyer geleceğinizle ilgili vizyonunuzu anlatmayı düşünün. Başlamak istediğiniz iş için bir plan yapmak isteyebilirsiniz. Bu bir dilek tutmaktan daha fazlası. Bir strateji geliştirmenin zamanı geldi.

15 Mart Çarşamba günü Balık burcundaki güneş, ilişkiler evinizde Neptün ile kavuşum yapıyor. Başak, sana ruhsal olarak bağlı olan biriyle tanışabilirsin. Benzer şeylere inanırlar ve ilgilendiğiniz şeyler hakkında anlayışları vardır. Aynı dinden olabilirler veya aynı ruhani yolda yürüyor olabilirler. Bu kişi zaten tanıdığınız biri olabilir ama bugün pek çok ortak noktanız olduğunu keşfediyorsunuz.


Terazi Burcu

Terazi Burcu 13 Mart – 19 Mart Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta Evrenin uyumunu duyuyorsunuz.

14 Mart Salı günü, İkizler burcundaki Mars ve inanç, kurallar ve ritüeller eviniz Balık burcundaki ruhsal Neptün ile kare açı yapıyor. Bu, Evren ile iletişim kurma zamanıdır. Terazi, kışın yerini bahara bıraktığını gördüğünüzde parkta yürüyüş yaparak bunu yapabilirsiniz. Hayatınızda olup bitenler hakkında dua edebilir veya meditasyon yapabilirsiniz. Melekleriniz ve rehberleriniz dinliyor, bu yüzden Evrenden yardım ve iyilik istemek için iyi bir zaman.

15 Mart Çarşamba günü Balık burcundaki güneş, sağlık ve esenlik evinizde Neptün ile kavuşuyor. Artık sağlıklı yeni bir yaşam tarzını gözünüzde canlandırdığınızda, bunu başarmak için ihtiyacınız olan motivasyonu ve kaynakları bulabilirsiniz. Terazi, bu sağlığı somutlaştırmakla ilgili. Sebze yiyen bir insandan sebze aşığı ya da tai chi ile ilgilenen bir insandan tai chi öğrencisi olmaya geçersiniz.


Akrep Burcu

Akrep Burcu 13 Mart – 19 Mart Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta ilham alabilirsiniz.

14 Mart Salı günü, İkizler burcundaki Mars ve güç ve kontrol eviniz, Balık burcundaki bulanık Neptün ile kare açı yapacak. Akrep, şimdi kontrolle ilgili konulara bakıyorsun. Neyin kontrolünüzde olduğunu ve neyin kontrolünüzün dışında olduğunu belirleyebilirsiniz. Başkalarının eylemlerinizi veya iletişiminizi sınırlamaya çalıştığını fark edebilirsiniz. Üzerinizde güç sahibi olmak isteyebilirler, ancak bugün sınırlarınız konusunda netsiniz.

15 Mart Çarşamba günü Balık burcundaki güneş sanat, müzik ve yaratıcılık evinizde Neptün ile kavuşuyor. Şimdi oldukça ilham almış hissediyorsunuz. Akrep, belki de dünyada şu anda müzik yazmak veya resim yapmak istemene neden olan bir şey gördün. Yaratıcı bir tarzda bir ders alabilirsiniz. Sanat eserinizi bir galeri gösteriminde veya çevrimiçi olarak başkalarına sergilemeniz de mümkündür.


Yay Burcu

Yay Burcu 13 Mart – 19 Mart Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, macera duygunuz hakim oluyor.

14 Mart Salı günü İkizler burcundaki Mars ve ilişkiler eviniz Balık burcundaki romantik Neptün ile kare açı yapıyor. Sen ve sevgilin çok romantik bir şey yapabilirsiniz. Yay, ikinci bir balayı planlayabilir veya öğleden sonrayı kapalı kapılar ardında birlikte geçirebilirsiniz. Aşkı arıyorsanız, sizinle aynı romantik fikirlere sahip birini bulabilirsiniz, bu kalpler ve oyuncak ayılar veya iki kişilik buharlı bir banyo olabilir. Bugün romantik bir şeyler olabilir.

