Günlük Yemek Burç Yorumları 8 Mart 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 8 Mart Çarşamba gününde yemek istekleri neler, nasıl yemekler yemeli ve yerken nelere dikkat etmeli? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

8 Mart 2023 Çarşamba Koç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Gerçeklik yarını bekliyor, bu yüzden bugün spontane bir şeyler yapın. Kanepeden kalkmak gibi. Bir kutu alfabe çorbasını ısıtmak fazla çaba gerektirmez. Bu küçük harflerle isminizi yazmak çok eğlenceli olacak!


Boğa Burcu

8 Mart 2023 Çarşamba Boğa Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün sizin için hazır pilav veya mikrodalgada pişirilebilir yemekler olmayacak. Tadını çıkarabileceğiniz bir şey isteyeceksiniz. Bir kase kalın Yankee fasulyesi çorbası mükemmel olacak. Saatlerce kaynamasına izin verin ve ardından iyiliğinin tadını çıkarmaya devam edin.


İkizler Burcu

8 Mart 2023 Çarşamba İkizler Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Aile bugün Meksikalı veya İtalyan konusunda tartışabilir, bu yüzden dizginleri elinize alın. Bir marinara sosu çırpın ve taze salsa ve birkaç jalapeno ekleyin. Köşeli saç makarnasıyla karıştırın ve işte! Her iki dünyanın da en iyisi!


Yengeç Burcu

8 Mart 2023 Çarşamba Yengeç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Yüksek fruktozlu mısır şurubu her yerde, en sevdiğiniz salata sosunda bile. Öyleyse kendin yap. Bir fincan zeytinyağı, birkaç yemek kaşığı balzamik ve kırmızı şarap sirkesi, Dijon hardalı ve bol miktarda kıyılmış sarımsak, güvenebileceğiniz bir sos oluşturur.


Aslan Burcu

8 Mart 2023 Çarşamba Aslan Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Takımınızı bugün savaşa götürün. İçgüdülerinize güvenirler ve onları asla yanlış yönlendirmezsiniz. Zafer, herkes nachos, Buffalo kanatları ve sürahi Alman birasının tadını çıkardığında elde edilecek. Hatta sizi omuzlarına alabilirler!


Başak Burcu

8 Mart 2023 Çarşamba Başak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Neyin gerçek olduğunu bilmek için güçlü bir arzunuz var. Ancak bugün tombul koşer bir sosisli sandviç yerken bu içgüdüyle savaşmak isteyebilirsiniz. Sadece bol miktarda hardal, çeşni ve soğanla boğun ve soru sormayın.


Terazi Burcu

8 Mart 2023 Çarşamba Terazi Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün tamamen ilişkilerle ilgili olacaksın. Romantik partnerinizle veya çok daha gizli bir şeyle olabilir. Bir tabak deniz tarağı ve karidesli karides kesinlikle orgazm olacak ve sonrasında soğuk bir duş almanız gerekebilir.


Akrep Burcu

8 Mart 2023 Çarşamba Akrep Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

O büyük işe başladın mı? Muhtemelen değil. Bu, bariz bir zevkle patates kızartmasıyla bir New York Reuben’e saldırma şeklinizden belli oluyor. Bu son hoşgörünün tadını çıkarın, yarın diyet yapacaksınız.


Yay Burcu

8 Mart 2023 Çarşamba Yay Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün çocuklarınızın fast food taleplerine boyun eğmeyin. İstedikleri buysa kendi hamburgerlerinizi ve ev patateslerinizi yapın. İyi bir önlem için yeşil salata ekleyin. Bu şekilde en az bir sağlıklı şey yiyeceklerinden emin olabilirsiniz.


Oğlak Burcu

8 Mart 2023 Çarşamba Oğlak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Hüzün bugün başlayabilir. Bu yüzden peynirli tavuk ve mantarlı güveç pişirerek ihtiyacınız olan rahatlığı elde edin. Biraz rahatlığa gerçekten ihtiyacın olduğunda yarın işe gitmek için bir kenara biraz ayır.


Kova Burcu

8 Mart 2023 Çarşamba Kova Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Neandertal ailen, gelişmiş yemek pişirme fikirlerini aşırı düşmanlıkla karşılayacak. Bu, kibosh’u onlara coq au vin veya deniz mahsulleri scampi gibi şatafatlı yemekler sunmaya zorlayacak. Yine köfteye benziyor.


Balık Burcu

8 Mart 2023 Çarşamba Balık Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün arkadaşlarınızın korkunç yeme alışkanlıkları sizi şaşırtabilir. Yine de, onlarla öğle yemeği yemeye kararlı olabilirsiniz. Bu yüzden, onlar çift peynirli biberli pizzaları yerken ızgara tavuk salatanızı gagalayın. Gerekirse uzağa bak.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.