Günlük Yemek Burç Yorumları 3 Mart 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 3 Mart Cuma gününde yemek istekleri neler, nasıl yemekler yemeli ve yerken nelere dikkat etmeli? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

3 Mart 2023 Cuma Koç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün geleceği düşüneceksin. Pirinç, buğday ekmeği ve makarna gibi çok nişastalı yiyecekler yiyin. Bir sonraki parti turunda ağır ağır tüketeceğiniz tüm şarabı emmeleri için onlara ihtiyacınız olacak.


Boğa Burcu

3 Mart 2023 Cuma Boğa Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

İş yerindeki güç mücadeleleri bugün sizi hüsrana uğratacak. Ama geri adım atamayacak kadar inatçısın. Yine de onlarla öğle yemeği yemek senin yararına olabilir. Onlar cimri jambonlu ve peynirli sandviçlerini yerken siz onlara arta kalan Kiev Tavuğunuzla gösterebilirsiniz.


İkizler Burcu

3 Mart 2023 Cuma İkizler Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün tuhaf veya yabancı bir şey havasında olmayacaksınız. Bu yüzden aynı eski şeylere bağlı kalarak işleri güvende ve statükoda tutun. Bu yüzden bu akşam bir yemek mekanı ararken Birmanya, Küba veya Etiyopya’yı atlayın ve İtalyan’a gidin. Spagetti ve köfte size arzuladığınız güvenliği verecektir.


Yengeç Burcu

3 Mart 2023 Cuma Yengeç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Para sıkışık olabilir, bu yüzden bugün ucuza kaçmanız gerekebilir. Öğle yemeğini kısmak iyi bir başlangıç ​​olabilir. Köşedeki satıcıdan aldığınız birkaç sosisli sandviç tutumlu olabilir, ancak bu şeylerin içinde gerçekte ne olduğunu biliyorsanız, ikinci kez düşünebilirsiniz.


Aslan Burcu

3 Mart 2023 Cuma Aslan Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Adaptasyon, bugün iş başarısının anahtarı olacaktır. Esintiyle eğilmek ve işbirliği içinde çalışmak, eğlenceli ve verimli bir gün geçirmenizi sağlayacaktır. Ama bu akşamki yemekte o kadar esnek olmayacaksın. T-bone bifteğinizin o kadar az pişmiş olmasını isteyeceksiniz ki mırıldansın, eğerler, veler veya amalar olmasın!


Başak Burcu

3 Mart 2023 Cuma Başak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bir şeyleri yapmanın farklı yollarını bulmak gününüzü renklendirebilir. Bu yüzden en sevdiğiniz köfteyi yağlı dana eti yerine yağsız hindi kıyması ile yapın. Sadece hoş bir şekilde farklı olmayacak, aynı zamanda daha ince, daha seksi olmanıza da katkıda bulunabilir. Şimdi bu kucaklayabileceğiniz bir değişiklik!


Terazi Burcu

3 Mart 2023 Cuma Terazi Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün yeni bir şeyler deneme havasında olacaksınız. Öğütülmüş bizonu hamburgerlerinizde, köftelerinizde ve marinara sosunuzda kullanmaya ne dersiniz? Kıymadan daha yüksek protein ve daha az yağ içerir ve daha cesur, daha dinamik bir tada sahiptir. Bir kazanan gibi mi geliyor?


Akrep Burcu

3 Mart 2023 Cuma Akrep Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Evdeki sorunlar, aylardır planladığınız partiyi rayından çıkarmakla tehdit ediyor. Bu yüzden barışı yeniden sağlamak için ne gerekiyorsa yapın. Güller, çikolatalar veya Cornish av tavuklarından oluşan bir akşam yemeği, pirinç pilavı ve ızgara kuşkonmaz işe yarayabilir, ancak bunu yalnızca zaman gösterecek.


Yay Burcu

3 Mart 2023 Cuma Yay Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün pek çok yabancıyla konuşacaksın ve çoğunlukla onları etkileyeceksin. Ancak sizi öğle yemeğine davet etmeleri durumunda doğru seçimleri yapın. Salata yerken, özellikle de para ödüyorlarsa, sörf ve çim sipariş etmek kaba olacaktır. Kendinizi soğuk omzun soğuk ucunda bulabilirsiniz.


Oğlak Burcu

3 Mart 2023 Cuma Oğlak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Gribin ilk etkileri ortaya çıkarken planlarınız ters gidebilir. Bugün bol sıcak tavuk çorbası yiyin, bol su ve portakal suyu için. Ancak hızlı bir düzeltme beklemeyin. Yarın gece yarısı gel, kutlamayı umursamayacak kadar üşüme ve vücut ağrılarından rahatsız olabilirsin.


Kova Burcu

3 Mart 2023 Cuma Kova Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Hırslarınız bugün yeteneklerinizden çok daha fazla olabilir. Bir randevuyu coq au vin pişirerek etkilemeye çalıştığınızda bunu öğreneceksiniz. Yolda öldürülmüş gibi göründüğünde talihsiz olacak. Pekala, yerel pizzacıda akşam yemeği ikiniz için de aynı derecede eğlenceli ve çok daha güvenli olabilir.


Balık Burcu

3 Mart 2023 Cuma Balık Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bir sonraki partinizi düşünürken odaklanmakta zorlanacaksınız. Bu yüzden öğle yemeğinde ara verin ve bol bol patates cipsi, sos, yumurtalı rulo ve karides alın. Bu beslenme açısından doğru olmayabilir, ancak yılın bir gecesi yağları veya kalorileri unutup sadece eğlenmek sorun değil.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.