Günlük Yemek Burç Yorumları 30 Mart 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 30 Mart Perşembe gününde yemek istekleri neler, nasıl yemekler yemeli ve yerken nelere dikkat etmeli? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

30 Mart 2023 Perşembe Koç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün kahvaltı yapmayı veya öğle yemeği yapmayı unutacaksınız. Ancak iş arkadaşlarınız yiyeceklerini sizinle paylaşarak sizi kurtaracaktır. Böylece kahvaltıda muzlu ekmek ve kahve, öğle yemeğinde ise hindi kulübü yiyeceksiniz, hem de parmağınızı bile kıpırdatmadan veya tek kuruş ödemeden.


Boğa Burcu

30 Mart 2023 Perşembe Boğa Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün yeni, eksantrik fikirlere teslim olun. Öyleyse öğle yemeğinde bir Yunan omleti ve ev yapımı patates kızartması yiyin. Bunun genellikle kahvaltı ücreti olup olmadığı umrunda olmayacak, çünkü bu, bugün umursayan türden bir insan olacaksın.


İkizler Burcu

30 Mart 2023 Perşembe İkizler Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün bazı şeyler hakkındaki fikirlerinizi birçok kez değiştireceksiniz. Dolayısıyla sonuç olarak kesin kararlar alamayabilirsiniz. Başlangıçta bir Sezar salatasına yerleşmiş olsanız bile, bir çizburger ve patates kızartmasıyla öğle yemeği yiyeceksiniz. Şimdi, bira mı yoksa buzlu çay mı olacak?


Yengeç Burcu

30 Mart 2023 Perşembe Yengeç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün popüler beslenme mitleri hakkında akıllı olun. Sanılanın aksine yağsız, kalorisiz demek değildir. Aslında çoğu ‘yağsız’ kurabiye, yoğurt ve kek normal çeşitlerden daha fazla kaloriye sahip olabilir. Satın almadan önce gıda etiketlerini kontrol edin.


Aslan Burcu

30 Mart 2023 Perşembe Aslan Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Zorunluluk bugün sizi ilginç yeni çözümler bulmaya zorlayabilir. Canınız öğle yemeği için ton balıklı sandviç isteyecek ama mayoneziniz bitti. Bunun yerine dijon hardalı kullanın. Sammie’nize tüm o sinir bozucu yağlar olmadan dinamik bir tat verecektir.


Başak Burcu

30 Mart 2023 Perşembe Başak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Rutin bir değişiklik sizi bugün oyundan atabilir. Akışa ayak uydurmayı öğrenin yoksa bir stres yığını içinde yere yığılabilirsiniz. Şarküteride tavuklu erişte çorbası biterse paniğe kapılmayın. Bunun yerine her zaman mercimek yiyebilirsiniz.


Terazi Burcu

30 Mart 2023 Perşembe Terazi Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün herkesle iyi geçineceksin. Karşılığında, şirketinizde olmak isteyeceklerdir. Bu yüzden öğle yemeğine çok sayıda davet bekleyin. Bir Tex-Mex restoranına gidecek olan ve T-bone steak spesiyaliteniz için hesabınızı almaktan çekinmeyecek grubu seçin.


Akrep Burcu

30 Mart 2023 Perşembe Akrep Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Odanızı yeniden dekore etmek bugün çatışmalara yol açabilir. Bu yüzden bir gaz ızgarası kurma fikrini bir kenara bırakın. İş arkadaşları, her gün hamburger ve sosisli sandviç yeme olasılığını sevecekler. Bir soruna neden olacak onlar için ücretlendireceğiniz şey.


Yay Burcu

30 Mart 2023 Perşembe Yay Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bir personel toplantısı, patronu ve iş arkadaşlarını etkilemek için her zaman harika bir yerdir. Ancak sunum yapmadan önce atıştırmaktan kaçının. Ağzınızın her yerine çikolata bulaşmış olabilir ve o kıkırdamalar şekerleme çubuğundan olmayacaktır.


Oğlak Burcu

30 Mart 2023 Perşembe Oğlak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Muhafazakar doğanız bugün biraz değişmenize izin verecek ama çok fazla değil. Yine de beyaz ekmek yerine rosto bifteği sıcak açık sandviç olarak yemek güzel olacak. Ama aşçı patates kızartmasının üzerine sosu döktüğünde üzüleceksin.


Kova Burcu

30 Mart 2023 Perşembe Kova Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün aynaya bakarken Porky Pig’i görmek sizi şaşırtacak ve değişime uğratacak. Mutfağınızdaki dondurma, cips ve kurabiyeleri atın. Ardından, karşılayabileceğiniz tüm sağlıklı yiyecekleri satın alın. Tweety Bird gibi yemeye başlamak zorunda kalabilirsiniz.


Balık Burcu

30 Mart 2023 Perşembe Balık Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

İş sorunları bugün tüylerinizi diken diken edebilir. Bu yüzden rahatlatıcı bir akşam yemeği ile kendinize bir mola verin. Ama Cajun karides jambalaya sipariş etmeyin. Acı baharatların kombinasyonu sizi tekrar yakanın altına sokabilir.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.