Günlük Yemek Burç Yorumları 31 Mart 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 31 Mart Cuma gününde yemek istekleri neler, nasıl yemekler yemeli ve yerken nelere dikkat etmeli? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

31 Mart 2023 Cuma Koç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Gelecek şimdi ve sonunda uğrunda çok çalıştığınız yağsız vücuda ulaştınız. Ancak kötü alışkanlıklara geri dönmek çok kolaydır. Biraz çikolata kısa sürede çok olabilir ve o 40 beden kot pantolonu kurtarmış olmayı dileyeceksin.


Boğa Burcu

31 Mart 2023 Cuma Boğa Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Eksantrik iş arkadaşlarınızın bugün keçinizi almasına izin vermeyin. Aslında, kendin de biraz tuhaflaşarak durumu tersine çevir. Bir Limburger peynirli sandviçinin tadını beğenmeyebilirsiniz ama kokusunun iş arkadaşlarınızı çıldırtacağını bilirsiniz.


İkizler Burcu

31 Mart 2023 Cuma İkizler Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Yeni ince bir arkadaşınızı görmek bugün size ilham verecek. Birkaçını kaybetmeye dayanabilirsin, bu yüzden başarının sırrını sor. Cevap açık olacak, ancak her gün öğle yemeğinde Reubens ve patates kızartmasından vazgeçmek zorunda kalacağınız için yine de hayal kırıklığına uğrayacaksınız.


Yengeç Burcu

31 Mart 2023 Cuma Yengeç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün iş arkadaşlarınızla fikir çatışması yaşayabilirsiniz. Nacho ve burrito için bir Tex-Mex restoranına gitmek isteyecekler ama siz daha sağlıklı bir şeyler isteyeceksiniz. Oyun dışı kalacaksın ama merak etme. Bir mesquite tavuk salatası iyi olacak.


Aslan Burcu

31 Mart 2023 Cuma Aslan Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün öğle yemeği antrenmanıyla gücünüzü esnetin. Daha sonra canlanmış ama aç hissedeceksiniz. Ancak yemek seçimlerinizde akıllı olun. Yanında salata ile birlikte doğranmış hindi göğsü pilav kasesi, egzersiz yaparken kaybettiğiniz proteinleri ve besinleri geri kazandıracaktır.


Başak Burcu

31 Mart 2023 Cuma Başak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

İş arkadaşlarınıza öğle yemeğine eşlik ediyorsanız açık fikirli olun. Pizzaya kilitlenmiş olabilirsiniz, ancak çalışmasını sağlayabilirsiniz. Sebzeli tepesi olan ince bir kabuk almalarını isteyin. Ardından fazla yağı bir peçete ile alın. Bu onu bir şekilde kabul edilebilir kılacaktır.


Terazi Burcu

31 Mart 2023 Cuma Terazi Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

İnsanların neden vücutlarına bok sokmakta ısrar ettiğini asla anlamadın. Ama bugün vaaz verme çünkü dinlemeyecekler. Onlar duble çizburgerleri yerken ton balıklı sandviçinizin tadını çıkarmak, kendinizi çok daha iyi hissetmenizi sağlayacaktır.


Akrep Burcu

31 Mart 2023 Cuma Akrep Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

İş arkadaşları bugün çocuklara yakışır dramatik patlamalara dönüşecekler. Barışı yeniden sağlamak için onlara öyle davranın. Çocuklar ikramları sever, bu yüzden işe bir yığın ev yapımı çikolatalı kurabiye getirin. Bu ve biraz süt onları şekerleme saatine kadar oyalar.


Yay Burcu

31 Mart 2023 Cuma Yay Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Hayal kurmak, sıradan bir günü atlatmanı sağlayacak. İş arkadaşları o minik bacaklar üzerinde koşan kavrulmuş tavuklara dönüşecek. Çatal bıçakla peşlerinden koşarken kaçacaklar. Sırtına ‘Beni Ye’ tabelasını yapıştırırlarsa aldıkları bu.


Oğlak Burcu

31 Mart 2023 Cuma Oğlak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün çok sevdiğiniz çocukluk restoranınızın kapandığını fark ederseniz üzülmeyin. Buffalo Bill burgerini taşıyan ve tüm garsonların adının Wyatt Earp olduğu bir yer bulmak zor olsa da yeni bir favori arayın.


Kova Burcu

31 Mart 2023 Cuma Kova Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün kafede çekici birini göreceksin ama merhaba diyemeyecek kadar utangaç olacaksın. Bu yüzden masalarına yiyecek göndererek buzları kırın. Ancak onlara simit, krem ​​peynir ve buzlu latte vermekten kaçının. Sadece laktoz intoleransı olabilir.


Balık Burcu

31 Mart 2023 Cuma Balık Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Günün ilk kısmı harika bir Japon restoranında taze unagi, ebi ve uni yemek kadar güzel olacak. Ancak ikinci kısım, bir veya iki gün güneşte oturduktan sonra aynı sashimi kadar kötü olacak ve siz onu çoktan yemişsiniz.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.