15 Mart Çarşamba günü Balık burcundaki güneş, aile ve geniş aile evinizde Neptün ile kavuşuyor. Yay, ailen seni gerçekten tanımıyormuş gibi gelebilir. Bunca yıldan sonra hala senin macera sevgini ve bilgi arayışını anlamıyorlar. Bugün onları aydınlatmaya çalışabilirsiniz ama nafile. Ve tamamen temelsiz görünen bir hediye alırsanız, işin içinde Neptün’ün olduğunu anlayın.


Oğlak Burcu

Oğlak Burcu 13 Mart – 19 Mart Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, macera duygunuz hakim oluyor.

14 Mart Salı günü İkizler burcundaki Mars ve ilişkiler eviniz Balık burcundaki romantik Neptün ile kare açı yapıyor. Sen ve sevgilin çok romantik bir şey yapabilirsiniz. Yay, ikinci bir balayı planlayabilir veya öğleden sonrayı kapalı kapılar ardında birlikte geçirebilirsiniz. Aşkı arıyorsanız, sizinle aynı romantik fikirlere sahip birini bulabilirsiniz, bu kalpler ve oyuncak ayılar veya iki kişilik buharlı bir banyo olabilir. Bugün romantik bir şeyler olabilir.

15 Mart Çarşamba günü Balık burcundaki güneş, aile ve geniş aile evinizde Neptün ile kavuşuyor. Yay, ailen seni gerçekten tanımıyormuş gibi gelebilir. Bunca yıldan sonra hala senin macera sevgini ve bilgi arayışını anlamıyorlar. Bugün onları aydınlatmaya çalışabilirsiniz ama nafile. Ve tamamen temelsiz görünen bir hediye alırsanız, işin içinde Neptün’ün olduğunu anlayın.


Kova Burcu

Kova Burcu 13 Mart – 19 Mart Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, para akışındasınız.

14 Mart Salı günü, Mars İkizler burcunda ve aşk ve macera eviniz Balık burcundaki büyülü Neptün ile kare açı yapıyor. Kova burcu, aklınıza gelebilecek en romantik restorana gitmek için harika bir gün. Sevgilinize tek bir çiçek alabilir veya ona çok sevgi dolu mesajlar gönderebilirsiniz. Yastığına veya beslenme çantasına bir aşk notu koymayı düşünün. Romantik ve keyifli bir gün geçirebilirsiniz.

15 Mart Çarşamba günü Balık burcundaki güneş mali evinizde Neptün ile kavuşuyor. Artık bazı manevi yönlerden örülerek maddi durumunuzu iyileştirebilirsiniz. Kova, daha fazla refah enerjisi getirmek için para sihirli tütsü yakabilir, pencere pervazına madeni para yığınları koyabilir veya altın bir mum yakabilirsiniz. Bugün parayı enerji açısından düşünün ve istediğinizi çekmeniz daha kolay olacaktır.


Balık Burcu

Balık Burcu 13 Mart – 19 Mart Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, yerlere gidiyorsunuz.

14 Mart Salı günü, Mars İkizler burcunda ve aile ve geniş aile eviniz, Balık burcundaki hayali Neptün ile kare açı yapacak. Bir aile birleşimi veya fotoğraf çekimi planlamak için akrabalarınızla bir araya gelebilirsiniz. Balık, aile üyelerinin programlarında boş zamanları olduğunda gelip gidebilmeleri için bir yazlık ev kiralamaktan bahsedebilirsin. Uzak akrabaları görmek için atalarınızın evine gitmekten bahsedebilirsiniz.

15 Mart Çarşamba günü Balık burcundaki güneş (doğum günün kutlu olsun!) Neptün ile fiziksel varlık evinizde kavuşuyor. Balık, şu anda çok dikkat çekicisin. Bu, bir grubun önünde konuşmanız istenebileceği anlamına gelir. Bir oyunda büyük bir rol alabilirsin. Ya da özel bir ödül için seçilebilirsiniz. Yarışmalara katılmak, pazarlama kampanyaları başlatmak ve podcast’inizi başlatmak için iyi bir zaman. Şu anda parlayabilirsiniz.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.