Günlük Yemek Burç Yorumları 29 Mart 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 29 Mart Çarşamba gününde yemek istekleri neler, nasıl yemekler yemeli ve yerken nelere dikkat etmeli? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

29 Mart 2023 Çarşamba Koç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Tüm aile birlikte çalışırsa, sayısız ev işi hızlı bir şekilde yapılabilir. Markete sıvışın ve eğlenceli, ev yapımı bir yemek için malzemeleri satın alın. Özensiz Joes ve domuz eti ve fasulye mükemmel olacak!


Boğa Burcu

29 Mart 2023 Çarşamba Boğa Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Ailen bugün sana garip akşam yemeği fikirleri satmaya çalışacak. Bu yüzden muhafazakar tarafınızı görmezden gelin ve bazılarını eğlendirin. Vietnam toprak çömleği sanıldığı kadar garip olmayacak ve egzotik ama dünyevi tatların patlaması iyi bir tuhaf olacak.


İkizler Burcu

29 Mart 2023 Çarşamba İkizler Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün biraz düşünmek için iyi bir gün. Sessiz bir yere gidin ve hayatın daha büyük gizemlerini düşünün. Sonrası için ızgara somon menüde olmalı. Düşünce festivaliniz sırasında kaybolan beyin hücrelerini değiştirmek için Omega-3’lere ihtiyacınız olacak.


Yengeç Burcu

29 Mart 2023 Çarşamba Yengeç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Aileniz bugün duygusal patlamalarınıza gülecek. Onlarla birlikte gülmek en iyisi olabilir. Bu şekilde herkes, Debbie Downer’la uğraşma korkusu olmadan akşam yemeğinde pişirdiğiniz tavuk cacciatore’nin tadını çıkarabilir.


Aslan Burcu

29 Mart 2023 Çarşamba Aslan Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

İlişki sorunları bugün evden kaçmanıza neden olabilir. Ancak endişelerinizi yiyeceklere gömmek beklenen sonuçları vermeyecektir. Yerel lokantadaki Shepherd’s turtası eşinizinki kadar iyi olmayacak ve af dilemek için eve koşacaksınız.


Başak Burcu

29 Mart 2023 Çarşamba Başak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün rutin rutininizi bozun ve öğlene kadar şekerleme yapın. Kalktıktan sonra tazelenmiş olacaksın ama aç olacaksın. Ama kafan karışacak. Öğle yemeğinde Eggs Benedict veya ton balığı eritip patates kızartması gibi brunch yemekleri yemeli misiniz? kahvaltı mı? Öğle yemeği? Onlar aynı şey!


Terazi Burcu

29 Mart 2023 Çarşamba Terazi Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün sabah yemeğiniz için tamamen farklı bir şey deneyin. Kahvaltıda kuskus mu? Özellikle kuru meyve kompostosu ile servis edilirse neden olmasın. Bir bardak portakal suyu ve bir Fransız elmalı tart, bu cesur ve lezzetli yeni sahneyi tamamlayacak.


Akrep Burcu

29 Mart 2023 Çarşamba Akrep Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Küçük tartışmalar bugün evdeki uyumu bozabilir. Öyleyse gün mahvolmadan önce onları dışarı çıkar. Herkes bunun ne kadar aptalca olduğunu görecek ve bir grup sarılması başlayabilir. Daha sonra pizza ile kutlayın, ancak soslar üzerinde tartışmalara girmeyin.


Yay Burcu

29 Mart 2023 Çarşamba Yay Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün kafede büyüleyici yeni bir yabancıyla tanışabilirsiniz. Teşvik edici sohbet brunch’a kadar devam edebilir. İkiniz de Denver omleti sipariş ettiğinizde bu tekinsiz olacak ve bu çekim evde de devam edebilir… eh, resmi anladınız.


Oğlak Burcu

29 Mart 2023 Çarşamba Oğlak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

İnsanların sizi bugün cam altında sülün gibi tuhaf yemek seçenekleriyle satmasına izin vermeyin. Lazanya, kızarmış tavuk veya camın altına veya toprak çömleğe konması gerekmeyen herhangi bir şey gibi daha muhafazakar yemekleri tercih edeceksiniz.


Kova Burcu

29 Mart 2023 Çarşamba Kova Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Yedek enerjiye sahip olmak, bugün çok şey başarmanızı sağlayacaktır. Ama günün sonunda güzel bir yemekle rahatlayın. Sessiz bir Fransız bistrosunda akşam yemeği, beurre blanc soslu havuç ve pırasa ile servis edilen tavada kızartılmış somon gibi mükemmel olacaktır.


Balık Burcu

29 Mart 2023 Çarşamba Balık Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün düşünmek zor olacak. Bu yüzden beyninizi kapatın ve bütün gün TV izleyin. Ancak daha sonra bu loş düşünceler kırılacak ve akşam yemeğinde yumurtalı rol ve sarımsaklı tavuk yemeye karar vereceksiniz. Şimdi, Çin restoranının numarasını bir hatırlayabilseydin.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.