Günlük Yemek Burç Yorumları 6 Mart 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 6 Mart Pazartesi gününde yemek istekleri neler, nasıl yemekler yemeli ve yerken nelere dikkat etmeli? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

6 Mart 2023 Pazartesi Koç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Dün gece rüyanızda dans eden tavuklar görmüş olabilirsiniz. Ve bu ilk kez olmayabilir. Rüyalarınız size bir şeyler anlatıyor olabilir. Geleceğinizde tavuk Parmesan olabilir. Ya o ya da yumurtalı salatalı sandviç.


Boğa Burcu

6 Mart 2023 Pazartesi Boğa Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Çözümlere bağlı kalmaya yardımcı olması için bir destek grubu oluşturun. Sebzeler ve pirinç pilavı ile ızgara somon yemeği için arkadaşlarınızı davet edin. Tanrı, Ben ve Jerry’leri getiren aptalın yardımcısı olsun.


İkizler Burcu

6 Mart 2023 Pazartesi İkizler Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün bir obur olarak itibarınızı çürütün. Duble çizburger ve patates kızartması yerine yarım hindili sandviç ve mercimek çorbası sipariş edin. Zayıflama etkileri, herkesin ‘Norm!’ diye bağırmasını da engelleyebilir. bir odaya girdiğinizde.


Yengeç Burcu

6 Mart 2023 Pazartesi Yengeç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bu izin gününde aklınız başka yerlere gidebilir. Kendinizi bir marinara sos denizinde yüzerken, ara sıra köfte adalarında dinlenirken görebilirsiniz. Kendine geldiğinde akşam yemeğinde ne yiyeceğine nihayet karar verebilirsin.


Aslan Burcu

6 Mart 2023 Pazartesi Aslan Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Stres bugün etrafınızdakilerin en iyisine sahip olabilir. Ama aşırı yeme konusunda onlara katılmayın. Sıcak şekerleme, hüznü iyileştirmeye yardımcı olmaz. Bu tür sefaletin arkadaşlığa ihtiyacı yoktur. Bunun yerine yaban mersinli smoothie’nize sadık kalın.


Başak Burcu

6 Mart 2023 Pazartesi Başak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Çok fazla birliktelik bir ilişki çatlağı yarattı. O yüzden bugün tek başınıza bir film izleyin veya arkadaşlarınızla takılın. Partnerinizle daha sonra akşam yemeği için buluşmayı ayarlayın. Pişmiş ziti ve sarımsaklı ekmek yeniden bağ kurmanızı sağlamazsa, kırmızı şarap yapacaktır.


Terazi Burcu

6 Mart 2023 Pazartesi Terazi Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

İşten birkaç gün izin almak dengenizi bozabilir. O yüzden bu arada yeni bir rutine başlayın. Kanepeye uzanın, film izleyin ve pizza, patlamış mısır ve Çin yemeği yiyin. Bu rutini eskisinden çok daha fazla seveceğinizi garanti ederim.


Akrep Burcu

6 Mart 2023 Pazartesi Akrep Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Siz kanepede uyurken bugün fantezileriniz hakim olabilir. Ay’da yürüdüğünüzü hayal edeceksiniz ve o aslında peynirden yapılmış! Daha sonra ilk galaksiler arası fondü partisine ev sahipliği yapacaksınız ve tüm uzaylı arkadaşlarınız sondalarını getirecek.


Yay Burcu

6 Mart 2023 Pazartesi Yay Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Stres bugün aklınızı kaybetmenize neden olabilir. Mutlu olduğunuz yere gitme vaktiniz gelmiş olabilir. O yüzden bir fincan organik oolong çayı demleyin, içine bir nane pınarı ve bir dilim limon atın ve kendinizi bırakın.


Oğlak Burcu

6 Mart 2023 Pazartesi Oğlak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün arkadaşlarınızla yeniden bağlantı kurun. Alışverişe gidin, bilardo oynayın, televizyonda spor izleyin, her neyse. Tercihen eritilmiş peynirle kaplı yiyeceklerle yaptığınız her şeyi geliştirin. Pizza? Nachos? Pizza VE nachos’a ne dersiniz?


Kova Burcu

6 Mart 2023 Pazartesi Kova Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Ani değişiklikler sinir bozucu bir güne yol açacaktır. Ama soğukkanlı ol; Çok yakında çok önemli bilgileri hatırlayacaksınız. Bu arada, patilerinizi rahatlatıcı bir şeye sarıp sahip olabileceğiniz endişeli hislerden kurtulun. Köfte kıyma makinesi ve peynirli çubuk düşünüyorum.


Balık Burcu

6 Mart 2023 Pazartesi Balık Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Kırpmanız mı gerekiyor? Egzersiz ve diyet sizi oraya götürecektir. Bu yüzden bugün spor salonuna gidin. Bunu kahverengi pirinç pilavı ve buğulanmış sebzelerle birlikte ızgara göğüs ile takip edin. Ne kadar sürerse sürsün tekrarlayın.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.