Günlük Yemek Burç Yorumları 9 Mart 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 9 Mart Perşembe gününde yemek istekleri neler, nasıl yemekler yemeli ve yerken nelere dikkat etmeli? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

9 Mart 2023 Perşembe Koç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün kavga çıkarmak isteyen asık suratlı iş arkadaşlarından uzak durun. Ama senin için silahlanmaya gelirler diye hazırda bir şeyler bulundurun. Onlara ev yapımı kekler sunmak, özellikle bir bardak süt içerseniz, kavgayı hemen bitirebilir.


Boğa Burcu

9 Mart 2023 Perşembe Boğa Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Enerjiniz bugün çok yoğun olabilir. Bu nedenle, kendiniz için değilse de kuşatılmış iş arkadaşlarınız için sade kahveden Ceylon’dan Orange Pekoe siyah çayına geçin.


İkizler Burcu

9 Mart 2023 Perşembe İkizler Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Geçen hafta yeterince yemedin mi? Bu yüzden bugün pizza öğle yemeği davetlerini geri çevirin. Tavuklu Sezar salatası için bir yere gidin. Bunu suyla yıka. Sıkıcı gelebilir, ancak aşırı hoşgörü için ödediğiniz bedel budur.


Yengeç Burcu

9 Mart 2023 Perşembe Yengeç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Sabah zor olacak ama öğle yemeğinde işler daha iyi olacak. Son büyük yemeğinin bir kısmını dondurman iyi oldu. Tatlı Hawai ekmeği üzerine jambonlu ve ananaslı sandviçiniz, bunun bir tatil olduğunu düşünmenize neden olacak.


Aslan Burcu

9 Mart 2023 Perşembe Aslan Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Diyet kararları için iş arkadaşlarınızla alay ederken iki kez düşünün. Ekstra lahana salatası ile çavdar üzerinde bir pastrami sandviç yerken yakalandıklarında durum tersine dönecek. Daha sonra chino pantolonunuzdaki düğmelerin tekrar çıktığını fark edecekler.


Başak Burcu

9 Mart 2023 Perşembe Başak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bir şarküteride Caligula gibi sevimsiz bir köfte tabağına göz atacaksınız. Ama hayvani içgüdülerinizin sizi ele geçirmesine izin vermeyin. İkindi çayında Mary Poppins gibi olun ve onun yerine yeşil salata yiyin. Yaptığına memnun olacaksın… Yemin ederim!


Terazi Burcu

9 Mart 2023 Perşembe Terazi Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

İş arkadaşlarıyla ilgili sorunlar, yaşadıkları yere, yani midelerine vurarak çözülebilir. Bir sonraki personel toplantısına pişmiş calzones getirin ve dağıtın. Özellikle marinara dip sosunu çırptığınızda sorunlar bir anda ortadan kalkacaktır.


Akrep Burcu

9 Mart 2023 Perşembe Akrep Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Sizin için kötü olduklarını bilseniz bile çoğu zaman bir şeylere tutunursunuz. Bazen bir çukur boğa bile bırakır ama insanların bugün o çifte muzu almalarının tek yolu, onu soğuk, ölü parmaklarınızdan koparmaktır.


Yay Burcu

9 Mart 2023 Perşembe Yay Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Gün sıkıcı ve sıradan olacak. Bu size internette gezinmek için bolca zaman verecektir. Bulacağınız kremalı deniz tarağı ve karides soslu linguini tarifi, bu akşamki akşam yemeğini sıradan olmaktan çıkaracak.


Oğlak Burcu

9 Mart 2023 Perşembe Oğlak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Son zamanlardaki harcamalar sizi ekonomik olmaya zorlayabilir. Bu yüzden ev yapımı lehine pahalı öğle yemeklerinden kaçının. Havyarı özleyecek olsanız da ızgara tavuklu sandviçler, yeşil salatalar, meyve ve yoğurt cüzdan ve bel çevresi için harika olacaktır.


Kova Burcu

9 Mart 2023 Perşembe Kova Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Sonunda akrabaları evden çıkarmak iyi olacak. Artık nihayet sevdiğiniz her şeyi pişirebileceksiniz. Bu nedenle, ön koşul olan fırınlanmış patates ile kendinize bir T-bone ızgara yapın. Her şeyi bir blenderden geçirmek zorunda olmaktan çok uzak olacak.


Balık Burcu

9 Mart 2023 Perşembe Balık Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Gün cehennem olacak, bu yüzden bu gece rahatlatıcı bir akşam yemeği hazırlayın. Izgara somon fileto, pirinç pilavı ve buharda brüksel lahanası ile ruhunuza çok iyi gelecek. Bir bardak kaliteli chardonnay, her şeyi daha da iyi hale getirecektir.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.