Günlük Yemek Burç Yorumları 4 Mart 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 4 Mart Cumartesi gününde yemek istekleri neler, nasıl yemekler yemeli ve yerken nelere dikkat etmeli? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

4 Mart 2023 Cumartesi Koç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Eskiyi kutlama ve yeniyi çalma zamanı. Güney Amerika’da baklagiller iyi şans ve zenginlik getirmek için yenir. Bu yüzden bu gece bol bol börülce yiyin. Yemek, yani Fergie’yi masum bir dünyaya getiren grup değil.


Boğa Burcu

4 Mart 2023 Cumartesi Boğa Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Birçok partiye davet edileceksiniz ama eliniz boş gitmeyin. Taleggio peyniri ve köpüklü şarapla yapılmış harika bir Kadife Şampanya fondü yaptığınızda ev sahipleriniz hayran kalacak. Ve sadece bir cips ve sos türü insan olduklarını düşündüler!


İkizler Burcu

4 Mart 2023 Cumartesi İkizler Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bu geceki partide geçmişi ve gelecekte olacakları düşünmek için birkaç dakikanızı ayırmak isteyebilirsiniz. Bunun gerçekten harika bir hayat olduğunu göreceksiniz. Ama sonsuza dek yansıtma. Cam gibi gözlerin ve gevşek çenenle insanlar zaten çok fazla şampanya içtiğini düşünecek.


Yengeç Burcu

4 Mart 2023 Cumartesi Yengeç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Domuzun üstüne çık ve bu geceki konserinde Beluga havyarı servis et. Bu eğlenceli küçük lezzet tek başına servis edilebilir, acılı yumurtalarla katlanabilir veya çiğ istiridyelerin üzerine serpilebilir. Her iki durumda da misafirleriniz, onlara kraliyet ailesi gibi davranmak için elinizden gelenin en iyisini yaptığınızı takdir edeceklerdir.


Aslan Burcu

4 Mart 2023 Cumartesi Aslan Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Partiniz için bir menü planlarken araştırmanızı yapın. Vişne soslu dana bonfile flambe, misafirlerinizi etkileyecek ve memnun edecek. Ama ne yaptığınızı bildiğinizden emin olun. Hiçbir şey bir partiyi itfaiyenin ziyaretinden daha fazla mahvedemez.


Başak Burcu

4 Mart 2023 Cumartesi Başak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Çok fazla şampanya bazı insanları ağlatabilir. Partinin ortasında bu pek iyi gitmeyecek. Eğlenmekten çok, arkadaşlarınızın sorunlarını psikanalize etmeye zaman ayırabilirsiniz. Bunun yerine köpüklü şarap servis edin. Umarım diğer misafirleriniz fark etmez.


Terazi Burcu

4 Mart 2023 Cumartesi Terazi Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Etkilemek için giyinmeyi seviyorsunuz ve bu gece gerçekten özel olacak. Ancak çok pahalı bir şey giymek istemeyebilirsiniz. Şansınız, gece yarısına kadar salsa, yengeç sosu ve şampanyanın her tarafını kaplayacak ve bu da pahalı bir kuru temizleme faturası yapabilir.


Akrep Burcu

4 Mart 2023 Cumartesi Akrep Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bu geceki partiniz için yorgun eski mezelerden kaçının ve yeni ve yaratıcı olanı seçin. Bleu peynirli tartletler, ballı hardal soslu yengeç kekleri, mantar ve tarhun ezmesi şaşırtıcı olacak. Ancak bir parti, küçük Çin böreği ve İsveç köftesi olmadan tamamlanmış sayılmaz, bu yüzden onları da gizlice içeri sokun.


Yay Burcu

4 Mart 2023 Cumartesi Yay Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bu gece partilere katılırken değerli eşyalarınızı yakınınızda tutun. Onları kaybetmek kolay olabilir. Gece ilerledikçe bunun özellikle doğru olduğunu göreceksiniz, bu yüzden böyle bir şey olursa adımlarınızın izini sürün. Cep telefonunuzu yengeç sosunda, arabanızın anahtarlarını fondüde ve alyansınızı sıcak elma şarabında bulabilirsiniz.


Oğlak Burcu

4 Mart 2023 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Merhamet, bu gece pizza dilimleri, hoagies ve hamur işleri satın almanıza neden olabilir. Sokakta gördüğünüz evsizlere verin. Onlar için bu sadece başka bir gece ve görünürde hiç umutları olmayabilir. Çok fazla olmayabilir ama iş insanlığa yardım etmeye geldiğinde küçük jestler diye bir şey yoktur.


Kova Burcu

4 Mart 2023 Cumartesi Kova Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Değerlerinizi yeniden değerlendirmeye ve bu gece evde kalmaya karar verebilirsiniz. Çılgın bir parti havasında olmayabilir ve sessiz bir yansıma gecesini tercih edebilirsiniz. Bu yüzden akşam yemeği için kendinize bir yengeç ve peynir güveci yapın ve rahat koltuğunuza arkanıza yaslanın.


Balık Burcu

4 Mart 2023 Cumartesi Balık Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Sonunda çıkıntı savaşını kazanmayı düşünün. Çifte çikolatalı kek dilimini yere koyarak ve sebze tabağına geçerek başlayın. Bak, zaten yoldasın!


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.