Günlük Yemek Burç Yorumları 5 Mart 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 5 Mart Pazar gününde yemek istekleri neler, nasıl yemekler yemeli ve yerken nelere dikkat etmeli? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

5 Mart 2023 Pazar Koç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün kanepede uzanıp ağrıyan bir başınızı tedavi etmekten başka seçeneğiniz olmayabilir. Wasabi ve coogee’de rendelenmiş zencefil bununla ilgilenecektir. Kilerde bunlardan hiç yok mu? Kahve ile yetinmek zorunda kalabilirsiniz.


Boğa Burcu

5 Mart 2023 Pazar Boğa Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün benzer deneyimler paylaştığınız insanlarla birlikte kalın. Sefalet arkadaşlığı sever, bu yüzden o endüstriyel varil büyüklüğündeki zencefilli gazoz kutusunun yanından geçin. Kinin herkesin midesini yatıştırmaya yardımcı olacak.


İkizler Burcu

5 Mart 2023 Pazar İkizler Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün bulanık, odaklanmamış bir zihniniz var. Neden acaba? Buzdolabını karıştır ve pizza dilimlerinden arta kalan olup olmadığına bak. Nişasta sana iyi gelecek. Ama herhangi bir sucuğu soyun. Bu, kırılgan yapınızın kaldırabileceğinden daha fazla olabilir.


Yengeç Burcu

5 Mart 2023 Pazar Yengeç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Planlama, günü geçirmek için acısız bir yol olacaktır. Genellikle ihmal edilen diyete başlamak iyi bir şey. Daha fazla somon, yoğurt, meyve ve sebze yemek bir yaşam biçimi haline gelmelidir. Genişleyen bağırsaklarınız, bugün kanepeden kalkamamanızın gerçek nedeni olabilir.


Aslan Burcu

5 Mart 2023 Pazar Aslan Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün bazı şeyler sizin için net olmayabilir. Orada sürpriz yok. Kendinize simit üzerinde kızarmış yumurta, domuz eti rulo ve peynirli sandviç yapın. Kalorisi doğru olmayabilir, ancak sadece tuvalete gitmek için değil, tekrar çalışmaya başlamak için ihtiyacınız olan her şeyi içerir.


Başak Burcu

5 Mart 2023 Pazar Başak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Arkadaşlarınız bugün sizin kadar neşeli hissetmiyor olabilir, ancak eleştirilerinizi bir kenara bırakın. Sizin yaptığınız gibi parti sonrası makarnalı köfteli sandviç yememiş olabilirler. Bugün onlara yazık. Yarın onlarla alay et.


Terazi Burcu

5 Mart 2023 Pazar Terazi Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

En sevdiğiniz arkadaşlarınızla birlikte günü selamlamak gibisi yoktur. O yüzden çeteyi brunch’a davet et. Mantarlı frittata ve ev yapımı patates kızartmasını çırpın ve büyük bir demlik kahve alın. Aslında, o kadar çok telefon görüşmesi yapmak zorunda kalmayabilirsiniz, çünkü arkadaşlarınızın çoğu dün geceden kalma olabilir.


Akrep Burcu

5 Mart 2023 Pazar Akrep Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Midenizde dolaşan bir ejderha varmış gibi hissedebilirsiniz. Hafif marinara soslu küçük bir kase spagetti bu canavarı evcilleştirecek. Nişastalar, harap olmuş midenizin astarını kaplamaya yardımcı olacaktır. Bir bardak tam yağlı süt mükemmel bir kapari olacaktır.


Yay Burcu

5 Mart 2023 Pazar Yay Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün yataktan kalkmakta zorlanabilirsiniz. Ama kahvenin olduğu mutfağa gitmeye çalış. Oradayken bir elma ye. Şekerler baş ağrısına yardımcı olur ve lif metabolizmanızı düzenler. Sonra yatağına geri dön.


Oğlak Burcu

5 Mart 2023 Pazar Oğlak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün sizi rahatsız eden şeyi iyileştirmek için yaratıcı olmanıza gerek yok. Basit çırpılmış yumurta ve tost sizi düzeltmeli. Yumurtalar, kötü toksinleri parçalayan bir madde olan sistein içerir, tam da karıştırılmış beyniniz için bir şeydir.


Kova Burcu

5 Mart 2023 Pazar Kova Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün kendini ilk sıraya koy. Muzlu smoothie için meyve suyu barında sıraya girmek gibi. Tüm bu iyilik, enerjinizi geri kazandıracak ve dehidrasyondan kaybolan elektrolitleri yenileyecektir. Bunu bütün bir muzla takip edin ve dün gece hiç yaşanmamış gibi olacak.


Balık Burcu

5 Mart 2023 Pazar Balık Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Kimse senin gibi abajur takmıyor ve dün gece bir bravura performansı sergiledin. Ama bugün bunun bedelini ödüyorsun. Birkaç çay kaşığı balla bir bardak zencefil çayı içmek yardımcı olabilir, ancak buna güvenmeyin. Akşamdan kalmalar için Akademi Ödülleri verselerdi, bugün bunu mümkün kılan herkese, yani kendinize teşekkür ediyor olurdunuz.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.