Günlük Yemek Burç Yorumları 28 Mart 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 28 Mart Salı gününde yemek istekleri neler, nasıl yemekler yemeli ve yerken nelere dikkat etmeli? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

28 Mart 2023 Salı Koç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bir gurme olarak itibarınız bugün tehlikede olacak. Arkadaşlarınız en iyi brunch yeri için size baskı yapacak ama en iyi mekan belli olacak: sizin yeriniz. Creme brulee Fransız tostunuzdan bir kez yedikten sonra başka hiçbir yere gitmek istemeyebilirler.


Boğa Burcu

28 Mart 2023 Salı Boğa Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Ayrılış gününüzden önce seyahat planlarınızın sağlam olduğundan emin olun. Havayolu seyahati tahmin edilemez olabilir ve kendinizi Endonezya yerine yerel Endonezya restoranınızda sığır eti ve satay yerken bulabilirsiniz.


İkizler Burcu

28 Mart 2023 Salı İkizler Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Eşiniz bugün size ailede kimin pantolon giydiğini gösterecek. Birlikte oynayarak güç mücadelelerinden kaçınabilirsiniz. Simit ve diğer kahvaltı hamur işleri için bile tükeneceksiniz. Geri gelip gelmemek size kalmış.


Yengeç Burcu

28 Mart 2023 Salı Yengeç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Günün tadını çıkarırken işteki sorunları geride bırakacaksınız. Güne en sevdiğiniz kafeyi ziyaret ederek başlayın. Bir fincan joe, bir dilim peynirli kek ve sabah gazetesi hakkında tedavi edici olacak bir şeyler olacak.


Aslan Burcu

28 Mart 2023 Salı Aslan Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün ne istediğinize dair çok güçlü bir sezgiye sahip olacaksınız. Bulması kolay olmayacak, ancak çok uzaklarda arama yapacaksınız. Ama sonunda elma şurubu ile balkabağı waffle’ları sunan bir restoran keşfedeceksiniz ve bir daha asla ayrılmayabilirsiniz.


Başak Burcu

28 Mart 2023 Salı Başak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün Emeril Lagasse’nin bir puf böreğinde krema soslu kaya karidesini pişirmesi kadar harika olacak. Ya da ‘BAM!’ diye bağırması kadar kötü olabilir. yemeye çalışırken tekrar tekrar.


Terazi Burcu

28 Mart 2023 Salı Terazi Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün burada değilmişsin gibi garip hissedeceksin. Güçlü bir kahvaltı bu konuda yardımcı olacaktır. Saf Vermont akçaağaç şurubu içeren krepler, sosis bağlantıları ve birçok fincan kahve sizi tekrar öne ve merkeze atabilir.


Akrep Burcu

28 Mart 2023 Salı Akrep Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün kahvaltıda ne yiyeceğiniz konusunda ailenizle karşı karşıya kalacaksınız. Onlara bütün kepekli mısır gevreğini çilekle servis etmek isteyeceksiniz. Ama sadece şekerle kaplanmış mısır gevreği isteyecekler. Bunun yerine yumurta çırparak onları kapatın.


Yay Burcu

28 Mart 2023 Salı Yay Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Faturaların vadesi geldi, bu yüzden kestirmeden gitmeniz gerekecek. Dolaplarda fazla bir şey yok ama yine de bu akşam yemek yerken yaratıcı olabilirsin. Bu nedenle ızgarayı ateşleyin, ancak ızgara fıstık ezmeli sandviçler burgerler kadar iyi gitmeyebilir.


Oğlak Burcu

28 Mart 2023 Salı Oğlak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün kendinizi oldukça huzursuz hissediyor olabilirsiniz. Bu gergin enerjiyi iyi hissettiren yiyeceklerle beslemek yerine, tüm bu kıvılcımı gurme bir yemeğe koyun. İçinizdeki çocuk minnettar olacak!


Kova Burcu

28 Mart 2023 Salı Kova Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Çocuklarınız bugün kafasız tavuklar gibi ortalıkta koşturabilir. Onları oyun alanına götürerek veya etrafa top atarak bu enerjiyi kanalize edin. Bu onları yeterince yorabilir, böylece onları pizza yemeye götürebilir ve sahibi tarafından dava edilmeyebilirsiniz.


Balık Burcu

28 Mart 2023 Salı Balık Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Yüksek mevkilerdeki arkadaşlarınız bugün sizi etkilemeyecek. Havyar rüyaları ve şampanya tatları sizi kapatacak. Yerel lokantada takılmayı tercih edersin. Kızartma ve ezici akşam yemeği, sizin için herhangi bir iddialı dört yıldızdan daha iyi olacaktır.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.