Günlük Yemek Burç Yorumları 7 Mart 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 7 Mart Salı gününde yemek istekleri neler, nasıl yemekler yemeli ve yerken nelere dikkat etmeli? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

7 Mart 2023 Salı Koç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün brunch’ta ilk kişi sen olacaksın. Bu şekilde en iyi masayı alabilir, en taze danimarkayı sipariş edebilir ve bitmeden Dungeness yengeç keki Benedict’i sipariş etme şansı yakaladığınızdan emin olabilirsiniz.


Boğa Burcu

7 Mart 2023 Salı Boğa Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün harcamalarınıza dikkat edin. Arzuladığın o pahalı önemsiz şeye gerçekten ihtiyacın var mı? Bir fincan sıcak papatya çayı ve birkaç bisküvi ile kasıtlı olarak. O kadar yumuşak olabilirsiniz ki, harcamayı tamamen unutursunuz.


İkizler Burcu

7 Mart 2023 Salı İkizler Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Partnerinizin ruh hali bugün alevlenebilir. Bu nedenle, işlerin üç alarma gitmesini önlemek için harekete geçin. Dondurmacıya bir gezi işe yarayabilir. Jölelerle bir fıstıklı dondurma külahı ihtiyacınız olan yangın söndürücü olabilir.


Yengeç Burcu

7 Mart 2023 Salı Yengeç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün fikrini söylemenin talihsiz sonuçları olabilir. Öyleyse ağzınıza ne kadar büyük bir köfte koyabileceğinizi görün. Çiğnemekle meşgulsen aptalca bir şey söyleyemezsin.


Aslan Burcu

7 Mart 2023 Salı Aslan Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün sizi korkutacak yeni bir şey öğrenebilirsiniz. Ama sebzeli lazanyanın etle doldurulmuş lazanya kadar lezzetli olabileceğine inanmayacaksın. Ve yağ oranının da daha düşük olduğunu keşfettiğinizde tamamen şaşıracaksınız!


Başak Burcu

7 Mart 2023 Salı Başak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Tost ve meyve içeren büyük bir çırpılmış yumurta akı kahvaltısı, bugün size oyun için enerji verecektir. Bu oyun ister arkadaşlarınızla dokunmatik futbol, ​​ister TV’de izleyeceğiniz bir maç olsun, yine de aksiyona hazır olacaksınız.


Terazi Burcu

7 Mart 2023 Salı Terazi Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün, bir şefin size muhteşem havai fişek karidesini ve sıcak ve ekşi pirinç şehriye çorbasını bizzat hazırlaması kadar harika olacak. Ya da dans ederken videosunu izlemek kadar kötü olabilir ve sürekli döngü halindedir.


Akrep Burcu

7 Mart 2023 Salı Akrep Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün hiçbir fikri olmayan aile üyelerinin mutfağa girmesine izin vermeyin. Ardından gelen kazalar herkesin gününü mahvedecek. Daha da kötüsü, hastane otomatı Doritos ve Fritos’tan çıkacak ve Pringles’a gitmekten başka seçeneğiniz kalmayacak.


Yay Burcu

7 Mart 2023 Salı Yay Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün sen bile maço hissedeceksin. Kendinizi büyük bir T-bone bifteği, fırınlanmış patates ve soğan halkalı akşam yemeği ile ödüllendirin. Daha sonra kemerinizi gevşetin ve büyük bir geğirme yapın. Hey, bazen en iyileriyle geğirebilirsin!


Oğlak Burcu

7 Mart 2023 Salı Oğlak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bu geceki parti planlarını erteleyin çünkü zaten partiler yeter. Evde canlı bir chili con carne pişirerek sakin bir akşam geçirin. Bir sürü gerçek habanero kullanın ve bir sonraki parti ağzınızdaki parti olacak.


Kova Burcu

7 Mart 2023 Salı Kova Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün bohem köklerinize geri dönün. Bu, saçınıza çiçekler takmak, Janis Joplin dinlemek ve bundan hoşlanıyormuş gibi yapmak ve bol bol tofu yemek anlamına gelebilir. Ama bununla yaratıcı ol. Izgara yapın, pişirin veya karamelize edin. Her şey, kabından çıkar çıkmaz yemekten daha iyidir.


Balık Burcu

7 Mart 2023 Salı Balık Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün gerçek olmayan şeyleri takdir etmeyeceksin. Bu yüzden kimsenin maymunbalığının ıstakoza benzediğini söylemesine izin vermeyin çünkü öyle değil! Bu, birisinin size verdiği plise ceketin Prada olduğuna sizi ikna etmeye çalışmasına benziyor.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.